Oyuna yeniden başlamak hakkında.
Oyuna yeniden başlamak hakkında.
Arkadaşlar herkese cümleten selamlar. Ben bu oyunu ilk çıktığı yıllarda 6 sene kadar oynamıştım efsunlar falan çıkınca bırakmıştım. Şimdi ikv forumunda biraz gezeyim dedim neler oldu bitti diye yeniden dönme isteği oluştu. Ama şöyle bir şey var ben oyunlara pek para vermem genelde oyun içinde bol bol farm yapıp setlerimi falan öyle dizerim. Neyse sadede gelelim sizce ikvye sıfırdan başlanır mı? Kitabe gibi grup görevleri hala yapılıyor mu ? Çok zorlanmadan görevler ve bosslar için parti bulabilir miyim? 50 level altında oyuncu kaldı mı serverlarda? Ve en önemlisi site üzerinden alınan eşyalar oyun içi parasıyla alınabiliyor mu? Bol bol farm yapıp aradaki farkı kapatabilir miyim? Tekrardan iyi oyunlar dilerim herkese
- MAJESTE
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyuna yeniden başlamak hakkında.
Merhaba,
Siteden eşya satın alması yapılmamaktadır. Dediğin gibi yaratık keserek eşya düşürebilir veya maden çekip satarak orta halli bir karakter dize bilirsin. Nadide eşyalar olarakta karaköy bölgesi için asa ve zırh üretmen gereklidir. Diğer eşyaları şeflerden düşürebilirsin.
Para vermem derken, en azından plus paket almalısın, çünkü düşen torbalara ciddi etkisi oluyor. Plus olmadan eşya düşürmen ve ilerleyen zamanlarda seviye alman zor olacaktır.
Eminönü sunucusu için söylüyorum, oyuna yeni başlayan ve 50 seviye altı karakter görmen mümkün.
Kitabe grup görevi değildir. Tek başına (savaşçıysan deparlayarak) yapabilirsin. Grup görevleri, sığınak, miğrat ve çemberlitaş görevleridir. Bunun haricinde seviyenin veya gücünün yetersiz kaldığı görevlerde destek isteyebilirsin. Ama grup olma zorunluluğu yoktur.
Görevler için çemberlitaş haricinde çok kolay görevine yardım edecek insanlar bulursun ama, Karaköy bölgesine girmen için Çemberlitaş görevini tamamlaman gereklidir. 1-2 ay bu görevi yapamayan insanlar tanıyorum.
Sana tavsiyem, varsa bir kaç arkadaşınla oyuna başlaman. Ya da hemen arkadaş çevresi edinmen yoksa sıkılabilirsin. Hemen seviye atlamaya çalışma yavaş yavaş ilerle ama sağlam ilerle. Yani 1 gün görev yapıyorsan 1 gününü madene ayır. Eminönünde rahatlıkla akik sibiryalı vb. madenler çekip 80-100m 'den satabilirsin. Yani biran önce 59 olmaya çalışma, bir yandan da para kasmaya çalış. 55 seviyeye ulaştığında en az 4-5milyar (oyun tabiriyle trilyon) paran olmalı ki hem eşya dizebilesin hem de ticaret yapabilmen için veya reçete üretebilmen için sermayen olsun
Hoşgeldin tekrar.
Siteden eşya satın alması yapılmamaktadır. Dediğin gibi yaratık keserek eşya düşürebilir veya maden çekip satarak orta halli bir karakter dize bilirsin. Nadide eşyalar olarakta karaköy bölgesi için asa ve zırh üretmen gereklidir. Diğer eşyaları şeflerden düşürebilirsin.
Para vermem derken, en azından plus paket almalısın, çünkü düşen torbalara ciddi etkisi oluyor. Plus olmadan eşya düşürmen ve ilerleyen zamanlarda seviye alman zor olacaktır.
Eminönü sunucusu için söylüyorum, oyuna yeni başlayan ve 50 seviye altı karakter görmen mümkün.
Kitabe grup görevi değildir. Tek başına (savaşçıysan deparlayarak) yapabilirsin. Grup görevleri, sığınak, miğrat ve çemberlitaş görevleridir. Bunun haricinde seviyenin veya gücünün yetersiz kaldığı görevlerde destek isteyebilirsin. Ama grup olma zorunluluğu yoktur.
Görevler için çemberlitaş haricinde çok kolay görevine yardım edecek insanlar bulursun ama, Karaköy bölgesine girmen için Çemberlitaş görevini tamamlaman gereklidir. 1-2 ay bu görevi yapamayan insanlar tanıyorum.
