Herkesi Kendimiz Gibi Sandık :S Xxdjortadax HIRSIZDIR.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Korkusuzzxsifa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Herkesi Kendimiz Gibi Sandık :S Xxdjortadax HIRSIZDIR.

Mesaj gönderen Korkusuzzxsifa »

İsteyen inanır isteyen inanmaz.Fotoları tek tek çektim ama cafede olduğum için oyunun asıl program yuklu değilmiş.Ana masadan yapıştırmışlar.Fotoları gösteremiyorum.Giden 2 parça item olsun o itemin gitmesi ne beni fakir eder nede onu zengin.Ama bir hırsızlığı yapanın tekrar yapmayacağı ne malum.Sizinde canınız yanmasın. :S

Bu adamdan Urban saldırı ceket alıcaktım.Şarkı dinliyordum.Dalgındım.Sonra konusunca adam ne derse tamam dedim .8 parça item vericektim.Adam dedi önce 6 taneyıver değerlileri sonra verirsin bende o zmaan ceketı veririm dedi.Tamam dedim o an.Verdim gitti.Sonra istedim geri vermedi tabi.Ayık kafayla tekrar konuştum.Adam diyorkı urban tora kolye yi ver Geri veririm.Saçmalığa bakın yha yok dior hesaplarının karızmalarını ver gerı verırım.Böyle adılık olmaz.Bir defa kesti yüzsüz birde 85 kp diye sırıtıyor.

Bunların hiçbiri beni bağlamaz.

Yaptığı terbiyesizlik yakasını bırakmayınca Bölgeden Korkusuzzxşifa Hırsızdır yazması.Bunlar hiç mi ahiretlerini düşünmezler ? :S Beni bilen bilir tanıyan tanır.

Böyle adilerle muhattap olmayın arkadaşlar..

Korkusuzzxşifa
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Herkesi Kendimiz Gibi Sandık :S Xxdjortadax HIRSIZDIR.

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Selam,

Bu adam daha önce Karataşş adlı oyuncu ile arkadaşlık yapıp gözlüğü çaldı.

Adamın adresi; Şanlıurfa/Merkez - Eyyüp Peygamber Cad. Zirve İnt. Cafe
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
DjYaNdAnGeL
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: Herkesi Kendimiz Gibi Sandık :S Xxdjortadax HIRSIZDIR.

Mesaj gönderen DjYaNdAnGeL »

xXDjortadaxx HıRSızın Onde gıdeNındır Kendısı 7 .Sınıfa gıden Bır.. Çocukqtur.. HaTayLı Ve Kulandıqı çar ÇalınTI Bı ÇardıR...kORKusuzxşifa KardeŞim Bence hata Sende Bu AdamLa ALIş veriş Yapmaman Gerekırdı...Gecende GözLuq mU Ne ÇalMıştı.. Kısacası HıRSızDrr.... ALışVeriş vE kARızMa AlırKen dıkatLı Olun....
djYanDanqeLL - AntekeLi- -

“Genel Sohbet” sayfasına dön