Fikir :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bjergsen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Fikir :)

Mesaj gönderen bjergsen »

Selamlar herkese.
Oyunu 2011'den beri oynayan biri olarak son karaköy güncellemesi geldiğinde hesabımı 59 seviyeye cıkarıp bıraktım. Uzun süredir inaktif gidiyorum fakat şu son yaşanan küresel olaydan ötürü oyuna geri dönmek istiyorum ve inanıyorum ki böyle düşünen çok oyuncu vardır. Geçen gün bir oyunun isim vermeyeceğim eski oyuncularını geri kazanmak adına her şeyin ilk başladıgında olduğu gibi bir sunucu eklendiğini öğrendim. Oyun camiasını takip eden varsa bilir. Oyun yöneticilerimizden birkaç ricam olacak.

1) Yeni Sunucu olabilir.
2) Sunucu birleşimi olabilir.
3) 49 seviyelik bir sunucu açılabilir.
4) Yeni bölge gelmesini istemiyorum çünkü en son gelen karaköy güncellemesi benim açımdan rezalet bir güncelleme. Nedenini soracak olursanız, herkese açık bir bölge, klan savaşı var, boss kaçırmalar çok ve şu kopya mevzusu yüzünden bir cok kisi oyunu bıraktı.

Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. Tüm IKV camiasını ve yöneticilerini bu başlık altına bekliyorum. İyi forumlar. B-)
Bjergsen
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Fikir :)

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Her ay bu konu açılıyor ama böyle bir planları bulunmuyormuş.
Resim
Kullanıcı avatarı
aydineray
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Türk Harekat Timi

Mesaj gönderen aydineray »

Merhaba,

Birçok diğer konu başlığında tartışmış olduğumuz gibi, şuan oyunun en büyük sorunu kopyalar, teknik altyapı ve yeni mekanik bulunmaması. Bundan dolayı oyunu geriye saymak çok kısa ömürlü bir hareket olur.

Bahsettiğin oyundan örnek vermek gerekirse, o oyunun "retail" devam eden geliştirilen hali bulunuyor ve hatta "classic" adı altındaki eski hali bile daha iyi daha modern altyapı ile oynanılıyor.

Bu sebeple, ben asıl sorunun teknik altyapıyı güncelleyerek ve bugfixlerin yapılarak çözülebileceğini düşünüyorum. O:-)
Beyazköşk: Raun, Raunn, Raunxşifa, Bagatur

Eminönü: Raun

Projeler: IKVNefer (Durduruldu) - IKVNefer Mobil (Durduruldu)
Kullanıcı avatarı
pegasusejder2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pegasusejder2 »

LadyGAGA yazdı: 22 Mar 2020 13:46 Her ay bu konu açılıyor ama böyle bir planları bulunmuyormuş.
Her ay mı? Her gün olmasın o :')
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Her gün bu tür konularla karşı karşıyayız :unamused: başka sunucu getirmektense varolan oyunumuzu düzeltmeleri daha iyidir bence.
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
santiagobernabeu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen santiagobernabeu »

the person you have called can not be reached
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

hocam ikv yönetiminin bu fikirlere karşı cevabı şu şekilde genelde.

Resim
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

bjergsen yazdı: 22 Mar 2020 13:10 Selamlar herkese.
Oyunu 2011'den beri oynayan biri olarak son karaköy güncellemesi geldiğinde hesabımı 59 seviyeye cıkarıp bıraktım. Uzun süredir inaktif gidiyorum fakat şu son yaşanan küresel olaydan ötürü oyuna geri dönmek istiyorum ve inanıyorum ki böyle düşünen çok oyuncu vardır. Geçen gün bir oyunun isim vermeyeceğim eski oyuncularını geri kazanmak adına her şeyin ilk başladıgında olduğu gibi bir sunucu eklendiğini öğrendim. Oyun camiasını takip eden varsa bilir. Oyun yöneticilerimizden birkaç ricam olacak.

1) Yeni Sunucu olabilir.
2) Sunucu birleşimi olabilir.
3) 49 seviyelik bir sunucu açılabilir.
4) Yeni bölge gelmesini istemiyorum çünkü en son gelen karaköy güncellemesi benim açımdan rezalet bir güncelleme. Nedenini soracak olursanız, herkese açık bir bölge, klan savaşı var, boss kaçırmalar çok ve şu kopya mevzusu yüzünden bir cok kisi oyunu bıraktı.

Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. Tüm IKV camiasını ve yöneticilerini bu başlık altına bekliyorum. İyi forumlar. B-)

Merhaba;

Fikirlerinizi sırasıyla Kendi açımdan cevaplamak istedim

1) Yeni sunucuya gerek yok bence oyunumuzda 8 adet oyun için gayet yeterli sunucular mevcuttur

2) Sunucu birleşimi hakkında forumda geçmiş zamanlarda defalarca konu açıldı nitekim böyle birşeyin mümkün olamayacağı kesinleşti

3) 39,49 vs sunucu önerisi yerine oyuna hikayenin devamını getiricek güncelleme paketi gelebilir Bir kaç kişi Karaköy de üstünü dizemedi boss kesemedi diye eskiye dönük güncelleme düşünülmesi tamamen mantık dışı bana kalırsa:)

4) Karaköyün herkese açık bir bölge ve klan savaşların aktif olmasi o bölgedeki rekabet sistemini arttırdı buda tüm online oyunlar için çok önemli Bir faktör
Boss kaçırma olayına gelirsek şuan alınan önlemler sayesinde % 98 e kadar engelledi

Kopya vs olayına gelirsek Online oyunlarda bazi zamanlarda oyun açıkları ve hile gibi durumlar yaşanabiliyor dilerim kısa zamanda bu olayda çözülür ayrıca oyun açığını Kendi lehine kullanan oyuncuların %95 den fazlasına cezai işlem uygunladi bence kalanlarda ya Kendi kandırıyor yada bir gün onlarda cezasını çekecek 👍

Hepsi kendi düşüncelerimin olduğunu tekrardan belirtmek isterim doğru veya yanlış
İyi forumlar dilerim . . .
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
mlhfblt
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen mlhfblt »

bence yeni başlayan oyuncuların oyuna tutunmalarını sağlayacak güncellemeler yapılmalı diğer mmorpgler gibi geri dönüş ödülleri ve saatlik ödüller ve özel buff sistemi gelmeli oyun çok güzel aslında ama vizyonsuzluklar yüzünden zamanın çok gerisinde kalmış durumda sonuç olarak sunucu birleştirme konusu nispeten mantıklı eminönünde inle cin top oynuyor :D ben kuklacıda oynuyorum kızgın kumu kesmek için yardım bir allahın kulunu bulamadım yeni başlayan oyuncular biraz uğraşıp siliyor oyunu bunun önüne geçilmesi lazım

geri dönenlere ödül sistemi getirilmeli
yeni başlayanlara görevleri zorlanmadan yapabilecekleri şekilde destek itemleri sağlanmalı
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Hocam sunucu birleşimi tamam ama 49 seviyelik sunucu açma fikri çok da iyi değil.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön