Yaşananları resimlere sığdırmak zor hatta 2 haftadan sadece 4 resim var ama baya gezdik müfit abi biraz meşguldü genede olsun o sıkışıklık arasında yalnız bırakmamak için baya çırpındı. Ve en sonda Ereğiliye de uğradık
Hadi Haziranda hep beraber Bartın' a gidelim ve müfit abinin kapısını çalak ikv buluşmasını orada yapalım hehehe baya resim varda yorgunluktan upload etmek zor geldi
Parthenious yazdı:Hazirandaki fotoları da bekliyoruz bu sefer aksilikler üst üste geldi.. Bi dahakine Tolunu da aynı karede görmek isteriz
Bu arada kuş kayasında çekilen diğer foto daha iyiydi..
Koyarım abi öbür fotolarıda birazdan dediğin gibi de haziranda çok çok önceden gelmeyeceğim bu sefer ki gibi 2 hafta olması çok çok zor
earlyblood03 yazdı:Lan mustafaaaa ben ereqlıye qelınce hıc qelme zaten enesle tolunayla baya gezdık hatta Tolunay'la pes oynadık yendım cocuqu bu yaz qelıcem qene
Seni mi beklicem len erkan gelecek de buluşacağız diye
Müfit abi geçen yaz inkumuna geldim haberin yok ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color] Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı. [*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]