Adaletsizlik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Wasp
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Derin Teşkilat

Adaletsizlik

Mesaj gönderen Wasp »

2017 den beri oyuncuyum son karaköy bölümü açılıncaya kadarda zevkle oynadım,ama oyun yönetimi kendi elleri ile bu oyunu sabote ettiler.karaköy Bölümü açıldı,
1- çemberli itemleri çöp oldu onca emek boşa gitti
2-dirençler 1000 i bulmuyor bölge zaten atılmıyor(sığınak,migrat,çemberli)
3-reçetelerinizde 10 sentetik ipek,10 karabarut,10 buji istiyorsunuz yönetici olarak sunumları bir gezin kaç gurup kraliçe tırtıl kesiyor? hiç kimse ama millet şakır şakır halley zırh basıyor 10 kere kesilse bu boss guruptan birine zor bela bir tane sentetik ipek atar
4- erg yongası ve hydargyrum istiyorsunuz 5'er tane insanlar bu materyal için değil bölge atmayı görevini yapmak ve karaköye girmek için bile gurup bulamıyor halböyle iken bu mataryaller hala nasıl bulunuyor?kendi elinizle ayağınızla oyuncuları hırsızlığa,kopyacılığa sevk ettiniz böyle bir oyun düzeni varmı.
5-Desteğe ne yazarsan yaz kesinlikle geri dönüşüm olmuyor.
6- karakterlerim soyuldu keyloger atmış biri tarih saat bildirmeme rağmen rica minnet desteğin dönüşü güvenlik oyuncu sorumluluğunda şifreni paylaşma maddesini söylüyor şifre paylaşan yok keyloger insan hesabımı ele geçirmiş.o tarihte o saatte benim karakterime girip aktarma yapanı göremezmisin görürsün ama destek değil köstek oluyorlar(emniyet Müdürlüğü siber suçlar kanalı ile savcılık makamından girişimde bulundum zaten)
7- vatandaş phile çar macro yapmış phil doğardoğmaz çarı phili kesiyor phil tılsımı kasmak mümkün değil (teşkilat sunumu)
kısacası oyun yöneticileri ve destek gurubu oyuncuları yönetiminiz ve adaletsizliğinizle kopya ,hırsızlık ve adaletsizliğe siz yönlendiriyorsunuz yüzlerce arkadaşım oyunu bıraktı ben sabretmiştim ama bende bırakıyorum pes ikv yöneticileri
8- oyun içi npc lerden akçe ile alınan materyallerdel uyarı var eminmisiniz diye,ama agop a gidin 500 tane 10 m.luk bonoyu alışveriş pençeresine bırakın bir uyarı olmadan alıyor kasanızın para miktarı kadar para veriyor ne dir bu adaletsizlik bir anlık dalgınlığınız,kasa para miktarını geçince geri bonoyu almasa ya,
işin kısası ikv yönetimine soruyorum yahu hiçmi hırsızın suçu yok nasreddin hoca fıkrası misali hadi biz kapıyı açık bırakmışız hırsızın hiç suçu yokmu tarih belli saat beli ip belli birkerede destek olun hırsızlara cesaret vermeyin.Benim 17 yıllık emeğim gitti tılsımlarım param,itemlerim elinizde bu ama ne hikmetse hırsızın yaptığı yanına kar kalıyor.
ELVEDA oyuncu arkadaşlarım bu kadar adeletsizlik içinde bu oyun çekilmez oldu diğer 100 lerce oyunu bırakan dostlarımız gibi bende bırakıyorum.
Kullanıcı avatarı
xdaRkness
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Adaletsizlik

Mesaj gönderen xdaRkness »

Öncelikle sana katıldığımı belirtmek isterim, İKV'nin şuan ki durumunun ilgisizlikten kaynaklı olduğu bariz bir gerçek. Benim bile neredeyse 5 6 yıl önce bıraktığım fakat 2 3 gün önce aklıma gelip özlemle indirdikten sonra gördüğüm manzara gerçekten içler acısı, Böylesine güzel bir oyun yetkililer tarafından özenle ilgilenilseydi eminim ki şuanda oyuncu sayısı bu kadar az olmaz, böyle olaylar yaşanmazdı. Buradan İKV'nin değerli yöneticilerine sesleniyorum. Lütfen oyuna gösterdiğiniz ilgiyi çoğaltın. Hiç bir yerde İKV'nin PR Reklam çalışmasına dahi denk gelmedim, Oyunun potansiyelini fark etmeniz dileğiyle, Söyleyeceklerim bu kadar.
C++ & C# & Pyhthon Developer

Sony Vegas Editor
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Destek dediğin şeyde iki kişi ya bakıyordur yada başka şeylerle meşguldürler.

Şu an ikv bu durumdayken oynamak, kesinlikle vakit kaybıdır. Bakın hiç kopyaymış,itemlermiş,oyundaki değersiz para birimiymiş girmeyeceğim.
Gidin film izleyin daha iyi.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Kesinlikle katılıyorum, haklısın valla
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön