Eminönüne geçilir mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: anatolia

Eminönüne geçilir mi?

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

Uzun bir süredir oynamıyordum. 4-5 ay kadar hevesimi almaya geldim fakat Teşkilatta hiç oyuncu kalmamış birkaç tane arz arkadaş görüyorum onun dışında kimse yok. Eminönünde durum nasıl boss kesimleri var mı veya item-maden alım satımı kısacası ticaret canlı mı? Karakterimi başka bir sunucuya aktarmayı düşünüyorum bilenler varsa bilgilendirirse sevinirim.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Eminönüne geçilir mi?

Mesaj gönderen TOLGARDA »

En canlı sunucu olduğu doğru ama kötünün iyisidir yani
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Lorry
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: SABBAH

Mesaj gönderen Lorry »

bende Eö sunucunda yaklaşık 2-3 ay önce sıfırdan başladım Büyücüm ve şifacımı 59 savaşçımı da 53 level yaptım , 3 gün öncesinde de büyücüme halley bastım sizlere tavsiye olarak Şifacı olarak sunucuda başlayabilirsiniz hem boss gruplarına kolay girersiniz ve maden çekerken çok rahat olursunuz sonrasında büyücü ve savaşçı oyun zevkinize göre karakter açıp itemlerinizi dizersiniz, Sunucuda tılsım satışıda oluyor suanlık biyücüme m1 y2 m22 m2 ve b22 tılsımları aldım ve ürettim
Gelirseniz yardımcı da olabilir her konu için
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Eminönü çok kalabalık olduğu için bir çok aktiviten olur ama bir çok derdinde..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

Esadullah yazdı: 20 Ağu 2019 20:02 Eminönü çok kalabalık olduğu için bir çok aktiviten olur ama bir çok derdinde..
TOLGARDA yazdı: 20 Ağu 2019 13:26 En canlı sunucu olduğu doğru ama kötünün iyisidir yani
Teşekkür ederim.
Lorry yazdı: 20 Ağu 2019 14:05 bende Eö sunucunda yaklaşık 2-3 ay önce sıfırdan başladım Büyücüm ve şifacımı 59 savaşçımı da 53 level yaptım , 3 gün öncesinde de büyücüme halley bastım sizlere tavsiye olarak Şifacı olarak sunucuda başlayabilirsiniz hem boss gruplarına kolay girersiniz ve maden çekerken çok rahat olursunuz sonrasında büyücü ve savaşçı oyun zevkinize göre karakter açıp itemlerinizi dizersiniz, Sunucuda tılsım satışıda oluyor suanlık biyücüme m1 y2 m22 m2 ve b22 tılsımları aldım ve ürettim
Gelirseniz yardımcı da olabilir her konu için
Sıfırdan başlamak benim için zor olur hali hazırda Teşkilatta karakterlerim var fakat sunucuda oyuna giren 5-10 kişi var :D .
59 seviye yapıp bırakmıştım. Üstlerini dizmek istiyorum fakat Eminönü'nde tanıdık kimse yok o zaman ben ilk olarak şifacımı aktarayım sonrasında da büyücümü getiririm. Teşekkür ederim.
Lorry
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: SABBAH

Mesaj gönderen Lorry »

Eö sunucusunda da şifacı eksiği var düşmanınız bile grup toplasa şifa gelirim deseniz gruplara girersiniz 😂

“Genel Etkileşim” sayfasına dön