Bu oyunda hiçbir şeyi elde edememiş olmaktan da olabilir belki bilmiyorum fakat geri dönmeyi çok istiyorum sizce dönmeli miyim ? Dönersem hangi sunucuda oynamalıyım söylerseniz çok mutlu olurum
Geri Dönmek İnan İçten Değil Fakat
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Geri Dönmek İnan İçten Değil Fakat
İnanın bana hayatımda oynadığım ve keyif aldığım en iyi oyundur İstanbul Kıyamet Vakti fakat yaşım olsun kız olmam olsun çok fazla dışlandım ve kendime oyunda bir yer bulamadım oyuna geri dönmek istiyorum ama yalnız olmaktan çok sıkıldım.
Bu oyunda hiçbir şeyi elde edememiş olmaktan da olabilir belki bilmiyorum fakat geri dönmeyi çok istiyorum sizce dönmeli miyim ? Dönersem hangi sunucuda oynamalıyım söylerseniz çok mutlu olurum
Re: Geri Dönmek İnan İçten Değil Fakat
İki hafta önce, Eminönü sunucusunda tavsiyeler doğrultusunda şifacı bir karakter açarak oyuna sıfırdan bir başlangıç yaptım. Şifacı olmanın getirdiği avantajlar ve loncamın yardımsever insanlardan oluşmasından dolayı hızlıca yükseldim. Oyundan hala keyif alıyorum. Başlamak istiyorsan "acaba?" deme bence.
Mutlakguven yazdı: ↑07 Ara 2019 00:19 İnanın bana hayatımda oynadığım ve keyif aldığım en iyi oyundur İstanbul Kıyamet Vakti fakat yaşım olsun kız olmam olsun çok fazla dışlandım ve kendime oyunda bir yer bulamadım oyuna geri dönmek istiyorum ama yalnız olmaktan çok sıkıldım.
Bu oyunda hiçbir şeyi elde edememiş olmaktan da olabilir belki bilmiyorum fakat geri dönmeyi çok istiyorum sizce dönmeli miyim ? Dönersem hangi sunucuda oynamalıyım söylerseniz çok mutlu olurum![]()
Sürekli Eminönü sunucusunu kalabalık olduğundan dolayı tavsiye ediyorlar. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Kuklacıda arkadaş çevrem ile oynuyorum. Bir gün yolun Kuklacı sunucusuna düşerse seve seve yardım ederiz.
İyi Forumlar.
- legendpolice
- Cin Avcısı
söylediklerine bakılırsa sana uygun sunucu teşkilat sunucusu gelirsen yardımcı oluruz sana
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
Teşekkürler ordada hesabım olması lazım.Sonne yazdı: ↑07 Ara 2019 09:37Mutlakguven yazdı: ↑07 Ara 2019 00:19 İnanın bana hayatımda oynadığım ve keyif aldığım en iyi oyundur İstanbul Kıyamet Vakti fakat yaşım olsun kız olmam olsun çok fazla dışlandım ve kendime oyunda bir yer bulamadım oyuna geri dönmek istiyorum ama yalnız olmaktan çok sıkıldım.
Bu oyunda hiçbir şeyi elde edememiş olmaktan da olabilir belki bilmiyorum fakat geri dönmeyi çok istiyorum sizce dönmeli miyim ? Dönersem hangi sunucuda oynamalıyım söylerseniz çok mutlu olurum![]()
Sürekli Eminönü sunucusunu kalabalık olduğundan dolayı tavsiye ediyorlar. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Kuklacıda arkadaş çevrem ile oynuyorum. Bir gün yolun Kuklacı sunucusuna düşerse seve seve yardım ederiz.
İyi Forumlar.
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Beyazkosk sunucusuna bakmalısınız zira orada şifaci kıtlığı var.Daha rahat item boss vs. kesebilirsiniz
iyi forumlar.
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
Teşekkürler oraya da bakıcamromendiyojen yazdı: ↑09 Ara 2019 10:20 Beyazkosk sunucusuna bakmalısınız zira orada şifaci kıtlığı var.Daha rahat item boss vs. kesebilirsiniziyi forumlar.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Beyazköşk'te oynayan birisi olarak tavsiye ederim
Eminönü sunucusu çok kalabalık olduğu için aynı zamanda sıkıntılı tiplerin olduğu sunucu 

- APRICITAS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Salvatore Brothers
Oyuna Beyazköşkte başladım ve uzun zamandır oynuyorum. Açıkçası bu dönemde Beyazköşk sunucusunda oynamanı tavsiye etmem çünkü şuan için savaş sunucusu olduğundan dolayı çok fazla sıkıntı çekersin. Klan savaşı üst seviyede olduğu için klanlarda tutunamazsın, klansız loncalarında bosslarına engel olunuyor. Ben hem savaşırım hemde oyunumu oynarım diyorsan Beyazköşke gelebilirsin.
+ olarak şunu söylemeliyim ki kimseye iletişim bilgilerini vs verme. Yani sadece oyun içi iletişim kur onun dışında iletişim kurmamanı tavsiye ederim. Yoksa yarın bir gün işlerine gelmeyen bir şey yaptığında ifşalama gibi saçma sapan işlerle uğraşıyorlar, anca başını ağrıtır bu tür konular o yüzden sende benim gibi iletişim bilgilerini vermeden sadece oyun içi iletişim kurarak oyununu oyna keyfine bak.
+ olarak şunu söylemeliyim ki kimseye iletişim bilgilerini vs verme. Yani sadece oyun içi iletişim kur onun dışında iletişim kurmamanı tavsiye ederim. Yoksa yarın bir gün işlerine gelmeyen bir şey yaptığında ifşalama gibi saçma sapan işlerle uğraşıyorlar, anca başını ağrıtır bu tür konular o yüzden sende benim gibi iletişim bilgilerini vermeden sadece oyun içi iletişim kurarak oyununu oyna keyfine bak.
En son AhiEvran tarafından 12 Ara 2019 20:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Tartışma ortamı olabilecek içerik silinmiştir.
Sebep: Tartışma ortamı olabilecek içerik silinmiştir.
- APRICITAS
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Kamki biz Eminönü sunucusunda başladık gelebilirsin istersen.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \