Sizce ?
Sizce ?
Arkadaşlar biliyoruzki, Durmadan yenı yerler yeni bölgeler acılıyor, (yeraltı, grup bolgelerı , ada) v.b . oyunun akışını canlandıracak, bi öneri atıyorum ortaya ! Peki neden Yeni klanlar açılmıyor ? bunu bı dusunun bi lodos , arz sıktı dıyorum 3 -4 klan olsa daha cok oyunun herkez tarafından zevk alacagını dusunuyorum. Yorumlarız..
Kocaseyid
Re: Sizce ?
Selam,kocaseyid yazdı:Arkadaşlar biliyoruzki, Durmadan yenı yerler yeni bölgeler acılıyor, (yeraltı, grup bolgelerı , ada) v.b . oyunun akışını canlandıracak, bi öneri atıyorum ortaya ! Peki neden Yeni klanlar açılmıyor ? bunu bı dusunun bi lodos , arz sıktı dıyorum 3 -4 klan olsa daha cok oyunun herkez tarafından zevk alacagını dusunuyorum. Yorumlarız..
O zaman savaşların halini düşünsene nasıl olurdu ? kimin kime dalacağı belli değil.Ayrıca zaten millet aç, dostun yanında otursa bile ona dalarlar.Unutma Merandasın ve Kp açları var
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
işte bunun ıcın sadece bır yerde savasılması gerek ben savasırken bırden canavar vuruyor yada düşük lvllıere vuruyor .
Kocaseyid
-
PrinceofaniL
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Gereksiz Bir Konu Bence biz Lodoslarla ugrasamıyorz Birde Sen yenı Klan cıkartma Basımıza :mrgreen:
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi

ÖLE OLMASI SAÇMA KİM KİME DALCAK BELLİ OLMAZ O ZAMAN
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

en sağlam bir kişi klanın lideri olsun seçimle
40lv üstü charlar oy atabilsin. klan liderleri isterlerse maksimum 3 klanla birlik anlaşması yapabilsin.o anlaşma yapıldığında dost olan 3-4 klan birlik olsun 
aynen bi klan bize zor gelio bide öbürleriyle hiç uğraşamayızPrinceofaniL yazdı:Gereksiz Bir Konu Bence biz Lodoslarla ugrasamıyorz Birde Sen yenı Klan cıkartma Basımıza :mrgreen:
Bu oyunun adı da karahan olsun:DDDPetcarar yazdı:en sağlam bir kişi klanın lideri olsun seçimle40lv üstü charlar oy atabilsin. klan liderleri isterlerse maksimum 3 klanla birlik anlaşması yapabilsin.o anlaşma yapıldığında dost olan 3-4 klan birlik olsun

*******Turagarvsturagar**********Troyaxxturagar*******

*******Turagarveşehit**********
turagar yazdı:Bu oyunun adı da karahan olsun:DDDPetcarar yazdı:en sağlam bir kişi klanın lideri olsun seçimle40lv üstü charlar oy atabilsin. klan liderleri isterlerse maksimum 3 klanla birlik anlaşması yapabilsin.o anlaşma yapıldığında dost olan 3-4 klan birlik olsun
hakkaten yha iyice oyunu başka oyunlara benzeteceniz
- karakorsan199538
- İskele Babası

- Klan: Lodos
BENCE DEDİĞİN DOĞRU İNSAN OYUNA GİRMEKTEN DAHA ÇOK ZEVK ALIR...xD :evil: :evil: :evil: :evil: