Yeni Oyuncu Kayıpları Yaşanmaması İçin Öneri
- onurdurmaz
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Genç Kalemler
Yeni Oyuncu Kayıpları Yaşanmaması İçin Öneri
Selamün aleyküm. İKV yönetimine ulaşamadığımız için, size söylemek istedik. İKV yönetiminden istediğimiz çok küçük bir güncelleme var ve forum hesabıma erişemediğin için oraya da yazamıyorum. E-mail'lerimizin hiçbirine olumlu veya olumsuz yanıt alamadık. Biz eski oyuncular olarak istediğimiz tek bir şey var; o da görev ağacının yeniden yapılandırılması. Görevler arası bağlantıların yeniden düzenlemesini istiyoruz ve bunun için küçük bir program-yazılım işlemi yeterli. Meran, Çemberlitaş ve Büyük Hol arasında görev bağlantısı gayet normal ama Karaköy'le olan bağlantıları iki alakasız bölge olmasından dolayı çok saçma. Görevleri yapılamadığı ve bu nedenden ötürü Karaköye girilemediği için birçok yeni başlayan veya eski oyunculardan oyuna geri dönüş yapan kişiler oyunu bıraktı. Kısacası yeni oyunculara engel olan bir sistem bir bağlantı var görevlerde ve bu yüzden görev ağacının yeniden yapılandırılmasını istiyoruz. Forumda bunun üzerine başlık açılsa yazılım işleri ile uğraşan oyuncular da destek çıkacaktır.
MyLasa ııMyLasaıı ıIıMyLasaıIı
Genç Kalemler Loncası
Eminönü 2007-2011~Pckopatkedi
Genç Kalemler Loncası
Eminönü 2007-2011~Pckopatkedi
Re: Yeni Oyuncu Kayıpları Yaşanmaması İçin Öneri
Tamamen katılıyorum, bence de tamamen gereksiz..
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Şu an oyun bünyesinde çalışan aktif bir yazılımcı olduğunu sanmıyorum.Sunucuları açık tutmaktan başka yapılan bir şey yok muhtemelen 2-3 seneye kapatılır oyun.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
2,3 sene? Plus alan kimse olmazsa 2,3 aya kapanır
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Sanmıyorum ya bi 2-3 senesi var bence insanların artık tam anlamıyla kopması için çünkü daha 2 sene önce(ikv için güncel sayılır)güncelleme geldi muhtemelen daha güncelleme gelmez bu 2-3 sene götürür insanları karaköy.Aslında çoğu mmorpg eski versiyonlarını tekar piyasaya sürüyor ikv'de böyle bir sunucu açsa çok aktif bir sunucu olur oyunu oynayan insanlar da genelde geçmişe duydukları nostalji yüzünden oynuyor bunun için pek yazılım bilgisine de gerek yok bana izin verseler ben bile açarım ama boş hayal bizimkisi.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007