Tüccar
Re: Tüccar
Torba düşebilir ama kaideye değer bir efsun vermez..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
Fuzulininkankasi
- Salgın Koruyucusu

Evet, düşer. Çift efsunlu eşyalar dahil olmak üzere 55 seviye üstü eşyalar düşer.
Saolun teşekkürler;)
iyi misinFuzulininkankasi yazdı: ↑05 Tem 2019 16:00 Evet, düşer. Çift efsunlu eşyalar dahil olmak üzere 55 seviye üstü eşyalar düşer.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
ManTheBoundaries
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Yeşilmen atmaca yüzük düşürdüm gidip holdekini de kestim ordan düştü zaten 55 lvl üstü efsun atıyor ama uğraşılmaz eödeki üç holdeki iki dkda canlanıyor
-
Fuzulininkankasi
- Salgın Koruyucusu

Karaköy güncellemesiyle Klan Muhafızları ve Tüccarlar 60 seviyeye yükseldi, ben tüccardan 59 seviye çift efsun lantan zırh, Anadolu Asa, lantan tomruk yaran vb. eşyaları düşürdüm, bunlarla beraber yüzük, kolye gibi eşyalar da düşüyor.Esadullah yazdı: ↑06 Tem 2019 01:04iyi misinFuzulininkankasi yazdı: ↑05 Tem 2019 16:00 Evet, düşer. Çift efsunlu eşyalar dahil olmak üzere 55 seviye üstü eşyalar düşer.
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
Ensari - Bakırezer - Yeşilmen - Nerull ( atmaca mute altuncu ) lantan zırh düşürme şansın var

Saolun tekrardan teşekkürler