Karakter Full Yapma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Karakter Full Yapma

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Arkadaşlar bazı oyuncular 3-7 gün arasında karakteri kasıp full yapmayı veya full e yakın yapmayı başarıyor.Ben uzun süredir uğraşıyorum fakat 3 parça eksik hayalen düşmüyor.Bunu başaranlar nasıl başarıyor ?
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Karakter Full Yapma

Mesaj gönderen 4thEspada »

Boludanoyuncu yazdı: 22 Nis 2020 00:37 Arkadaşlar bazı oyuncular 3-7 gün arasında karakteri kasıp full yapmayı veya full e yakın yapmayı başarıyor.Ben uzun süredir uğraşıyorum fakat 3 parça eksik hayalen düşmüyor.Bunu başaranlar nasıl başarıyor ?
Loncaları yardım ediyor.

Bir adamla birlikte kasıyorduk o 55’ti ben 57 ertesi gün bi girdim adam 59 olup asa basmış. Nasıl bastın dedim eskiden kalma tüm madenlerim değerlenmişti loncamda yardım etti bastım dedi.

Bunun dışında reel alım olayı var.
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Re: Karakter Full Yapma

Mesaj gönderen Sonne »

4thEspada yazdı: 22 Nis 2020 00:40
Boludanoyuncu yazdı: 22 Nis 2020 00:37 Arkadaşlar bazı oyuncular 3-7 gün arasında karakteri kasıp full yapmayı veya full e yakın yapmayı başarıyor.Ben uzun süredir uğraşıyorum fakat 3 parça eksik hayalen düşmüyor.Bunu başaranlar nasıl başarıyor ?
Loncaları yardım ediyor.

Bir adamla birlikte kasıyorduk o 55’ti ben 57 ertesi gün bi girdim adam 59 olup asa basmış. Nasıl bastın dedim eskiden kalma tüm madenlerim değerlenmişti loncamda yardım etti bastım dedi.

Bunun dışında reel alım olayı var.
Hadi Asa ve Zırhı anladım hadi Ceketi de anladım neyse de ayak pant eld'e kadar tık üret almak nedir ? Parası bol herhalde ':) Vardı Sancak sunucusunda öyle biri ':) :kissing:
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine

“Genel Etkileşim” sayfasına dön