Arkadaşlar bütçe konusunda sıkıntım var. Amacım holde y2 ile para kasmak. Alaska mor asam var ve bu asayı parlatıp üzerimi bakırezer dizip rahat slot döndürebilir miyim? Bana vereceği hasar parlatınca 612 küsür elektrik olacak. Bir halleyin verdiği elektrik 900, bir ferromanyetiğin ki ise 1400 küsür olacak. Bakırezer set ve alaska* asa bana 1650 küsür elektrik getirecek. Ayakkabı saymazsak 1500 elektrik holde iş yapar mı?
Öneriniz nedir?
Nadide asalar Hk
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lord Of Light
Re: Nadide asalar Hk
Yapabilirsin. Direnç kırıp 2. Vuruşta öldürürsün.4thEspada yazdı: ↑19 Nis 2020 16:36 Arkadaşlar bütçe konusunda sıkıntım var. Amacım holde y2 ile para kasmak. Alaska mor asam var ve bu asayı parlatıp üzerimi bakırezer dizip rahat slot döndürebilir miyim? Bana vereceği hasar parlatınca 612 küsür elektrik olacak. Bir halleyin verdiği elektrik 900, bir ferromanyetiğin ki ise 1400 küsür olacak. Bakırezer set ve alaska* asa bana 1650 küsür elektrik getirecek. Ayakkabı saymazsak 1500 elektrik holde iş yapar mı?
Öneriniz nedir?
Hocam holde para işi bitmiş bos kesimlerine dahil olup güzel receteler dusurup satarsan daha iyi para getirisi olur sana4thEspada yazdı: ↑19 Nis 2020 16:36 Arkadaşlar bütçe konusunda sıkıntım var. Amacım holde y2 ile para kasmak. Alaska mor asam var ve bu asayı parlatıp üzerimi bakırezer dizip rahat slot döndürebilir miyim? Bana vereceği hasar parlatınca 612 küsür elektrik olacak. Bir halleyin verdiği elektrik 900, bir ferromanyetiğin ki ise 1400 küsür olacak. Bakırezer set ve alaska* asa bana 1650 küsür elektrik getirecek. Ayakkabı saymazsak 1500 elektrik holde iş yapar mı?
Öneriniz nedir?
Hiç Birsey Eskisi gibi Olmayacak!
Holün artık bi esprisi kalmadı diyebiliriz. Bir diğer arkadaşın belirttiği gibi boss kesimlerine dahil olmaya çalış. En karlısı şu anlık bu.
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
Teşekkür ederim.Lexoqe yazdı: ↑19 Nis 2020 16:46Yapabilirsin. Direnç kırıp 2. Vuruşta öldürürsün.4thEspada yazdı: ↑19 Nis 2020 16:36 Arkadaşlar bütçe konusunda sıkıntım var. Amacım holde y2 ile para kasmak. Alaska mor asam var ve bu asayı parlatıp üzerimi bakırezer dizip rahat slot döndürebilir miyim? Bana vereceği hasar parlatınca 612 küsür elektrik olacak. Bir halleyin verdiği elektrik 900, bir ferromanyetiğin ki ise 1400 küsür olacak. Bakırezer set ve alaska* asa bana 1650 küsür elektrik getirecek. Ayakkabı saymazsak 1500 elektrik holde iş yapar mı?
Öneriniz nedir?
Hocam holde para işi bitmiş bos kesimlerine dahil olup güzel receteler dusurup satarsan daha iyi para getirisi olur sanaSwordsman yazdı: ↑19 Nis 2020 19:32 [quote=4thEspada post_id=<a href="tel:1227944">1227944</a> time=<a href="tel:1587303397">1587303397</a> user_id=62657]
Arkadaşlar bütçe konusunda sıkıntım var. Amacım holde y2 ile para kasmak. Alaska mor asam var ve bu asayı parlatıp üzerimi bakırezer dizip rahat slot döndürebilir miyim? Bana vereceği hasar parlatınca 612 küsür elektrik olacak. Bir halleyin verdiği elektrik 900, bir ferromanyetiğin ki ise 1400 küsür olacak. Bakırezer set ve alaska* asa bana 1650 küsür elektrik getirecek. Ayakkabı saymazsak 1500 elektrik holde iş yapar mı?
Öneriniz nedir?
[/quote]
Peki bunun için gerekli olan tılsım ve hasar nedir acaba? Hol hayallerim yattı : )
Halley basmam şart mı
4thEspada yazdı: ↑19 Nis 2020 20:19Teşekkür ederim.Lexoqe yazdı: ↑19 Nis 2020 16:46Yapabilirsin. Direnç kırıp 2. Vuruşta öldürürsün.4thEspada yazdı: ↑19 Nis 2020 16:36 Arkadaşlar bütçe konusunda sıkıntım var. Amacım holde y2 ile para kasmak. Alaska mor asam var ve bu asayı parlatıp üzerimi bakırezer dizip rahat slot döndürebilir miyim? Bana vereceği hasar parlatınca 612 küsür elektrik olacak. Bir halleyin verdiği elektrik 900, bir ferromanyetiğin ki ise 1400 küsür olacak. Bakırezer set ve alaska* asa bana 1650 küsür elektrik getirecek. Ayakkabı saymazsak 1500 elektrik holde iş yapar mı?
Öneriniz nedir?
Hocam holde para işi bitmiş bos kesimlerine dahil olup güzel receteler dusurup satarsan daha iyi para getirisi olur sanaSwordsman yazdı: ↑19 Nis 2020 19:32 [quote=4thEspada post_id=<a href="tel:1227944">1227944</a> time=<a href="tel:1587303397">1587303397</a> user_id=62657]
Öneriniz nedir?
Peki bunun için gerekli olan tılsım ve hasar nedir acaba? Hol hayallerim yattı : )
Halley basmam şart mı
[/quote]
gereken şeyler:
-sessiz sakin bir sunucu
-boss kesmene karışmayacak diğer oyuncular
-boss kesebileceğin arkadaş grubu
-1 tatlı kaşığı un
VOILA.
şaka bir yana gerek bölgenin açık bir bölge olması gerekse oyundaki yaratıkların canlarının gereksiz yere yüksek olmalarından başka bir zorluklarının bulunmaması üzerine boss kesiminde sana eşlik edebileceğin bir loncan yada arkadaş grubun hadi onlarda varsa seni engellemeyen boss kesimini zorlaştırmayan 3rd parti oyuncular yoksa ;
m1 m23 .
hangi sunucudasın bilmem ama artık asa basıcam diye ban yiyen çok kişi var zira materyallerin çoğu usulsüz biçimde hile ile oluşturulmuş, oluşturan değil satın alan mimlendiğinde banı yiyen oluyormuş benim başıma gelmedi ama duyduklarım bunlar.
iyi oyunlar. Tabii bu durumda ne kadar zevk alabilirsek..
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Mümkünse m1 ayarlamaya çalış ve ensari set dizmeye bak dostum ve tabii ki tenha bir sunucu. Tenha sunucularda boss kesen aktif loncalar oluyor aralarına katılmaya çalış. En kötü tank bir karakterin var ise en tenha sunucuya aktar ve maden çek derim. Veyahut parfüm ve pihili tılsımı kas. Oyunda para getiren basit yollar şimdilik bu diyebiliriz. Asayı da bu yollar ile üretebilirsin biraz uzun sürebilir ama sonucunda sen karlı çıkacaksın. Ve unutma alışveriş yaptığın zaman çok dikkatli ol. İyi Forumlar dilerim dostum.
Biz para kasmayı değil, holde kasmayı sevenleriz.