Önerisi Olan ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Önerisi Olan ?

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Bir haftadır oyuna tekrar başladım. 55 level charı 56 yapabildim ancak. Piyasa almış başını gitmiş. Maden yada item alıp üstümü dizecek ne nakitim, ne de madenim var. Başkalarından karakter de satın almak istemiyorum. Var mı önerisi olan ? Yol yakınken vaz mı geçelim ?
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Önerisi Olan ?

Mesaj gönderen Esadullah »

JigZaguLa yazdı: 26 Mar 2020 17:52 Bir haftadır oyuna tekrar başladım. 55 level charı 56 yapabildim ancak. Piyasa almış başını gitmiş. Maden yada item alıp üstümü dizecek ne nakitim, ne de madenim var. Başkalarından karakter de satın almak istemiyorum. Var mı önerisi olan ? Yol yakınken vaz mı geçelim ?
Ganoderma 350m olmuş..
Sıfırdan başlayan biri Civan Çiçeğini dahi 10m'den almak zorunda. Maalesef kopya işi bitmeden, bonolar ortalıktan çıkarılmadan bu piyasa işi düzelmez.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

JigZaguLa yazdı: 26 Mar 2020 17:52 Bir haftadır oyuna tekrar başladım. 55 level charı 56 yapabildim ancak. Piyasa almış başını gitmiş. Maden yada item alıp üstümü dizecek ne nakitim, ne de madenim var. Başkalarından karakter de satın almak istemiyorum. Var mı önerisi olan ? Yol yakınken vaz mı geçelim ?
Yapabileceğin en karlı iş maden çekip satmak dostum. O da kopya yüzünden sakıncalı. Dikkatli olmalısın.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
Sociologist
Eppur Si Muove
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Pili tılsımı , dev ana parfümü , karakürk pençesi , meran alaşımı kasabilirsin. Günde 5 tane düşürsen 1 t para eder hemen hemen.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Benimde aklımı kurcalıyor bu dün başladım oyuna bir ceket bir üst baş 150-200m ediyor tek efsun bilmiyorum kafam çok karışık. Şu 1 nisan gelsin bakalım belki bono olayına bir el atarlar ama nasıl bilmiyorum yeni sunucu mu olur artık başka bir şey mi görelim.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
secruty0209
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: A T A

Mesaj gönderen secruty0209 »

Bence yol yakınken vazgeç yeni sunucu felan açılmadan piyasa düzelmesi çok zor.
viewtopic.php?f=137&t=152568
Günlüğümü yukarıdaki linkten takip edebilirsiniz

O gemi hiç dönmeyecek o yüzden hoşçakal.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Yardımlaşacak arkadaşlar bulabilirsin.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim