Hala Bizim Ve Oyun İçin Çalısan Birileri Var Mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MahirTURHAL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Hala Bizim Ve Oyun İçin Çalısan Birileri Var Mı ?

Mesaj gönderen MahirTURHAL »

Rica ediyorum herhangi bir yönetici görür de yanıt verirse müteşekkir olurum.
Hala biriniz bizler için uğraşıyor musunuz? Yoksa tamamen bitti mi bu serüven, bilgisayarlarımızdan kaldırmamız gerekiyor mu bu koca çınarı?
Olumlu veya olumsuz kısa ama aslı olan doğru bir cevap LÜTFEN.
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Re: Hala Bizim Ve Oyun İçin Çalısan Birileri Var Mı ?

Mesaj gönderen AhiEvran »

Selam MahirTURHAL

Son zamanlarda ki sunucu erişim sorunu ile alakalı rahatsızlığınızın bilincindeyiz ve bu sorunun önüne geçmek adına geliştirici ve teknik ekibimizin özveri ile çalıştığına emin olabilirsiniz. Muhtemelen bir kaç hafta içerisinde özelikle sunucu erişim hususu ile ilgili konu tamamen çözümlenmiş olacağını düşünüyoruz. Bu süre zarfında sizlerden Özelikle anlayış bekliyoruz.

İyi forumlar dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
MahirTURHAL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen MahirTURHAL »

AhiEvran yazdı: 20 Kas 2019 15:19 Selam MahirTURHAL

Son zamanlarda ki sunucu erişim sorunu ile alakalı rahatsızlığınızın bilincindeyiz ve bu sorunun önüne geçmek adına geliştirici ve teknik ekibimizin özveri ile çalıştığına emin olabilirsiniz. Muhtemelen bir kaç hafta içerisinde özelikle sunucu erişim hususu ile ilgili konu tamamen çözümlenmiş olacağını düşünüyoruz. Bu süre zarfında sizlerden Özelikle anlayış bekliyoruz.

İyi forumlar dilerim.
Sunucu erişimi hakkında geliştirici ve teknik ekibimize dair en ufak bir şüphem yok halledebileceklerine elinden geldiklerini yaptıklarına tüm kalbimle inanıyorum. Asıl sorum sunucu erişimi değildi oyun genelini kaybedilen isteği, arzuyu ve heyecanı geri getirecek bir şeylerden bahsetmiştim ama olsun. Her ne kadar yanlış sorun üzerinden cevap vermiş olsanız da göz ardı etmediğiniz için teşekkür ederim size.
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Bence bu sorunlar ne zaman giderilirse sunucuları öyle aktif etmeleri gerektiğini düşünüyorum. 4 saat maden dolaştım bir hata ve tekrar girdiğimde hiç birşey yok üzücü :unamused:

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

AhiEvran yazdı: 20 Kas 2019 15:19 Selam MahirTURHAL

İyi forumlar dilerim.
Sayın AhiEvran ;
Öncelikle dün saat 23:19 da kasa hesabıma 1.kademe çöp tılsımları mı ve madenlerimi aktarırken sebepsiz yere blok yedim. Nedir yani sizin adalet anlayışınız hiç mi alışveriş açılmayacak oyunda yada hiç birşey yapılmayacak.Eğer alışveriş yaptırmayacaksanız kasaları büyütün bizlerde aktarmak zorunda kalmayalım madenlerimi, itemlerimizi sebepsiz yere önce 12 Yıllık beta hesabımı Bloke ettiniz şimdi de 50 levellik şifamı bloke ettiniz. Oyunu oynattırmak mı istemiyorsunuz bizlere bari onu söyleyinde bilelim bizde...
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

RamazanBey yazdı: 23 Kas 2019 10:57 Sayın AhiEvran ;
Öncelikle dün saat 23:19 da kasa hesabıma 1.kademe çöp tılsımları mı ve madenlerimi aktarırken sebepsiz yere blok yedim. Nedir yani sizin adalet anlayışınız hiç mi alışveriş açılmayacak oyunda yada hiç birşey yapılmayacak.Eğer alışveriş yaptırmayacaksanız kasaları büyütün bizlerde aktarmak zorunda kalmayalım madenlerimi, itemlerimizi sebepsiz yere önce 12 Yıllık beta hesabımı Bloke ettiniz şimdi de 50 levellik şifamı bloke ettiniz. Oyunu oynattırmak mı istemiyorsunuz bizlere bari onu söyleyinde bilelim bizde...

Selam RamazanBey.

İletişim Destek Formu> Ceza İtiraz birimi üzerinden bildirimde bulunarak itiraz edebilirsiniz.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

AhiEvran yazdı: 23 Kas 2019 11:44
RamazanBey yazdı: 23 Kas 2019 10:57 Sayın AhiEvran ;

Selam RamazanBey.

İletişim Destek Formu> Ceza İtiraz birimi üzerinden bildirimde bulunarak itiraz edebilirsiniz.
En az 10 kere yazdığım oldu 8 ay, geçti beta çarım bloke olalı adam akıllı cevap vermediniz her defasında inceleniyor diyorsunuz. 8 aydır ne incelenmesi Allah aşkına. Dün olan olayın hemen ardından yazdım yine cevap yok. Bakın belki siz olaya başka yönlü bakıyorsunuz ama ben bu oyuna dünya para yatırdım ve gece gündüz demeden maden başında kaldım. Kendi başıma birşeyler yapmak için, sizlerden hiç bir gerekçe göstermeden hiç bir sebep sunmadan hesaplarımı bloke ediyorsunuz. Artık bana BETA hesabıma bakıpta neden BLOKE ETTİĞİNİZİ SÖYLERMİSİNİZ?????
VEYA DÜN AKŞAM SAATLERİNDE SEBEPSİZ YERE ŞİFACIMA ATTIĞINIZ BLOKE....

Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

@AhiEvran, çoğu oyuncunun şuan ki en büyük korkusu malesef kendi karakterleri arasında aktarım yapmak. Şahsen maden karakterimden şuan kasa karakterime materyalleri taşımak düşüncesindeyim velakin sayı çok olduğundan dolayı tekrardan bloktan korkuyorum.

Evet, topladığım materyaller temiz olabilir ama yaptığım alış-verişler esnasında kopya/usulsuz kazanç ile elde edilmiş materyallerin karışmış olabilme ihtimalide olabilir. Bundan tam emin olamadığımız için aktarım yapmaktan çekiniyoruz.

Özellikle bu konuda bir düzenleme getirilmesi/yapılması isteğindeyiz.

Teşekkürler.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Esadullah yazdı: 23 Kas 2019 13:29 Selamlar,

@AhiEvran, çoğu oyuncunun şuan ki en büyük korkusu malesef kendi karakterleri arasında aktarım yapmak. Şahsen maden karakterimden şuan kasa karakterime materyalleri taşımak düşüncesindeyim velakin sayı çok olduğundan dolayı tekrardan bloktan korkuyorum.

Evet, topladığım materyaller temiz olabilir ama yaptığım alış-verişler esnasında kopya/usulsuz kazanç ile elde edilmiş materyallerin karışmış olabilme ihtimalide olabilir. Bundan tam emin olamadığımız için aktarım yapmaktan çekiniyoruz.

Özellikle bu konuda bir düzenleme getirilmesi/yapılması isteğindeyiz.

Teşekkürler.
Yine değişen bir şey olmayacak eminim, hem beta çarım hemde şifa hesabım pisi pisine gitti.

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön