Belki EM'nin aynısı bir yer Miğrat girişi olabilir niye derseniz açıklayayım:
1) Öncelikle bir ada diyor. Lakin Sivri Ada olacağı yüksek ihtimal ben sadece bir varsayım öne sürüyorum, nitekim Sivri Ada'nın diğer adı Hayırsız Ada. Ama EM'de yine hayırsız bir bölge ada olup olmadığından tam emin değilim ama mantıklı geliyor.
3) Complex'te aldığım duyumlara göre yöneticiler grup bölgelerine kodla girilebileceğini söylemiş. EM'lere de kodla giriliyor klan savaşları olmayan bir EM kopyası yapılabilir...(Emin değilim sadece böyle duydum.)
2) Tahminimin bir diğer sebebi haritadaki kurukafa...

Şimdi tahmini olabilecek yerleri söylüyorum:
1) Uçak

Niye derseniz içinden gizli bir kapı olabilir lakin pek mantıklı gelmiyor.
2) Kayık

Kayık altı da yine gizli bir yer olabilir.
3)Kutular

Yine ikinciyle aynı yerde kutularda veya onun hemen yanındaki binada olabilir.
4) Son ve en Mantıklı Tahmin Kuyu veya Yakılacak Yer

Burası çok mantıklı geliyor çünkü üstü tahtalarla kapatılmış ve bir kuyuya benziyor.
Başka tahminlerim de vardı fakat o sırada sunucu attı bu kadarının ss'sini alabildim bulursam yine koyacağım.
Bu arada kimseden (ç)alıntı yapmadım sadece EM'de savaşırken aklıma geldi bayağı fark yiyorduk ben de dolaşayım dedim.
Düşündüğüm diğer yerler (yakında resimlerini koyacağım) Lodos Sancağı'nın oradaki ters devrilmiş çöp tenekesi.
Tankerlerin altları, Cin Sigorta Panosunun olduğu küçük yerleşim alanı, yine Uçağın oralar, Su Kulesi, İskeleden bakılınca görülen minicik bir ada.
Buradaki amacımız sadece merakımızı gidermek