Sana tavsiyem, varsa bir kaç arkadaşınla oyuna başlaman. Ya da hemen arkadaş çevresi edinmen yoksa sıkılabilirsin. Hemen seviye atlamaya çalışma yavaş yavaş ilerle ama sağlam ilerle. Yani 1 gün görev yapıyorsan 1 gününü madene ayır. Eminönünde rahatlıkla akik sibiryalı vb. madenler çekip 80-100m 'den satabilirsin. Yani biran önce 59 olmaya çalışma, bir yandan da para kasmaya çalış. 55 seviyeye ulaştığında en az 4-5milyar (oyun tabiriyle trilyon) paran olmalı ki hem eşya dizebilesin hem de ticaret yapabilmen için veya reçete üretebilmen için sermayen olsun
Hoşgeldin tekrar.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Hocam 1 saat daha konuya cevap gelmeseydi başlamayacaktım. Forumda kimse kalmamış oyunda mı kalacak diye düşünüyordum. Çok güzel yazmışsınız ama benim demek istediğim eşya satmak değil hani bu silahlara efsun basma muhabbeti gibi parayla karakter güçlendiren oyunun kendi sattığı şeyleri anlatmak istemiştim. Mesela parayla kutu satın almak, içinden çıkan eşyanın(oyun parasıyla alınamayan şeyler) karakterini bi hayli güçlendirmesi gibi şeyler var mı yeni ikvde? Benim oynadığım zamanlarda her şey bilek gücüne bakıyordu. Ne kadar oynarsan o kadar güçlüydün. Şu an sistem nasıl? Farm yapan kişiler para basan kişiler kadar oyunda yükselebiliyor mu? Boss gruplarında yer bulabiliyor mu?
- MAJESTE
- Işık Hanım'ın Elemanı
Aynen, dükkandan silah yükseltme alıp belirli özellikleri 2 katına çıkartarak silahını parlatabilirsin ve hasarını yükseltebilirsin. Bir hayli güçlendirme diye bir şey yok, sadece silahını yükseltebiliyorsun.
Buradan bakabilirsin. http://www.istanbuloyun.com/UpgradeWeaponInfo.aspx
Farm olayları, evet eskiden çok yüksek bir kazanç kapısıydı ama şimdilerde o iş artık ölü. Para kazanmak istiyorsan madene yönelmelisin. Büyücü için örnek veriyorum, 2-3 Akik/Sibiryalı çekip satarak bütün eşyalarını Ensari (tek efsun) giyebilirsin. Karaköy yaşlı kadında satılan Alaska Asa reçetesini alıp, üretip ve o asayı dükkandan (siteden) aldığın yükseltici ile yükseltirsen 1800 civarı hasarın olur. O şekilde de şef yaratıklara grup bulabilirsin.
Önce oyuna hangi sınıfta başlayacağına karar vermelisin. Sana tavsiyem şifacı olman, çünkü sunucuda aşırı derecede şifacı açığı var. Eğer tank kullanamıyorsan savaşçıya hiç bulaşma. Bir de herkes büyücü sana sıra gelene kadar şef kesim grupları dolar. Ama şifacı olursan sen grup beğenirsin
Ama şunu unutma ikvde hala herşey bilek gücüne bakıyor. Yani hasarın 3000 'de olsa yeteneklerini yerinde kullanamıyorsan bir işe yaramıyor. Hasarı düşük olduğu halde OKO kazanan çok oyuncu var.
Buradan bakabilirsin. http://www.istanbuloyun.com/UpgradeWeaponInfo.aspx
Farm olayları, evet eskiden çok yüksek bir kazanç kapısıydı ama şimdilerde o iş artık ölü. Para kazanmak istiyorsan madene yönelmelisin. Büyücü için örnek veriyorum, 2-3 Akik/Sibiryalı çekip satarak bütün eşyalarını Ensari (tek efsun) giyebilirsin. Karaköy yaşlı kadında satılan Alaska Asa reçetesini alıp, üretip ve o asayı dükkandan (siteden) aldığın yükseltici ile yükseltirsen 1800 civarı hasarın olur. O şekilde de şef yaratıklara grup bulabilirsin.
