Sunucu piyasaları.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Sunucu piyasaları.

Mesaj gönderen ejedrogl »

Oyun ne hale geldi böyle,iyice çivisi çıktı. Dün 200m olan maden,ertesi gün 600m,sonraki gün 400m,bir sonra ki gün 1T. Allah aşkına bu kopya bonolar bütün sunuculara mı bulaştı?
Ceket reçetesine 15T para veren var böyle oynak piyasa hiçbir oyunda yoktur. Oyun iyice oynanmaz hale geldi,artık millet eminönünden kopyaladığı bonoları başka sunuculara mı taşıyor anlamadım,her sunucu da inanılmaz bono yoğunluğu var çünkü.
Böyle piyasa yüzünden oyun cidden oynanmaz hale geldi insan alış veriş yapmaktan çekinir çünkü 1 günde piyasa değişiyor böyle saçmalık olmaz bir tek İKV'de olur herhalde.
En son ejedrogl tarafından 02 Şub 2020 13:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Sunucu piyasaları.

Mesaj gönderen KraToSs »

Bu olaydan sonra hala bu oyunu oynuyorsanız suç sizde.

Oyunun ne geleceği var ne de düzeleceği.
Şayet böyle bir şey ile ben karşılaşsaydım dirkt oyunu bırakırdım çünkü emeğimin bir değeri kalmamıştır.

Oyunda para kavramı çöp olmuşsa bu oyun sadece hikayesini,görev metinlerini okumak için oynanır.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Re: Sunucu piyasaları.

Mesaj gönderen ejedrogl »

KraToSs yazdı: 02 Şub 2020 16:41 Bu olaydan sonra hala bu oyunu oynuyorsanız suç sizde.

Oyunun ne geleceği var ne de düzeleceği.
Şayet böyle bir şey ile ben karşılaşsaydım dirkt oyunu bırakırdım çünkü emeğimin bir değeri kalmamıştır.

Oyunda para kavramı çöp olmuşsa bu oyun sadece hikayesini,görev metinlerini okumak için oynanır.
Aynen öyle haklısın.

Günlük piyasa değişiyor hiçbir oyunda böyle bir şey göremezsiniz, bunun tek açıklaması var bana göre,artık bonoları sunucular arası aktarıyorlar çünkü 1 günde piyasanın bu kadar değişmesi imkansız. Ben İKV tarihin de ilk defa böyle bir şeye denk geliyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön