Birçok arkadaşımız bu konuda mağdur durumda
Aktarmalarda çalınan eşyalar
Kimin güvenilir olduğu tartışılır aktarma yapacağız oyunda arkadaşımız online değil ama aktarma yapmamız gerekiyor acilen, tanımadığı kişilerle aktarma yapmak zorunda olanlar oluyor we çaldırdığı eşyalar buna bir çözüm düşündüm mesela e.ö bankada aktarma işportası nasılmı halime teyzenin yanında aktarma işportası olabilir aktaracağımız eşyayı onun penceresine koyabilir sonra o eşyayı diğer karakterimizle alabiliriz yönetimin bunu yapması zor olmasa gerek hırsızlığa azda olsa çözümdür bence. konuyu ikv yönetimine göndericektim fakat sizlerin düşüncesini öğrenmek adına burayada açtım.
Önceden açılmıssa güncel tutalım.
Aktarmada Çalınan Eşyalara Son (Öneri)
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Re: Aktarmada Çalınan Eşyalara Son (Öneri)
evet haklısın aktarma cok risklı oyunda boyle aktarma işportacı olsa iyi olurdu veya bankadakı kasalar ortak kullanılsa daha iyi olur bana kalsa
tek hesap var ama ccarlar fazla neden olmasın kı tek banka
kodlaması zor olur
Halime teyzenın yanında aktarma işportasından söz ediyoruz.Savas yazdı:Peki ya Halime Teyze ona bırakılan eşyanın sizin olduğu nerden bilecek ?
İyi Eğlenceler.....
- IITHEMUROII
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Savas dogru sölüyor... Halime teyze veya işporta fark etmez böyle birşey yapmaları ıcın çoook ugrasmaları lazım... İMKANSIZ gibileoNHeaRt yazdı:Halime teyzenın yanında aktarma işportasından söz ediyoruz.Savas yazdı:Peki ya Halime Teyze ona bırakılan eşyanın sizin olduğu nerden bilecek ?
İyi Eğlenceler.....
since 2007
Bu Konuyla İlgili Bir Yazı İstanbul Desteğe Gönderdim Fakat Cevap Gelmedi..!
Gönderdiğim Yazı İse Aktarım Yaparken Hırsızlığa Karşı 1 Karakterdeki Bankamızı 4 karakter Ortak Kullanım Paketi Gelmesiyle İlgili.
Gönderdiğim Yazı İse Aktarım Yaparken Hırsızlığa Karşı 1 Karakterdeki Bankamızı 4 karakter Ortak Kullanım Paketi Gelmesiyle İlgili.
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
- winwar3
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ARkadaşlar biz sadece öneride bulunduk arkadaşımızın dediğide doğru çok çalışmalı ve uğraşmaları lazım bu işi yapabilmeleri için.!
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
Katılıyorum cok gerekli birşey bencede..leoNHeaRt yazdı:Birçok arkadaşımız bu konuda mağdur durumda
Aktarmalarda çalınan eşyalar
Kimin güvenilir olduğu tartışılır aktarma yapacağız oyunda arkadaşımız online değil ama aktarma yapmamız gerekiyor acilen, tanımadığı kişilerle aktarma yapmak zorunda olanlar oluyor we çaldırdığı eşyalar buna bir çözüm düşündüm mesela e.ö bankada aktarma işportası nasılmı halime teyzenin yanında aktarma işportası olabilir aktaracağımız eşyayı onun penceresine koyabilir sonra o eşyayı diğer karakterimizle alabiliriz yönetimin bunu yapması zor olmasa gerek hırsızlığa azda olsa çözümdür bence. konuyu ikv yönetimine göndericektim fakat sizlerin düşüncesini öğrenmek adına burayada açtım.
Önceden açılmıssa güncel tutalım.
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

- koray9507
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
çok eksik yazmıssınız 1 bankayı 4 carımla kullanamam 1 ine zor yetiyor bankaya 3. bölüm acılıp bu diğerleriyle ortak kullannılsa daha iyi olur
) düşüncelerimizi oturtup yazarsak daha iyi olur
.
ortaik bir banka açılması daha mantıklı olabilir hesaptan hesaba aktaarırken işportacılara yeni bir seçenek eklerler konuş-alışveriş başlat-EŞYA AKtAR olur aktarırken o iteme şifre isim koyarsın diğer çarınla o şifre isimi yazıp alırsın

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]