Önerisi Olan ?
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Önerisi Olan ?
Bir haftadır oyuna tekrar başladım. 55 level charı 56 yapabildim ancak. Piyasa almış başını gitmiş. Maden yada item alıp üstümü dizecek ne nakitim, ne de madenim var. Başkalarından karakter de satın almak istemiyorum. Var mı önerisi olan ? Yol yakınken vaz mı geçelim ?
Re: Önerisi Olan ?
Ganoderma 350m olmuş..JigZaguLa yazdı: ↑26 Mar 2020 17:52 Bir haftadır oyuna tekrar başladım. 55 level charı 56 yapabildim ancak. Piyasa almış başını gitmiş. Maden yada item alıp üstümü dizecek ne nakitim, ne de madenim var. Başkalarından karakter de satın almak istemiyorum. Var mı önerisi olan ? Yol yakınken vaz mı geçelim ?
Sıfırdan başlayan biri Civan Çiçeğini dahi 10m'den almak zorunda. Maalesef kopya işi bitmeden, bonolar ortalıktan çıkarılmadan bu piyasa işi düzelmez.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Yapabileceğin en karlı iş maden çekip satmak dostum. O da kopya yüzünden sakıncalı. Dikkatli olmalısın.JigZaguLa yazdı: ↑26 Mar 2020 17:52 Bir haftadır oyuna tekrar başladım. 55 level charı 56 yapabildim ancak. Piyasa almış başını gitmiş. Maden yada item alıp üstümü dizecek ne nakitim, ne de madenim var. Başkalarından karakter de satın almak istemiyorum. Var mı önerisi olan ? Yol yakınken vaz mı geçelim ?
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Pili tılsımı , dev ana parfümü , karakürk pençesi , meran alaşımı kasabilirsin. Günde 5 tane düşürsen 1 t para eder hemen hemen.
Benimde aklımı kurcalıyor bu dün başladım oyuna bir ceket bir üst baş 150-200m ediyor tek efsun bilmiyorum kafam çok karışık. Şu 1 nisan gelsin bakalım belki bono olayına bir el atarlar ama nasıl bilmiyorum yeni sunucu mu olur artık başka bir şey mi görelim.JigZaguLa yazdı: ↑26 Mar 2020 17:52 Bir haftadır oyuna tekrar başladım. 55 level charı 56 yapabildim ancak. Piyasa almış başını gitmiş. Maden yada item alıp üstümü dizecek ne nakitim, ne de madenim var. Başkalarından karakter de satın almak istemiyorum. Var mı önerisi olan ? Yol yakınken vaz mı geçelim ?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- secruty0209
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: A T A
Bence yol yakınken vazgeç yeni sunucu felan açılmadan piyasa düzelmesi çok zor.
viewtopic.php?f=137&t=152568
Günlüğümü yukarıdaki linkten takip edebilirsiniz
O gemi hiç dönmeyecek o yüzden hoşçakal.
Günlüğümü yukarıdaki linkten takip edebilirsiniz
O gemi hiç dönmeyecek o yüzden hoşçakal.
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Yardımlaşacak arkadaşlar bulabilirsin.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \