Oyun Dosyalarının İçerisinde Bulunan Hybandakoy Parçası Hk.
- cehennemsogugu
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
Oyun Dosyalarının İçerisinde Bulunan Hybandakoy Parçası Hk.
Arkadaşlar merhaba, nadide oyunumuzun müzik eserleri içerisinde gezinirken base>audio>atmospheric dosyasının içerisinde hybandakoy adlı bir parça buldum. Dinlediğimde gerçekten çok hoşuma gitti fakat uzun yıllardır İKV oyuncusu olmama rağmen bu parçanın oyunun hangi bölgesinde çaldığını anımsayamadım. Bilgisi olan var mı? Bu parça oyunun hangi bölgesinde çalıyor?
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi

Re: Oyun Dosyalarının İçerisinde Bulunan Hybandakoy Parçası Hk.
Hybanda kader mühürleri oyunuyla alakalı bir şey benim bildiğim.Bölge ismi herhalde.
Kader Mühürleri'ne yapılan bir göndermeydi forumda açıklamışlardı ama şimdi hatırlamıyorum 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Derviş Hasan'ın bulunduğu Arap Camii'nde çalıyor. Kader Mühürleri projesi durunca müziği halihazırda bir başka Sobee oyunu olan İKV'ye eklediler.cehennemsogugu yazdı: ↑07 Nis 2020 05:57 Arkadaşlar merhaba, nadide oyunumuzun müzik eserleri içerisinde gezinirken base>audio>atmospheric dosyasının içerisinde hybandakoy adlı bir parça buldum. Dinlediğimde gerçekten çok hoşuma gitti fakat uzun yıllardır İKV oyuncusu olmama rağmen bu parçanın oyunun hangi bölgesinde çaldığını anımsayamadım. Bilgisi olan var mı? Bu parça oyunun hangi bölgesinde çalıyor?