Yardımlaşalım..
Yardımlaşalım..
Merhaba sevgili dostlar. Gerek ihtiyacın azalmasından gerekse artık oyundaki oyuncu azlığından dolayı grup bölgeleri ve büyük hole girişler azaldı. Buda biz Karaköy'e giremeyen oyuncular için zorluk oluşturuyor ve Karaköy için görevlerimizi yapacak kimse bulamıyoruz. sizden ricamız bu görevlerde olabildiğince bize yardımcı olmanızdır.
Re: Yardımlaşalım..
ben ve bir arkadaşımın da x ve gaffar görevi var,bir haftadır yapamıyoruz..çt önünde bekliyoruz ve grup atmıyorlar genelde..
Kardeşim bu dediğini ancak; Kalabalık sunucuda, sağlam bir loncada yapabilirsin.
Kolay gelsin.
Kolay gelsin.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
sağlam loncadan kişilerden istekte bulunuyoruz loncaya alın diye adamların ağzını bıçak açmıyor bari almıyorum diye cevap verseler oyunda yardımlaşma bitti kalabalık lonca falan hikaye bunlar
- DERTveTASA
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Hacı EÖ-Teşkilat-Beyaz bu 3 sunucudan medet umma, Kuklacı'da, Sancak'ta dene şansını oralar daha düzgün sunucular. EÖ-Teşkilat-Beyaz kopya sunucuları oralarda sadece menfaat önemli. Kuklacı ve Sancakta eski ve iyi oyuncuları bulabilirsin, bu geri kalan sunucular için de geçerli ama ben oyuncu sayısının mesai saatleri bitiminde ve hafta sonları gayet iyi olduğunu bildiğim için bu 2 sunucuyu örnek verdim diğer 3 sunucu hakkında bilgi alıp; o sunuculardan birini seçebilirsin.stk12345 yazdı: ↑01 Mar 2020 00:58 Merhaba sevgili dostlar. Gerek ihtiyacın azalmasından gerekse artık oyundaki oyuncu azlığından dolayı grup bölgeleri ve büyük hole girişler azaldı. Buda biz Karaköy'e giremeyen oyuncular için zorluk oluşturuyor ve Karaköy için görevlerimizi yapacak kimse bulamıyoruz. sizden ricamız bu görevlerde olabildiğince bize yardımcı olmanızdır.
Oyuna Beta döneminde başladım, Sancak sunucusu açılınca oyuna oradan devam ettim. Ara vererek de olsa her zaman buradayım. "Türk İstihbarat Teşkilatı" (2007-♾) https://www.facebook.com/groups/189099555707832/