Nadide asalar Hk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Nadide asalar Hk

Mesaj gönderen 4thEspada »

Arkadaşlar bütçe konusunda sıkıntım var. Amacım holde y2 ile para kasmak. Alaska mor asam var ve bu asayı parlatıp üzerimi bakırezer dizip rahat slot döndürebilir miyim? Bana vereceği hasar parlatınca 612 küsür elektrik olacak. Bir halleyin verdiği elektrik 900, bir ferromanyetiğin ki ise 1400 küsür olacak. Bakırezer set ve alaska* asa bana 1650 küsür elektrik getirecek. Ayakkabı saymazsak 1500 elektrik holde iş yapar mı?

Öneriniz nedir?
Kullanıcı avatarı
Lexoqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lord Of Light

Re: Nadide asalar Hk

Mesaj gönderen Lexoqe »

4thEspada yazdı: 19 Nis 2020 16:36 Arkadaşlar bütçe konusunda sıkıntım var. Amacım holde y2 ile para kasmak. Alaska mor asam var ve bu asayı parlatıp üzerimi bakırezer dizip rahat slot döndürebilir miyim? Bana vereceği hasar parlatınca 612 küsür elektrik olacak. Bir halleyin verdiği elektrik 900, bir ferromanyetiğin ki ise 1400 küsür olacak. Bakırezer set ve alaska* asa bana 1650 küsür elektrik getirecek. Ayakkabı saymazsak 1500 elektrik holde iş yapar mı?

Öneriniz nedir?
Yapabilirsin. Direnç kırıp 2. Vuruşta öldürürsün.
Kullanıcı avatarı
Swordsman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Swordsman »

4thEspada yazdı: 19 Nis 2020 16:36 Arkadaşlar bütçe konusunda sıkıntım var. Amacım holde y2 ile para kasmak. Alaska mor asam var ve bu asayı parlatıp üzerimi bakırezer dizip rahat slot döndürebilir miyim? Bana vereceği hasar parlatınca 612 küsür elektrik olacak. Bir halleyin verdiği elektrik 900, bir ferromanyetiğin ki ise 1400 küsür olacak. Bakırezer set ve alaska* asa bana 1650 küsür elektrik getirecek. Ayakkabı saymazsak 1500 elektrik holde iş yapar mı?

Öneriniz nedir?
Hocam holde para işi bitmiş bos kesimlerine dahil olup güzel receteler dusurup satarsan daha iyi para getirisi olur sana
Hiç Birsey Eskisi gibi Olmayacak!
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Holün artık bi esprisi kalmadı diyebiliriz. Bir diğer arkadaşın belirttiği gibi boss kesimlerine dahil olmaya çalış. En karlısı şu anlık bu.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Darkxfearless »

Sivri Ada / Meteor madeni toplayarak para kasmanı tavsiye ederim
Resim
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Lexoqe yazdı: 19 Nis 2020 16:46

Öneriniz nedir?
Teşekkür ederim.
Swordsman yazdı: 19 Nis 2020 19:32 [quote=4thEspada post_id=<a href="tel:1227944">1227944</a> time=<a href="tel:1587303397">1587303397</a> user_id=62657]
Arkadaşlar bütçe konusunda sıkıntım var. Amacım holde y2 ile para kasmak. Alaska mor asam var ve bu asayı parlatıp üzerimi bakırezer dizip rahat slot döndürebilir miyim? Bana vereceği hasar parlatınca 612 küsür elektrik olacak. Bir halleyin verdiği elektrik 900, bir ferromanyetiğin ki ise 1400 küsür olacak. Bakırezer set ve alaska* asa bana 1650 küsür elektrik getirecek. Ayakkabı saymazsak 1500 elektrik holde iş yapar mı?

Öneriniz nedir?
Hocam holde para işi bitmiş bos kesimlerine dahil olup güzel receteler dusurup satarsan daha iyi para getirisi olur sana
[/quote]

Sonne yazdı: 19 Nis 2020 20:04 Holün artık bi esprisi kalmadı diyebiliriz. Bir diğer arkadaşın belirttiği gibi boss kesimlerine dahil olmaya çalış. En karlısı şu anlık bu.

Peki bunun için gerekli olan tılsım ve hasar nedir acaba? Hol hayallerim yattı : )

Halley basmam şart mı
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Rocnqpung »

4thEspada yazdı: 19 Nis 2020 20:19
Lexoqe yazdı: 19 Nis 2020 16:46

Öneriniz nedir?
Teşekkür ederim.
Swordsman yazdı: 19 Nis 2020 19:32 [quote=4thEspada post_id=<a href="tel:1227944">1227944</a> time=<a href="tel:1587303397">1587303397</a> user_id=62657]

Öneriniz nedir?
Sonne yazdı: 19 Nis 2020 20:04 Holün artık bi esprisi kalmadı diyebiliriz. Bir diğer arkadaşın belirttiği gibi boss kesimlerine dahil olmaya çalış. En karlısı şu anlık bu.

Peki bunun için gerekli olan tılsım ve hasar nedir acaba? Hol hayallerim yattı : )

Halley basmam şart mı
[/quote]

gereken şeyler:

-sessiz sakin bir sunucu
-boss kesmene karışmayacak diğer oyuncular
-boss kesebileceğin arkadaş grubu
-1 tatlı kaşığı un

VOILA.

şaka bir yana gerek bölgenin açık bir bölge olması gerekse oyundaki yaratıkların canlarının gereksiz yere yüksek olmalarından başka bir zorluklarının bulunmaması üzerine boss kesiminde sana eşlik edebileceğin bir loncan yada arkadaş grubun hadi onlarda varsa seni engellemeyen boss kesimini zorlaştırmayan 3rd parti oyuncular yoksa ;

m1 m23 .

hangi sunucudasın bilmem ama artık asa basıcam diye ban yiyen çok kişi var zira materyallerin çoğu usulsüz biçimde hile ile oluşturulmuş, oluşturan değil satın alan mimlendiğinde banı yiyen oluyormuş benim başıma gelmedi ama duyduklarım bunlar.

iyi oyunlar. Tabii bu durumda ne kadar zevk alabilirsek.. :unamused:
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Mümkünse m1 ayarlamaya çalış ve ensari set dizmeye bak dostum ve tabii ki tenha bir sunucu. Tenha sunucularda boss kesen aktif loncalar oluyor aralarına katılmaya çalış. En kötü tank bir karakterin var ise en tenha sunucuya aktar ve maden çek derim. Veyahut parfüm ve pihili tılsımı kas. Oyunda para getiren basit yollar şimdilik bu diyebiliriz. Asayı da bu yollar ile üretebilirsin biraz uzun sürebilir ama sonucunda sen karlı çıkacaksın. Ve unutma alışveriş yaptığın zaman çok dikkatli ol. İyi Forumlar dilerim dostum.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Biz para kasmayı değil, holde kasmayı sevenleriz.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU

“Genel Etkileşim” sayfasına dön