Öncelikle selamlar arkadaşlar
Geçen Ay plus aldım fakat 1 aylık zaman geçti hala daha adam gibi bir item düşmedi.
İtemin güzel düştüğü yerler neresi Kısacası Millet nerelerden Düşürüyo bu itemleri
Not= Levelim 48.
İtem Düşürme
İtem Düşürme
OoOKeSeREzErOoO xXxKeserEzerxXx Keserezerxarmy
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: İtem Düşürme
M3rt yazdı:Öncelikle selamlar arkadaşlar
Geçen Ay plus aldım fakat 1 aylık zaman geçti hala daha adam gibi bir item düşmedi.
İtemin güzel düştüğü yerler neresi Kısacası Millet nerelerden Düşürüyo bu itemleri
Not= Levelim 48.
ÖYLE Bİ KERE ALINIP DUSURULSEYDI HERKEZ ALIRDI
BENDE SUREKLI VAR AMA ICRAAT YOK BANADA DUSMEDI DUSMEZDE
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
walla en iyi item klan muhafızlarından düşer sana deyim
- lodos06
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Tea M
Buz buyucusu kes belkı bıseyler duser
O ŞiMdi AsKeR. . .
GünBatımı Günbatımıx xxMustox

GünBatımı Günbatımıx xxMustox

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
büyülü efsun düşürme şansın arttı.ama urban düşürme şansın çok arrtı diye bir şey yok.şüşürdüğün max enerji direnç max kudret zırh gibi efsunları da sayman lazım.eminim bunlar düşüyordur.
Ben şu an Kutagdu Bilig çift efsun set dizdim.turkoxHAMSTER yazdı:büyülü efsun düşürme şansın arttı.ama urban düşürme şansın çok arrtı diye bir şey yok.şüşürdüğün max enerji direnç max kudret zırh gibi efsunları da sayman lazım.eminim bunlar düşüyordur.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

complex yazdı:Ben şu an Kutagdu Bilig çift efsun set dizdim.turkoxHAMSTER yazdı:büyülü efsun düşürme şansın arttı.ama urban düşürme şansın çok arrtı diye bir şey yok.şüşürdüğün max enerji direnç max kudret zırh gibi efsunları da sayman lazım.eminim bunlar düşüyordur.Ayakkabı ve zırhım bir düşük efsun sadece. Sanırım Kurt Şaman'dı. Banka'da yatıyor bazıları, satılmadı daha.
ben bana şuana kadar düşen her efsunlu itemi alsam 15-20 kasa dolardı
Çift efsuna kıyamıyor insan.turkoxHAMSTER yazdı:complex yazdı:Ben şu an Kutagdu Bilig çift efsun set dizdim.turkoxHAMSTER yazdı:büyülü efsun düşürme şansın arttı.ama urban düşürme şansın çok arrtı diye bir şey yok.şüşürdüğün max enerji direnç max kudret zırh gibi efsunları da sayman lazım.eminim bunlar düşüyordur.Ayakkabı ve zırhım bir düşük efsun sadece. Sanırım Kurt Şaman'dı. Banka'da yatıyor bazıları, satılmadı daha.
ben bana şuana kadar düşen her efsunlu itemi alsam 15-20 kasa dolardı
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Plussızken 3 adam gibi item düşürdüm ikisi Uçan'dan biri İri Kobra'dan düştü.
Pluslı daha yeniyim 1 item düştü pek iyi olmasa da 1 m ediyor o da Uçan'dan.
En çok item Uçan'dan düşüyor bence.
Pluslı daha yeniyim 1 item düştü pek iyi olmasa da 1 m ediyor o da Uçan'dan.
En çok item Uçan'dan düşüyor bence.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- melodrama44
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
ŞÖyle bir şey var senin item kavramın ney: yücelen halit, urban philetos,fevzi cevriye türü şeylerse bi kere boşver o itemler 1 ayda 1 çıkar.kutadgu bilig de item aramit de item.
İtem düşürmek isteyenlere bir taktik kendinize bir yer belirleyin ve her gün 2-3 saat orda yaratık kesin 3.günden sonra item düşmeye başlıyor.
İtem düşürmek isteyenlere bir taktik kendinize bir yer belirleyin ve her gün 2-3 saat orda yaratık kesin 3.günden sonra item düşmeye başlıyor.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.