Merhabalar Tam 13 Yıl Oldu Oyuna Girdiğim Zaman Bazen Bu Adam İle Karşılaşıyorum Kim Bu Adam ??
https://hizliresim.com/hXH1QZ
Kim Bu Adam ?
- legendpolice
- Cin Avcısı
Re: Kim Bu Adam ?
valla ben değilim..
Zembekoglu. 13 yıldır girdiğine emin misin?
- Producer
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Şifacı karakterini temsil eden konsept çizim. Büyücü ve savaşçı için olanı da var.

- legendpolice
- Cin Avcısı
Emin olabilirim veya olamam sanane bundan ? her şeyde bir kusur arıyorsun oh oluyor sana forum hesapların kapatılıyor sana her şey müstehak.
denim set giymiş gözleri parlayan tuhaf bir şifacı. 29 lvl olduğunu düşünüyorum
Neden bu kadar alındın? Ne dedik? Çocuk gibi alınırsan bende böyle tepki vereceğim? Soru sorduk fırtına kopardın? Çocuk musun?legendpolice yazdı: ↑10 Nis 2020 16:44Emin olabilirim veya olamam sanane bundan ? her şeyde bir kusur arıyorsun oh oluyor sana forum hesapların kapatılıyor sana her şey müstehak.
- legendpolice
- Cin Avcısı
Bir şey diyemezsin zaten lütfen açtığım başlıktan çıkar mısın ? Seni istemiyorum açtığım konu içerisinde4thEspada yazdı: ↑10 Nis 2020 18:04Neden bu kadar alındın? Ne dedik? Çocuk gibi alınırsan bende böyle tepki vereceğim? Soru sorduk fırtına kopardın? Çocuk musun?legendpolice yazdı: ↑10 Nis 2020 16:44Emin olabilirim veya olamam sanane bundan ? her şeyde bir kusur arıyorsun oh oluyor sana forum hesapların kapatılıyor sana her şey müstehak.
Konsept çizimler oyunu yansıtabilir ama birebir olmak zorunda değiller, sadece bir şifacı çizimi