Selamlar arkadaşlar herkesin bayramını kutlarım ailenize sevdiklerinize sağlık mutluluk getirmesi dileğiyle
genel olarak bir sorum olacaktı haksız yere bloke cezası alıpta olduğu gibi hesabı açılanlar oldumu eğer çevrenizden bu şekilde olayla karşılaşıp bi zaman sonra karakterine oldğu gibi kavuşanlar olduysa bilgi verirseniz sevinirim
999 GÜN bloke
Re: 999 GÜN bloke
Merhaba Berat081,Berat081 yazdı: ↑13 Ağu 2019 08:43 Selamlar arkadaşlar herkesin bayramını kutlarım ailenize sevdiklerinize sağlık mutluluk getirmesi dileğiyle
genel olarak bir sorum olacaktı haksız yere bloke cezası alıpta olduğu gibi hesabı açılanlar oldumu eğer çevrenizden bu şekilde olayla karşılaşıp bi zaman sonra karakterine oldğu gibi kavuşanlar olduysa bilgi verirseniz sevinirim
Öncelikle sizlerede iyi bayramlar dilerim. Haksız yere blok cezası aldığınızı düşünüyorsanız Destek İletişim Formu üzerinden gerekli başvurularınızı yapabilirsiniz, hesabınızın ivedilikle incelenmesinin ardından oyun dünyasına aykırı herhangi bir davranışınıza rastlanılmazsa hesabınızın moderasyonu kaldırılacaktır.
İyi forumlar.
Umarım yazdığın gibi kolay olur kardeşim aksini düşünmek istemiyorum teşekkürler.
- candal1233
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: <Dont Come Back>
ben 2 haftadır inceleme bekliyorum akrdeşim emeklerim ve paralarım çöp oldu oyuna girmeyen hesap ıp blok yiyor düşün yani
<DONT COME BACK>
sanada geçmiş olsun kardeşim bilgisayarımdan girdiğim 2 3 farklı hesap var ama sadece kendi hesabım ve oynadığım sunucu da girmiyor ayrıca blok yediğim gün sabahı sunucu değişikliği yapmıştım epey oyunda iyi durumdayım ama kesinlikle illegal yollarla kazanç sağlamak gibi bir düşüncem olmadı büyük ihtimal incelemek için attılar inşallah öyledir benim gibi haksız yere ban yiyenlere gerçekten çok üzülüyorum inşallah tez vakitte açılır
candal1233 yazdı: ↑13 Ağu 2019 17:49
ben 2 haftadır inceleme bekliyorum akrdeşim emeklerim ve paralarım çöp oldu oyuna girmeyen hesap ıp blok yiyor düşün yani
- candal1233
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: <Dont Come Back>
Berat081 yazdı: ↑13 Ağu 2019 18:05 sanada geçmiş olsun kardeşim bilgisayarımdan girdiğim 2 3 farklı hesap var ama sadece kendi hesabım ve oynadığım sunucu da girmiyor ayrıca blok yediğim gün sabahı sunucu değişikliği yapmıştım epey oyunda iyi durumdayım ama kesinlikle illegal yollarla kazanç sağlamak gibi bir düşüncem olmadı büyük ihtimal incelemek için attılar inşallah öyledir benim gibi haksız yere ban yiyenlere gerçekten çok üzülüyorum inşallah tez vakitte açılırcandal1233 yazdı: ↑13 Ağu 2019 17:49
ya inceleme yaptılar 1 kere alışveriş yapmıştım oyun sarmış geriye o hesabı bloklarsın tamam ama girmediğim 2 tane hesabı nasıl banlama hakkını buluyorlar ki günde 1 saat girdiğim çarıma blok attılar öğlen giriyoz akşam ki sarmadan tüm çarlar blok yiyor valla helal olsun böyle yönetime... şimdi tekrar inceleme yapcaklarmış güya ki ona da inanmıyorum 2 hafta geçti 3. haftaya giricez
<DONT COME BACK>
anladım kardeşim inşallah beklediğine değer ben dün yedim ama dönüş yapılmadı açılanlar olmuş mu hiç inceleme olduktan sonra??
candal1233 yazdı: ↑13 Ağu 2019 18:12Berat081 yazdı: ↑13 Ağu 2019 18:05 sanada geçmiş olsun kardeşim bilgisayarımdan girdiğim 2 3 farklı hesap var ama sadece kendi hesabım ve oynadığım sunucu da girmiyor ayrıca blok yediğim gün sabahı sunucu değişikliği yapmıştım epey oyunda iyi durumdayım ama kesinlikle illegal yollarla kazanç sağlamak gibi bir düşüncem olmadı büyük ihtimal incelemek için attılar inşallah öyledir benim gibi haksız yere ban yiyenlere gerçekten çok üzülüyorum inşallah tez vakitte açılırcandal1233 yazdı: ↑13 Ağu 2019 17:49
ya inceleme yaptılar 1 kere alışveriş yapmıştım oyun sarmış geriye o hesabı bloklarsın tamam ama girmediğim 2 tane hesabı nasıl banlama hakkını buluyorlar ki günde 1 saat girdiğim çarıma blok attılar öğlen giriyoz akşam ki sarmadan tüm çarlar blok yiyor valla helal olsun böyle yönetime... şimdi tekrar inceleme yapcaklarmış güya ki ona da inanmıyorum 2 hafta geçti 3. haftaya giricez