BIMCELL ILE MOBIL ODEME
- santiagobernabeu
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
BIMCELL ILE MOBIL ODEME
Bimcell hat ile (faturasız) tl var fakat bi türlü Playstore 'da akçe çekemedim playstore da bimcell ile akçe çekebiliyormuyuz bi türlü öğrenemedim aradımda sordum bimcell ile irtibata geçin diyorlar ulaşana kadar tl de bitecek zaten ilk denemede sms geldi ama sonra hep siparişlerinizi kontrol edin dedi mobil odemeyi aciyorum arka arkaya aktif edilmiştir diyor demekki otomatik kapanıyor varmi isi bilen delirecem destek var mi yok mu destek varsada nasil cekebilirim (sadece playstore'dan cekmek istiyorum perdigital'de destegi yok)
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BIMCELL ILE MOBIL ODEME
mobil ödeme nerden baksan kullanımı azalan bir seçenek ve bu ödeme yönteminin iyileştirilceğini sanmam . en iyisi varsa banka kartın onunla yap . banka kartım yok veyahutta kullanmak istemem dersen hali hazırda ininal kartlar var. 5 liraya alıp mobil ödemeden daha ucuz ödemeneni bu kartla yaparsın . isteğe bağlı kartın uygulamasından alırsın ya da yine wirecard seçeneği ile playstore'den alırsın . mobilde ısrarın varsa sorununa yardımcı olamam .
- santiagobernabeu
- İskele Babası
teşekkür ederim
- Sancakxyazar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim Bimcell hatları mobil ödeme yapamaz. Sadece ikv için değil tüm kurum ve bağışlarda mobil ödeme yapılamaz. Müşteri temsilcisiyim oradan biliyorum. Mobil ödeme için Türktelekomun kendi bireysel faturalı / faturasız hattını veya diğer operatörlerin hatlarını kullanman gerekiyor.
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
- santiagobernabeu
- İskele Babası
Dün gece bimcell hattım ile başarılı bir şekilde akçe çekebildim.Sancakxyazar yazdı: ↑21 Nis 2020 21:08 Kardeşim Bimcell hatları mobil ödeme yapamaz. Sadece ikv için değil tüm kurum ve bağışlarda mobil ödeme yapılamaz. Müşteri temsilcisiyim oradan biliyorum. Mobil ödeme için Türktelekomun kendi bireysel faturalı / faturasız hattını veya diğer operatörlerin hatlarını kullanman gerekiyor.
Aynı sorun 3 yıldır bende de var mobil ödemeden vazgeçtim. Kart ile yapıyorum artık. Sanırım mobil hatlar ile ilgili genel bir hata var.
- santiagobernabeu
- İskele Babası
13 liralık 1000 akçe 14.30 tlye geliyor çok güzel playstore'da
- santiagobernabeu
- İskele Babası
kartta kalmadığı zaman mobil en iyi seçenek