:evil: :evil: Sabahtan beri 20 defa em ye girdiysem 16-17 sinde kesin düştüm
ve dikkat ettiyseniz arkadaşlar son zamanlarda emlerde bitene kadar adam kalmıyor her 2 klanda da
Bağlantın kötü diyeceksiniz;hadi benim bağlantım kötü diyelim beraber oynadığımız onca kişi gözümün önünde em den düşüyo onların bağlantısıda mı kötü
(birde nedense önde olduğumuz emlerden düşüyom genellikle) yenilince düşmüyom :mrgreen:
BIKTIM ARTIK BU NE BEE ;(
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BIKTIM ARTIK BU NE BEE ;(
bende de son günler AŞIRI derecede düşmeler arttı eğer son güncellemelerle ilgiliyse açıklama yapılsın bari ona göre oynuyalım görevler EM ler hep yarıda kesiliyo .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
bır yandan guzel oluyor bır karsı taraf yenıyor bır sız
ama dusunce kotu oluyor eskıden berıdır olan bırsey bosverın
ama dusunce kotu oluyor eskıden berıdır olan bırsey bosverın
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Güzel hoş demissinde. Günde en fazla 2 kere düşüyorum ben. Bu hatalar nedense hep size denk geliyor.boomerang yazdı::evil: :evil: Sabahtan beri 20 defa em ye girdiysem 16-17 sinde kesin düştüm
ve dikkat ettiyseniz arkadaşlar son zamanlarda emlerde bitene kadar adam kalmıyor her 2 klanda da
Bağlantın kötü diyeceksiniz;hadi benim bağlantım kötü diyelim beraber oynadığımız onca kişi gözümün önünde em den düşüyo onların bağlantısıda mı kötü
(birde nedense önde olduğumuz emlerden düşüyom genellikle) yenilince düşmüyom :mrgreen:
Yoksa Oyuncu ayrımı mı yapıyorlar. Heralde yönetimin bazı oyunculara gıcıgı var
Hatayı önce kendinizde arayın. Oyunda bence bir hata yok şuan.
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
skorlar 20ye ulasmadan lodoslar ve arzların hepsinin düşüp 1 kişinin kaldıgı em sahit oldum oda muahfızı tek kesemedıgını ıcın oyle kaldı
DDD
Benjiro
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
Dabbe yazdı:Güzel hoş demissinde. Günde en fazla 2 kere düşüyorum ben. Bu hatalar nedense hep size denk geliyor.boomerang yazdı::evil: :evil: Sabahtan beri 20 defa em ye girdiysem 16-17 sinde kesin düştüm
Yoksa Oyuncu ayrımı mı yapıyorlar. Heralde yönetimin bazı oyunculara gıcıgı var![]()
Hatayı önce kendinizde arayın. Oyunda bence bir hata yok şuan.
bağlantım ve bilgisayarım gayet iyi bir sorun olmasa buraya yorum yazmam
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- Kurtpence
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Eskiden olsa hayal derdim ama İKV iyi yolda. En azından grp bölgelerinde oyundan düşsek bile devam edebileceğiz. Buda önemli bir gelişme. Bu kadar kısıtlı personelle ve test takımıyla zamanın uzaması normal. Daha öncede yazdım. İKV senaryo ve konusu itibariyle potansiyeli yüksek dünya çapında bir oyun olabilir. Yeterki Allah yürü ya kulum desin.
Bir oyuncunun istediğini verebilecek bir sürü oyun var dünya çapında ama biz "Türk Malı" oyun istiyoruz.
Bir oyuncunun istediğini verebilecek bir sürü oyun var dünya çapında ama biz "Türk Malı" oyun istiyoruz.
xKuRTPeNÇex - Kurtpence- Kurtpençe - Sarsılmaz
Kompedan - Xecutioner - Pusu
Kompedan - Xecutioner - Pusu
Bende fark ettim yeni sunucular geldiğinden beri neredeyse hiç düşmezken şu sıralar biraz problem var. Eğer kritik hata alıyorsanız düzeltilmesini hızlandırmak için oyunun kurulu olduğu klasörden crash.dmp dosyasını ve aynı klasördeki base dizininden istanbul_oyun.html dosyasını destek bölümünden yazılım ekibine ulaştırın. Yapabileceğiniz en büyük katkı bu olur.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.