İstanbul Kıyamet Vakti 2 - 3 -4
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: I Boss I
İstanbul Kıyamet Vakti 2 - 3 -4
Gerek arkadaş çevrem , gerek oyuncularla yaptığımız konuşmalarda herkesin çt zamanını özlediğini görüyorum. Acaba GÜNCELLEME GELMEKSİZİN 4 ayrı parçaya ayrılsa oyun yani "29" , "39" , "49" ve "59" olarak. Bu oyunu haraketlendirmez mi ? Karaköy zamanında kopya yapan insanlar kolaylıkla itemlerini dizdi ve oyun kopya yapmayan oyuncular için adeta cehennem haline geldi. Şöyle söyleyeyim, bir tılsıma 2 3 ay uğraşarak üretebilirken şuanda çok daha zor duruma geldi tabii eğer elinde kasa çarı , veya sağlam arkadaş çevren yoksa .Uzun lafın kısası bu fikir bayadır kafamda ve oyunun düşmekte olan oyuncu sayısının bir çoğunu geri getireceğini hatta ve hatta farklı kişileri de oyuna çekeceğini düşünüyorum , peki siz ne düşünüyorsunuz ?
-
- İri Fare Avcısı
Re: İstanbul Kıyamet Vakti 2 - 3 -4
Oyunun 4 parçaya ayrılması ne demek, anlamadım ben
-
- Sahaf Yardımcısı
4 farklı launcher yani 4 farklı indireceğin oyun / 4 farklı oyun olarak düşün
1. Launcher ile 29 level servere bağlanabiliyorsun
2. Launcher ile 39 level ..
3. Launcher ile 49 level ..
4. Launcher ile 59 level ..
bu şekilde yani
-
- İri Fare Avcısı
Kopya sorunları çözülmediği için bu sunucularda da piyasa yolunda gitmeyecektir. Bence önce kopya sorunu çözülmeli. Sonra temiz sunucu güzel olurdu.
-
- Sahaf Yardımcısı
bono sistemi olmasa ve ip ban sistemi gelse kimsenin cesaret edeceğini sanmıyorum .
İp Adresi Sürekli Değişen Birşey Parayla Satın Alıyorsun Onu Da Kardesim Sabit Ip Kullanan Pek Yok Yöneticiler Haricinde Yani Demek İstediğim Kaliteli Bilgin Yok Bu Konuda Açıp Bakmanı Tavsiye Ederim Ip Ban Gereksiz
Tılsım üretmek 2-3 ay almaz ya. Doğrudur her şey zamlandı ancak düşürdüğünüz itemler de zamlandı. Çöp madenler 100 bin oldu. Fanatik keserek çift item takı düşürürseniz en az 1 T ye gidiyor. Olur da Ensari müteferrika takı düşürürseniz zaten 5 T den satarsınız.
Forum Kuralları
Madde 3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!