Karakter Full Yapma
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Karakter Full Yapma
Arkadaşlar bazı oyuncular 3-7 gün arasında karakteri kasıp full yapmayı veya full e yakın yapmayı başarıyor.Ben uzun süredir uğraşıyorum fakat 3 parça eksik hayalen düşmüyor.Bunu başaranlar nasıl başarıyor ?
Re: Karakter Full Yapma
Loncaları yardım ediyor.Boludanoyuncu yazdı: ↑22 Nis 2020 00:37 Arkadaşlar bazı oyuncular 3-7 gün arasında karakteri kasıp full yapmayı veya full e yakın yapmayı başarıyor.Ben uzun süredir uğraşıyorum fakat 3 parça eksik hayalen düşmüyor.Bunu başaranlar nasıl başarıyor ?
Bir adamla birlikte kasıyorduk o 55’ti ben 57 ertesi gün bi girdim adam 59 olup asa basmış. Nasıl bastın dedim eskiden kalma tüm madenlerim değerlenmişti loncamda yardım etti bastım dedi.
Bunun dışında reel alım olayı var.
Re: Karakter Full Yapma
Hadi Asa ve Zırhı anladım hadi Ceketi de anladım neyse de ayak pant eld'e kadar tık üret almak nedir ? Parası bol herhalde4thEspada yazdı: ↑22 Nis 2020 00:40Loncaları yardım ediyor.Boludanoyuncu yazdı: ↑22 Nis 2020 00:37 Arkadaşlar bazı oyuncular 3-7 gün arasında karakteri kasıp full yapmayı veya full e yakın yapmayı başarıyor.Ben uzun süredir uğraşıyorum fakat 3 parça eksik hayalen düşmüyor.Bunu başaranlar nasıl başarıyor ?
Bir adamla birlikte kasıyorduk o 55’ti ben 57 ertesi gün bi girdim adam 59 olup asa basmış. Nasıl bastın dedim eskiden kalma tüm madenlerim değerlenmişti loncamda yardım etti bastım dedi.
Bunun dışında reel alım olayı var.