Önce oyuna hangi sınıfta başlayacağına karar vermelisin. Sana tavsiyem şifacı olman, çünkü sunucuda aşırı derecede şifacı açığı var. Eğer tank kullanamıyorsan savaşçıya hiç bulaşma. Bir de herkes büyücü sana sıra gelene kadar şef kesim grupları dolar. Ama şifacı olursan sen grup beğenirsin
Ama şunu unutma ikvde hala herşey bilek gücüne bakıyor. Yani hasarın 3000 'de olsa yeteneklerini yerinde kullanamıyorsan bir işe yaramıyor. Hasarı düşük olduğu halde OKO kazanan çok oyuncu var.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Hocam ben şifacıyı çok oynamak istiyorum fakat 50 seviyeye kadar tek başıma nasıl kasacağım tek başıma onu düşünüyorum. Bildiğiniz şöyle 1 59 level arası kapısı herkese açık, görevlere yardım eden lonca biliyor musunuz Eminönü sunucusunda? Lonca olursa şifacı açarım bulamazsam savaşçı açacağım. Bu arada 1 sene önce hesap açmıştım 18 seviye büyücü varmış içinde ama onu oynamayacağım büyücü çok masraflı diyorlar.
-
- Salgın Koruyucusu
Dostum tavsiye vereyim; tanımadığın yoksa başlama. Birileri'nin loncasına girmek için de kendini yırtma. Bu devirde kimse hayrına yardım etmez.Drothra yazdı: ↑06 Ağu 2019 01:20 Hocam ben şifacıyı çok oynamak istiyorum fakat 50 seviyeye kadar tek başıma nasıl kasacağım tek başıma onu düşünüyorum. Bildiğiniz şöyle 1 59 level arası kapısı herkese açık, görevlere yardım eden lonca biliyor musunuz Eminönü sunucusunda? Lonca olursa şifacı açarım bulamazsam savaşçı açacağım. Bu arada 1 sene önce hesap açmıştım 18 seviye büyücü varmış içinde ama onu oynamayacağım büyücü çok masraflı diyorlar.
- MAJESTE
- Işık Hanım'ın Elemanı
Öyle bir lonca var mı bilmiyorum ama, şef kesimine veya yapamadığın görevlere yardımcı olmaya çalışırım.Drothra yazdı: ↑06 Ağu 2019 01:20 Hocam ben şifacıyı çok oynamak istiyorum fakat 50 seviyeye kadar tek başıma nasıl kasacağım tek başıma onu düşünüyorum. Bildiğiniz şöyle 1 59 level arası kapısı herkese açık, görevlere yardım eden lonca biliyor musunuz Eminönü sunucusunda? Lonca olursa şifacı açarım bulamazsam savaşçı açacağım. Bu arada 1 sene önce hesap açmıştım 18 seviye büyücü varmış içinde ama onu oynamayacağım büyücü çok masraflı diyorlar.

Neden hayrına yardım etmesin ki. Ben tabii ki para veya eşya yardımından bahsetmiyorum. Görevlere bosslara yardım diyorum. Mesela zamanında biz 49 olmuşken oyundan arkadaşlarla kitabe olsun boss kesmek olsun bir çok oyuncunun görevlerine yardım ederdik. İlla ki benim gibi düşünen bir çok oyuncu vardır hala oyunda.NeWTRouBLe yazdı: ↑06 Ağu 2019 10:01Dostum tavsiye vereyim; tanımadığın yoksa başlama. Birileri'nin loncasına girmek için de kendini yırtma. Bu devirde kimse hayrına yardım etmez.Drothra yazdı: ↑06 Ağu 2019 01:20 Hocam ben şifacıyı çok oynamak istiyorum fakat 50 seviyeye kadar tek başıma nasıl kasacağım tek başıma onu düşünüyorum. Bildiğiniz şöyle 1 59 level arası kapısı herkese açık, görevlere yardım eden lonca biliyor musunuz Eminönü sunucusunda? Lonca olursa şifacı açarım bulamazsam savaşçı açacağım. Bu arada 1 sene önce hesap açmıştım 18 seviye büyücü varmış içinde ama onu oynamayacağım büyücü çok masraflı diyorlar.
Sitede gerçek anlamda fark yaratan ürünler var. Örneğin lonca lisansı, silah yükseltme ve kasa erişimi. Biri ışınlanmayı biri silahının gücünü iki katına çıkarmayı sağlar. Onun dışında gerekli başka bir şey yok akçe ile alınan.
Oyunda düşük seviyede oyuncuları sadece Eminönü'nde gördüm. Ama o seviyelerdeki oyunculara yardım edenler var. Kitabe gibi bir görevi grupla değil de peşine takıldığın biri sayesinde iki kişi yapabiliyorsun. Yani 40-50 seviye olmak zor değil.
Oyunda düşük seviyede oyuncuları sadece Eminönü'nde gördüm. Ama o seviyelerdeki oyunculara yardım edenler var. Kitabe gibi bir görevi grupla değil de peşine takıldığın biri sayesinde iki kişi yapabiliyorsun. Yani 40-50 seviye olmak zor değil.