Arkadaşlar öncelikle herkese keyifli forumlar,
Bilgisayarımın özellikleri piyasadaki bulunan tüm oyunları en üst grafik modlarında kaldırabilecek şekilde yani ikvde kasma gibi bir sorun olmaması gerekiyor. İlginç bir şekilde 3 günden beri kasıyor. Diğer oyunlar hala aynı şekilde sadece ikvde kasma problemi var. Oyunda bir kaç arkadaşta da aynı problemi yaşıyormuş. Sizdede aynı sorun var mı yoksa normal mi. Oyunu silip yüklesem düzelir mi veya bilmiyorum başka önerileriniz varsa her türlü öneriya açığım.
Oyundaki Kasma Sorunu
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Oyundaki Kasma Sorunu

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: T C
Re: Oyundaki Kasma Sorunu
Resetten kastınız format mı ? Eğer bilgisayarı resetlemeyi kastediyorsanız defalarca resetledim değişen birşey olmadı.

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- xWINCHESTERx
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Bilgisayarı kapat tuşu ile kapatıp açtığınızda bilgisayar kendini bir çeşit uyku moduna alıyor ve düzelmiyor. Direkt yeniden başlat seçeneği ile yaparsanız bahsettiğiniz problem eğer 16 FPS 32 FPS de sabitlenme ise düzelecektir.
Youtube kanalım : https://www.youtube.com/channel/UCU8cWe ... ivflPGfD1Q
WINCHESTER
xWINCHESTER
ıWINCHESTERı
bestofthebest
Winter Is Coming
WINCHESTER
xWINCHESTER
ıWINCHESTERı
bestofthebest
Winter Is Coming
Kardeşim bilgisayarının bilgilerini yazar mısın?xReNaRDox yazdı: ↑13 Şub 2020 09:03 Arkadaşlar öncelikle herkese keyifli forumlar,
Bilgisayarımın özellikleri piyasadaki bulunan tüm oyunları en üst grafik modlarında kaldırabilecek şekilde yani ikvde kasma gibi bir sorun olmaması gerekiyor. İlginç bir şekilde 3 günden beri kasıyor. Diğer oyunlar hala aynı şekilde sadece ikvde kasma problemi var. Oyunda bir kaç arkadaşta da aynı problemi yaşıyormuş. Sizdede aynı sorun var mı yoksa normal mi. Oyunu silip yüklesem düzelir mi veya bilmiyorum başka önerileriniz varsa her türlü öneriya açığım.
Ayrıca Launcher'deki Görüntü ayarlarını düzenle, grafiksel sıkıntılardan dolayı da kasma sorunu oluyor bazen.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN