GRUP BÖLGESİ GELİCEK Mİ ?
GRUP BÖLGESİ GELİCEK Mİ ?
Çemberlitaş Sığınak gibi yeni bir grup bölgesi gelicek mi ? bilgisi olan varmı acaba
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: GRUP BÖLGESİ GELİCEK Mİ ?
Gece yatarken gelmiş gibi uyu bence
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Oyun hakkında
Merhaba arkadaşlar ben bu oyunun uzun zamandır hayranıyım ve oynuyorum sizce yeni güncelleme gelecek mi çok merak ediyorum sizinde görüşlerinizi merak ediyorum
Sen akçe yüklemeye devam et güncelleme yolda geliyor
Bir ihtimal
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
”-Şimdi gorgarın diğer geliştirici ekip ile sobeeden ayrıldığı haberini öğrendik ve kendi ağzından yeni bir paketinin gelmesinin çok zor olduğunu duyduk.
-Peki gorgar kim, bu dünyanın yaratılmasındaki en büyük pay sahibi hikayenin ve görev metinlerinin yazarı onun aklındaki hikayeye göre şekilleniyor oyun tasarımlar ona göre yapılıyor.
Şimdi böyle bir durumda bu oyunun devam etme ihtimali kaçtır ?
Oyunun yarın kapanacağını söylemiyorum ama zamanla maliyetler gelirleri karşılamamaya başlayınca illaki fişi çekilecektir.“
-Peki gorgar kim, bu dünyanın yaratılmasındaki en büyük pay sahibi hikayenin ve görev metinlerinin yazarı onun aklındaki hikayeye göre şekilleniyor oyun tasarımlar ona göre yapılıyor.
Oyunun yarın kapanacağını söylemiyorum ama zamanla maliyetler gelirleri karşılamamaya başlayınca illaki fişi çekilecektir.“
Gorgar'dan önce de kaç sefer ekip yok, kodlar düzenlenemiyor denilmişti. Hatta Gorgar yapmamız mümkün değil dediği pek çok eklemeyi son güncellemede yaptı. Nerull da maden çeken botların önüne geçmek mümkün değil demişti gibi gibi4thEspada yazdı: ↑17 Nis 2020 09:57 ”-Şimdi gorgarın diğer geliştirici ekip ile sobeeden ayrıldığı haberini öğrendik ve kendi ağzından yeni bir paketinin gelmesinin çok zor olduğunu duyduk.