[YouTube]www.youtube.com/watch?v=Rgo0CCizhGk[/YouTube]
Sevgili dostlar öncelikle videonun kalitesi için özür diliyorum.
İKV nin başlangıcından beri hep aynı problemlerle karşı karşıyayız.
Eskiden çok fazla göze batmıyordu fakat oyunların kalitesinin artması sebebiyle artık çok göze batmaya başlıyor.Karaköy bölgesinin ortaya çıkması oyunu hiçbir şekilde geliştirmemiş.
Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda? Yorum olarak belirtirseniz güzel bir tartışma ortamı oluşacaktır.İzlediğiniz için teşekkürler.
2019 Yılında İstanbul Kıyamet Vakti[İKV] Oynamak?[İnceleme]
-
- Acemi Savaşçı
Re: 2019 Yılında İstanbul Kıyamet Vakti[İKV] Oynamak?[İnceleme]
Bu oyunu hic bir grafik beklentisi olmadan oynamak en mantıklı grubunu tayfani kurup grup bolgesi yapmak en zevklisi her serverda 3 y2 3 tane sifaci 2 serli sekilde ayrılsa 1 y2 1 sifa grup seklinde ayrılsa 12 kisinin isi görülmüş ama koskoca eminonunde 1 tane y2 bulamıyorsun bence oyunu bozan kitle yonetim+oynayan oyunculardır bu oyunu wowla knightla metin2yle black desert gibi oyunlarla karsilastirmak yerine nasil gruplar halinde oynarak zevk alirim demek en mantıklısi .
59 leveller bos bos misircarsisinin yaninda vs atiyor insanlara yardim etmek yerine.
59 leveller bos bos misircarsisinin yaninda vs atiyor insanlara yardim etmek yerine.
Re: 2019 Yılında İstanbul Kıyamet Vakti[İKV] Oynamak?[İnceleme]
Eyvallah da grup bölgesi varken daha iyiydi en azından grup bölgesini geri getirsinlerde millet bekleme eziyeti çekmesin boss kaçırmalar olmasın.Grafik beklentisine birşey demiyorum ama animasyon ve vuruş mekanikleri üzerinde en azından birşeyler yapılması gerekir.Mesela fareye büyücüyle asamla vurduğumda fareye değil de yuarıya doğru vuruyo