BIKTIM ARTIK BU NE BEE ;(

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
boomerang
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Southwest Wind Guard

BIKTIM ARTIK BU NE BEE ;(

Mesaj gönderen boomerang »

:evil: :evil: Sabahtan beri 20 defa em ye girdiysem 16-17 sinde kesin düştüm
ve dikkat ettiyseniz arkadaşlar son zamanlarda emlerde bitene kadar adam kalmıyor her 2 klanda da
Bağlantın kötü diyeceksiniz;hadi benim bağlantım kötü diyelim beraber oynadığımız onca kişi gözümün önünde em den düşüyo onların bağlantısıda mı kötü
(birde nedense önde olduğumuz emlerden düşüyom genellikle) yenilince düşmüyom :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: BIKTIM ARTIK BU NE BEE ;(

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

bende de son günler AŞIRI derecede düşmeler arttı eğer son güncellemelerle ilgiliyse açıklama yapılsın bari ona göre oynuyalım görevler EM ler hep yarıda kesiliyo .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

bır yandan guzel oluyor bır karsı taraf yenıyor bır sız
ama dusunce kotu oluyor eskıden berıdır olan bırsey bosverın
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Dabbe
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Dabbe »

boomerang yazdı::evil: :evil: Sabahtan beri 20 defa em ye girdiysem 16-17 sinde kesin düştüm
ve dikkat ettiyseniz arkadaşlar son zamanlarda emlerde bitene kadar adam kalmıyor her 2 klanda da
Bağlantın kötü diyeceksiniz;hadi benim bağlantım kötü diyelim beraber oynadığımız onca kişi gözümün önünde em den düşüyo onların bağlantısıda mı kötü
(birde nedense önde olduğumuz emlerden düşüyom genellikle) yenilince düşmüyom :mrgreen:
Güzel hoş demissinde. Günde en fazla 2 kere düşüyorum ben. Bu hatalar nedense hep size denk geliyor.
Yoksa Oyuncu ayrımı mı yapıyorlar. Heralde yönetimin bazı oyunculara gıcıgı var :D
Hatayı önce kendinizde arayın. Oyunda bence bir hata yok şuan.
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino

Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

skorlar 20ye ulasmadan lodoslar ve arzların hepsinin düşüp 1 kişinin kaldıgı em sahit oldum oda muahfızı tek kesemedıgını ıcın oyle kaldı :DDDD
Benjiro
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Dabbe yazdı:
boomerang yazdı::evil: :evil: Sabahtan beri 20 defa em ye girdiysem 16-17 sinde kesin düştüm
Güzel hoş demissinde. Günde en fazla 2 kere düşüyorum ben. Bu hatalar nedense hep size denk geliyor.
Yoksa Oyuncu ayrımı mı yapıyorlar. Heralde yönetimin bazı oyunculara gıcıgı var :D
Hatayı önce kendinizde arayın. Oyunda bence bir hata yok şuan.

bağlantım ve bilgisayarım gayet iyi bir sorun olmasa buraya yorum yazmam
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
Kurtpence
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen Kurtpence »

Eskiden olsa hayal derdim ama İKV iyi yolda. En azından grp bölgelerinde oyundan düşsek bile devam edebileceğiz. Buda önemli bir gelişme. Bu kadar kısıtlı personelle ve test takımıyla zamanın uzaması normal. Daha öncede yazdım. İKV senaryo ve konusu itibariyle potansiyeli yüksek dünya çapında bir oyun olabilir. Yeterki Allah yürü ya kulum desin.

Bir oyuncunun istediğini verebilecek bir sürü oyun var dünya çapında ama biz "Türk Malı" oyun istiyoruz.
xKuRTPeNÇex - Kurtpence- Kurtpençe - Sarsılmaz
Kompedan - Xecutioner - Pusu
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Bende fark ettim yeni sunucular geldiğinden beri neredeyse hiç düşmezken şu sıralar biraz problem var. Eğer kritik hata alıyorsanız düzeltilmesini hızlandırmak için oyunun kurulu olduğu klasörden crash.dmp dosyasını ve aynı klasördeki base dizininden istanbul_oyun.html dosyasını destek bölümünden yazılım ekibine ulaştırın. Yapabileceğiniz en büyük katkı bu olur.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön