Bir Vedada Benden.
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Bir Vedada Benden.
Yaklaşık 9 senedir oynadığım İstanbul Kıyamet Vakti Oyununa bugün veda etmiş bulunmaktayım.Nedeni ise Adamın biri kopya yapıyor diye şikayet ettim Bloklanan kişi Ben oldum Welcome To İkv.Herkes Hakkını Helal Etsin Selametle.
Re: Bir Vedada Benden.
Konunun incelenmesi için İKV Desteğe yazdın mı?romendiyojen yazdı: ↑27 Oca 2020 23:59 Yaklaşık 9 senedir oynadığım İstanbul Kıyamet Vakti Oyununa bugün veda etmiş bulunmaktayım.Nedeni ise Adamın biri kopya yapıyor diye şikayet ettim Bloklanan kişi Ben oldum Welcome To İkv.Herkes Hakkını Helal Etsin Selametle.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Bence destekten gelecek olan mesajı bekle hemen pes etme neden banlandığını muhakkak söyleyeceklerdir.
Hesabı açılan bir çok arkadaşı gördüm.IFonQzrail yazdı: ↑28 Oca 2020 00:54 Bence destekten gelecek olan mesajı bekle hemen pes etme neden banlandığını muhakkak söyleyeceklerdir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
- Demirci Çırağı
Maili yolladım lakin cevap verilmedi.Olmasaydı sonumuz böyleIFonQzrail yazdı: ↑28 Oca 2020 00:54 Bence destekten gelecek olan mesajı bekle hemen pes etme neden banlandığını muhakkak söyleyeceklerdir.
Yapabilecek bişi yok cevapta vermediler.Daha dogrusu önceden yolladıgım farklı konulu bir maile 5 aydır cevap verilmedi.Esadullah yazdı: ↑29 Oca 2020 13:30Hesabı açılan bir çok arkadaşı gördüm.IFonQzrail yazdı: ↑28 Oca 2020 00:54 Bence destekten gelecek olan mesajı bekle hemen pes etme neden banlandığını muhakkak söyleyeceklerdir.
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
kusruma bakma dostum ama senin olayı biraz şuna benzettim: ateşi söndüreyim derken kendini yakan itfaiyeci.romendiyojen yazdı: ↑27 Oca 2020 23:59 Nedeni ise Adamın biri kopya yapıyor diye şikayet ettim Bloklanan kişi Ben oldum Welcome To İkv.

yolun açık olsun dostum .
Carin ismini biliyon mu yada hirsizlik yaptigin icin olabilirmi bybelcikali eminonu sunucusnda ismini hirsiz diye soylemislerdi eminonunderomendiyojen yazdı: ↑27 Oca 2020 23:59 Yaklaşık 9 senedir oynadığım İstanbul Kıyamet Vakti Oyununa bugün veda etmiş bulunmaktayım.Nedeni ise Adamın biri kopya yapıyor diye şikayet ettim Bloklanan kişi Ben oldum Welcome To İkv.Herkes Hakkını Helal Etsin Selametle.
Bi arkadas yazmisti yangini sondureyim derken kendini yakan itfaiyeci
-
- Demirci Çırağı
İyide Eminönü Sunucusunda Bybelçikalı adlı karekterim yoktuki hep merandaydı bu nasıl bir iftiradır anlayamadım123gs123 yazdı: ↑01 Şub 2020 02:56Carin ismini biliyon mu yada hirsizlik yaptigin icin olabilirmi bybelcikali eminonu sunucusnda ismini hirsiz diye soylemislerdi eminonunderomendiyojen yazdı: ↑27 Oca 2020 23:59 Yaklaşık 9 senedir oynadığım İstanbul Kıyamet Vakti Oyununa bugün veda etmiş bulunmaktayım.Nedeni ise Adamın biri kopya yapıyor diye şikayet ettim Bloklanan kişi Ben oldum Welcome To İkv.Herkes Hakkını Helal Etsin Selametle.
Bi arkadas yazmisti yangini sondureyim derken kendini yakan itfaiyeci![]()
![]()
![]()