Merhabalar Arkadaşlar...
Yeni gelen etkinlikler neticesinde Komutan tarafından verilen ''İSTİHBARAT'' görevi tamamlanmıştır.
1. Görev sonrasında büyücüye Ensari Altuncu Seramik lifli ceket ve Ensari Altuncu Seramik lifli ayakkabı vermiştir.
İkinci görev ise yine ''İSTİHBARAT II'' görevidir.
Yine aynı şekilde 50 adet İstihbarat Dökümanı istemektedir.
Paşa'ların Loncası Lonca Kuva İ Milliye...
Herkese iyi oyunlar dileriz...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Pasaxfatih yazdı: ↑01 Nis 2020 23:08Merhabalar Arkadaşlar...
Yeni gelen etkinlikler neticesinde Komutan tarafından verilen ''İSTİHBARAT'' görevi tamamlanmıştır.
1. Görev sonrasında büyücüye Ensari Altuncu Seramik lifli ceket ve Ensari Altuncu Seramik lifli ayakkabı vermiştir.
İkinci görev ise yine ''İSTİHBARAT II'' görevidir.
Yine aynı şekilde 50 adet İstihbarat Dökümanı istemektedir.
Paşa'ların Loncası Lonca Kuva İ Milliye...
Herkese iyi oyunlar dileriz...
Kardeş bizi aydınlattığın için çok teşekkürler, 3. Görevide sana zahmet yapsan yüzlerce oyuncu bu görev ile saatlerini harcamaktan kurtulsa harika olur. Kolye, Yüzük ve Gözlük gibi şeyler koysan daha iyiydi yönetim .. !
Bence 2.görevde ensari altuncu pant eldiven verecek, 3.görevde ise ensari altuncu zırh ve asa verecek ama normal çubuk asa felan vereceğini sanmıyorum. Anadolu asadan yana tahminimi kullanıyorum
Nerull"un yazısında "karakterinizin sınıfına göre oldukça değerli ödüllerin sahibi olacaksınız." diyor
Bundan dolayı tüm cinsiyetler ve tüm karakterlere uygun olacak takıları vermeyeceklerdir bence...