Bir Vedada Benden.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Bir Vedada Benden.

Mesaj gönderen romendiyojen »

Yaklaşık 9 senedir oynadığım İstanbul Kıyamet Vakti Oyununa bugün veda etmiş bulunmaktayım.Nedeni ise Adamın biri kopya yapıyor diye şikayet ettim Bloklanan kişi Ben oldum Welcome To İkv.Herkes Hakkını Helal Etsin Selametle.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Bir Vedada Benden.

Mesaj gönderen Esadullah »

romendiyojen yazdı: 27 Oca 2020 23:59 Yaklaşık 9 senedir oynadığım İstanbul Kıyamet Vakti Oyununa bugün veda etmiş bulunmaktayım.Nedeni ise Adamın biri kopya yapıyor diye şikayet ettim Bloklanan kişi Ben oldum Welcome To İkv.Herkes Hakkını Helal Etsin Selametle.
Konunun incelenmesi için İKV Desteğe yazdın mı?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Bence destekten gelecek olan mesajı bekle hemen pes etme neden banlandığını muhakkak söyleyeceklerdir.

Resim

Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

IFonQzrail yazdı: 28 Oca 2020 00:54 Bence destekten gelecek olan mesajı bekle hemen pes etme neden banlandığını muhakkak söyleyeceklerdir.
Hesabı açılan bir çok arkadaşı gördüm.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

IFonQzrail yazdı: 28 Oca 2020 00:54 Bence destekten gelecek olan mesajı bekle hemen pes etme neden banlandığını muhakkak söyleyeceklerdir.
Maili yolladım lakin cevap verilmedi.Olmasaydı sonumuz böyle :(
Esadullah yazdı: 29 Oca 2020 13:30
Hesabı açılan bir çok arkadaşı gördüm.
Yapabilecek bişi yok cevapta vermediler.Daha dogrusu önceden yolladıgım farklı konulu bir maile 5 aydır cevap verilmedi.
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

romendiyojen yazdı: 27 Oca 2020 23:59 Nedeni ise Adamın biri kopya yapıyor diye şikayet ettim Bloklanan kişi Ben oldum Welcome To İkv.
kusruma bakma dostum ama senin olayı biraz şuna benzettim: ateşi söndüreyim derken kendini yakan itfaiyeci.

Resim

yolun açık olsun dostum .
Kullanıcı avatarı
123gs123
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen 123gs123 »

romendiyojen yazdı: 27 Oca 2020 23:59 Yaklaşık 9 senedir oynadığım İstanbul Kıyamet Vakti Oyununa bugün veda etmiş bulunmaktayım.Nedeni ise Adamın biri kopya yapıyor diye şikayet ettim Bloklanan kişi Ben oldum Welcome To İkv.Herkes Hakkını Helal Etsin Selametle.
Carin ismini biliyon mu yada hirsizlik yaptigin icin olabilirmi bybelcikali eminonu sunucusnda ismini hirsiz diye soylemislerdi eminonunde
Bi arkadas yazmisti yangini sondureyim derken kendini yakan itfaiyeci ;) ;) ;)
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

123gs123 yazdı: 01 Şub 2020 02:56
Carin ismini biliyon mu yada hirsizlik yaptigin icin olabilirmi bybelcikali eminonu sunucusnda ismini hirsiz diye soylemislerdi eminonunde
Bi arkadas yazmisti yangini sondureyim derken kendini yakan itfaiyeci ;) ;) ;)
İyide Eminönü Sunucusunda Bybelçikalı adlı karekterim yoktuki hep merandaydı bu nasıl bir iftiradır anlayamadım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön