Bugsuz hakir kesimi önerileri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bozoglu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Aldem

Bugsuz hakir kesimi önerileri

Mesaj gönderen Bozoglu »

Merhaba arkadaşlar, özellikle eminönü sunucusunda büyük sıkıntı olan hakir kesimleri için bugsuz nasıl nerede kesim yapılabilir. Byrun beyin fırtınası yapalım.
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Re: Bugsuz hakir kesimi önerileri

Mesaj gönderen IFonQzrail »

bugsuz kesmek için 2 sağlam grup iş görüyor. Lakin 2 gruptaki arkadaşlarında kolsuz olmaması lazım :grin:

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bozoglu
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Aldem

Mesaj gönderen Bozoglu »

kolsuz olmamanın anında dikkatlerinde çok iyi olması lazım. Çok kere bi slot baskınında dağıldık. Aktif büyücü oynamadığımdan çok bir şey diyemiyorum.
MkAxIZDIRAP
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD

Mesaj gönderen MkAxIZDIRAP »

Öncelikle bu ilk mesajım çok heyecanlıyım. Buglu hakir zaten kesmeyin. Oyun açıklarını lehine kullanmak çok çirkin bir olay.Ben tasvip etmiyorum. Ayıp.

Ben oyunda hakire grup kurarken 1 büyü 3 tank 8 şifa arıyorum etkili oluyor.Bence sen de denemelisin. Ayrıca Kolsuz diye tabir edilen 10 yılı şakın süredir var olan oyunda hala oyunu oynamayı bilmeyenlerden de uzak durmanı öneririm. Bug yaparsan da haberim olsun teşekkürler.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

MkAxIZDIRAP yazdı: 30 Mar 2020 01:31 Öncelikle bu ilk mesajım çok heyecanlıyım. Buglu hakir zaten kesmeyin. Oyun açıklarını lehine kullanmak çok çirkin bir olay.Ben tasvip etmiyorum. Ayıp.

Ben oyunda hakire grup kurarken 1 büyü 3 tank 8 şifa arıyorum etkili oluyor.Bence sen de denemelisin. Ayrıca Kolsuz diye tabir edilen 10 yılı şakın süredir var olan oyunda hala oyunu oynamayı bilmeyenlerden de uzak durmanı öneririm. Bug yaparsan da haberim olsun teşekkürler.
Sen 1 büyü ile hakir mi kesiyorsun?
cidden çok heyecanlısın..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
ReLenTLesSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life and Death

Mesaj gönderen ReLenTLesSx »

Bozoglu yazdı: 27 Mar 2020 14:36 Merhaba arkadaşlar, özellikle eminönü sunucusunda büyük sıkıntı olan hakir kesimleri için bugsuz nasıl nerede kesim yapılabilir. Byrun beyin fırtınası yapalım.
Şifalarınız hiç ck kaçırmıyor ise üst yolda 1 grup rahatca kesiliyordu. 2 tırpan 1 bombacı harici slot gelmiyor tabii kimse ölmezse. Eğer 1 kişi ölürse kaldırdığın zaman etraftaki slotlarda gelebiliyor.

MkAxIZDIRAP yazdı: 30 Mar 2020 01:31 Öncelikle bu ilk mesajım çok heyecanlıyım. Buglu hakir zaten kesmeyin. Oyun açıklarını lehine kullanmak çok çirkin bir olay.Ben tasvip etmiyorum. Ayıp.

Heyecandan 2 kere göndermişsin, sakin ol dostum ve panik yapmadan o klavyeyi yerine bırak! 10 yılı aşkın olarak oynadığın muhteşem kolunla 1 büyü 8 şifa 3 tank hakiri kesip video atta bizlerde kollu olalım.
Resim
Kuklacı
ıReLenTLesS

Life And Death YouTube kanalıGöster
Alidurna
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Alidurna »

İşi bilen olduğu sürece yukarda tek grup kesersiniz ama arkadaşığın dediği gibi eğer savaşçı ölürse diğer slotlar da üstünüze gelir o yüzden çok dikkatli olmanız gerekir onun yerine 2 grub tavsiye ederim şimdiden kolay gelsin :)
Kullanıcı avatarı
karacin
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: İslam Ailesi

Mesaj gönderen karacin »

bir büyücü xd
eskiye özlem

“Genel Etkileşim” sayfasına dön