İstanbul Kıyamet Vakti 2 - 3 -4

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Theboss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: I Boss I

İstanbul Kıyamet Vakti 2 - 3 -4

Mesaj gönderen Theboss »

Gerek arkadaş çevrem , gerek oyuncularla yaptığımız konuşmalarda herkesin çt zamanını özlediğini görüyorum. Acaba GÜNCELLEME GELMEKSİZİN 4 ayrı parçaya ayrılsa oyun yani "29" , "39" , "49" ve "59" olarak. Bu oyunu haraketlendirmez mi ? Karaköy zamanında kopya yapan insanlar kolaylıkla itemlerini dizdi ve oyun kopya yapmayan oyuncular için adeta cehennem haline geldi. Şöyle söyleyeyim, bir tılsıma 2 3 ay uğraşarak üretebilirken şuanda çok daha zor duruma geldi tabii eğer elinde kasa çarı , veya sağlam arkadaş çevren yoksa .Uzun lafın kısası bu fikir bayadır kafamda ve oyunun düşmekte olan oyuncu sayısının bir çoğunu geri getireceğini hatta ve hatta farklı kişileri de oyuna çekeceğini düşünüyorum , peki siz ne düşünüyorsunuz ?
sabitfikir
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: İstanbul Kıyamet Vakti 2 - 3 -4

Mesaj gönderen sabitfikir »

Oyunun 4 parçaya ayrılması ne demek, anlamadım ben
Theboss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Theboss »

sabitfikir yazdı: 04 Ağu 2019 16:01 Oyunun 4 parçaya ayrılması ne demek, anlamadım ben
4 farklı launcher yani 4 farklı indireceğin oyun / 4 farklı oyun olarak düşün
1. Launcher ile 29 level servere bağlanabiliyorsun
2. Launcher ile 39 level ..
3. Launcher ile 49 level ..
4. Launcher ile 59 level ..
bu şekilde yani
sabitfikir
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen sabitfikir »

Kopya sorunları çözülmediği için bu sunucularda da piyasa yolunda gitmeyecektir. Bence önce kopya sorunu çözülmeli. Sonra temiz sunucu güzel olurdu.
Theboss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Theboss »

bono sistemi olmasa ve ip ban sistemi gelse kimsenin cesaret edeceğini sanmıyorum .
Kullanıcı avatarı
russiaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen russiaN »

Theboss yazdı: 04 Ağu 2019 16:48 bono sistemi olmasa ve ip ban sistemi gelse kimsenin cesaret edeceğini sanmıyorum .
İp Adresi Sürekli Değişen Birşey Parayla Satın Alıyorsun Onu Da Kardesim Sabit Ip Kullanan Pek Yok Yöneticiler Haricinde Yani Demek İstediğim Kaliteli Bilgin Yok Bu Konuda Açıp Bakmanı Tavsiye Ederim Ip Ban Gereksiz
SACMALIK
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SACMALIK »

Tılsım üretmek 2-3 ay almaz ya. Doğrudur her şey zamlandı ancak düşürdüğünüz itemler de zamlandı. Çöp madenler 100 bin oldu. Fanatik keserek çift item takı düşürürseniz en az 1 T ye gidiyor. Olur da Ensari müteferrika takı düşürürseniz zaten 5 T den satarsınız.
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

Forum Kuralları

Madde 3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.

Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön