Geri Dönmek İnan İçten Değil Fakat

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Geri Dönmek İnan İçten Değil Fakat

Mesaj gönderen Mutlakguven »

İnanın bana hayatımda oynadığım ve keyif aldığım en iyi oyundur İstanbul Kıyamet Vakti fakat yaşım olsun kız olmam olsun çok fazla dışlandım ve kendime oyunda bir yer bulamadım oyuna geri dönmek istiyorum ama yalnız olmaktan çok sıkıldım.
Bu oyunda hiçbir şeyi elde edememiş olmaktan da olabilir belki bilmiyorum fakat geri dönmeyi çok istiyorum sizce dönmeli miyim ? Dönersem hangi sunucuda oynamalıyım söylerseniz çok mutlu olurum :blush:
Kullanıcı avatarı
Makinaci
İskele Babası
İskele Babası

Re: Geri Dönmek İnan İçten Değil Fakat

Mesaj gönderen Makinaci »

İki hafta önce, Eminönü sunucusunda tavsiyeler doğrultusunda şifacı bir karakter açarak oyuna sıfırdan bir başlangıç yaptım. Şifacı olmanın getirdiği avantajlar ve loncamın yardımsever insanlardan oluşmasından dolayı hızlıca yükseldim. Oyundan hala keyif alıyorum. Başlamak istiyorsan "acaba?" deme bence.
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Mutlakguven yazdı: 07 Ara 2019 00:19 İnanın bana hayatımda oynadığım ve keyif aldığım en iyi oyundur İstanbul Kıyamet Vakti fakat yaşım olsun kız olmam olsun çok fazla dışlandım ve kendime oyunda bir yer bulamadım oyuna geri dönmek istiyorum ama yalnız olmaktan çok sıkıldım.
Bu oyunda hiçbir şeyi elde edememiş olmaktan da olabilir belki bilmiyorum fakat geri dönmeyi çok istiyorum sizce dönmeli miyim ? Dönersem hangi sunucuda oynamalıyım söylerseniz çok mutlu olurum :blush:

Sürekli Eminönü sunucusunu kalabalık olduğundan dolayı tavsiye ediyorlar. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Kuklacıda arkadaş çevrem ile oynuyorum. Bir gün yolun Kuklacı sunucusuna düşerse seve seve yardım ederiz.

İyi Forumlar.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
legendpolice
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen legendpolice »

söylediklerine bakılırsa sana uygun sunucu teşkilat sunucusu gelirsen yardımcı oluruz sana
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sonne yazdı: 07 Ara 2019 09:37
Mutlakguven yazdı: 07 Ara 2019 00:19 İnanın bana hayatımda oynadığım ve keyif aldığım en iyi oyundur İstanbul Kıyamet Vakti fakat yaşım olsun kız olmam olsun çok fazla dışlandım ve kendime oyunda bir yer bulamadım oyuna geri dönmek istiyorum ama yalnız olmaktan çok sıkıldım.

Sürekli Eminönü sunucusunu kalabalık olduğundan dolayı tavsiye ediyorlar. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Kuklacıda arkadaş çevrem ile oynuyorum. Bir gün yolun Kuklacı sunucusuna düşerse seve seve yardım ederiz.

İyi Forumlar.
Teşekkürler ordada hesabım olması lazım.
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Beyazkosk sunucusuna bakmalısınız zira orada şifaci kıtlığı var.Daha rahat item boss vs. kesebilirsiniz ;) iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

romendiyojen yazdı: 09 Ara 2019 10:20 Beyazkosk sunucusuna bakmalısınız zira orada şifaci kıtlığı var.Daha rahat item boss vs. kesebilirsiniz ;) iyi forumlar.
Teşekkürler oraya da bakıcam
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Beyazköşk'te oynayan birisi olarak tavsiye ederim :relaxed: Eminönü sunucusu çok kalabalık olduğu için aynı zamanda sıkıntılı tiplerin olduğu sunucu :grin:
Resim
Kullanıcı avatarı
APRICITAS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Salvatore Brothers

Mesaj gönderen APRICITAS »

Oyuna Beyazköşkte başladım ve uzun zamandır oynuyorum. Açıkçası bu dönemde Beyazköşk sunucusunda oynamanı tavsiye etmem çünkü şuan için savaş sunucusu olduğundan dolayı çok fazla sıkıntı çekersin. Klan savaşı üst seviyede olduğu için klanlarda tutunamazsın, klansız loncalarında bosslarına engel olunuyor. Ben hem savaşırım hemde oyunumu oynarım diyorsan Beyazköşke gelebilirsin.

+ olarak şunu söylemeliyim ki kimseye iletişim bilgilerini vs verme. Yani sadece oyun içi iletişim kur onun dışında iletişim kurmamanı tavsiye ederim. Yoksa yarın bir gün işlerine gelmeyen bir şey yaptığında ifşalama gibi saçma sapan işlerle uğraşıyorlar, anca başını ağrıtır bu tür konular o yüzden sende benim gibi iletişim bilgilerini vermeden sadece oyun içi iletişim kurarak oyununu oyna keyfine bak.
En son AhiEvran tarafından 12 Ara 2019 20:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Tartışma ortamı olabilecek içerik silinmiştir.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Kamki biz Eminönü sunucusunda başladık gelebilirsin istersen.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \

“Genel Etkileşim” sayfasına dön