oyundaki en büyük sıkıntı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
s21f98
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

oyundaki en büyük sıkıntı

Mesaj gönderen s21f98 »

oyundaki en büyük sıkıntı yönetimdir ben kopyacılara kızmıyorum (kızmıyorum derken yanlış anlaşılmasın onlardan değilim) her insanın fıtratı vardır doğası vardır hayası vardır hırsızlık yapan birine neden hırsızlık yapıyorsun diye sorulmaz şeriat kurallarında ya kolunu kesersin ya parmağını önemli olan yönetimin bu kopya yapan kişilere neden ip ban atmadıkları kopyacılar yüzünden oyuna giremiyouruz plus alıyoruz para ödüyoruz akçe alıyoruz para ödüyoruz biz para öderken kendi paramızla rezil oluyoruz ama kopyacılar yapıyor 50 t lik kopyayı kafası rahat hırsızın ben 50 t yi 1 senede yaparım kopyacı 1 günde yapıyor bu hırsızlara ip ban atılmıyorsa yönetimde bu işin içindedir yönetimde hırsıza yol açmaktan hırsız sayılır

adam 1 milyon tane kudret iksiri yapmış kopyayla rahat rahat gösteriyor hiçbişide olmuyor adama bunun tek çözümü ip bandır blokta kurtarmaz ip banı atarsın bir daha o ipden oyuna giremez tertemiz oyun olur

yönetim kısaca hak bilmiyor adalet bilmiyor ben lan diyorum 3 gün susturma yiyorum kopyacı 50 t lik kopyasını yapıyor kral benim diyor stress yok sinir yok maden saf çıkacakmı düşüncesi yok item düşecekmi düşüncesi yok üstünü diziyor 1 günde sonra çarı satıyor 1000 tlyi cebe koyuyor yönetimde öyle öküzün trene baktığı gibi bakıyor ip ban atmıyor ben bu işten şunu çıkartırım kim ne derse desin yönetimde bu işin içinde belkide yönetim yaptırıyor cebini dolduruyor bu hayatta kimseye güvenmiceksin
Kullanıcı avatarı
vatankankirmizi1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Re: oyundaki en büyük sıkıntı

Mesaj gönderen vatankankirmizi1 »

Kullandıgımı IPler dinamik IP dir.Her ISS baglandıgını modem havuzdan boş 1 IP çeker.İnternete o kimlikle baglanır.Sorun şurada başlıyor.Diyelimki siz kopyacısınız.Kopyayı yaptınız sizin hesabınızı ve kullandıgınız ip bloke verildi.Modeme reset atarak havuzdan yeni bir ip alarak baglanır.

Dinamik IP Adresi Nedir?

Dinamik IP adresi, İnternet Servis Sağlayıcısı tarafından kullanıcıya her internete bağlandığında geçici olarak atanan değişken bir ip adresidir.
Bilgisayarımız ya da cep telefonumuzdan başka bir yerde internete eriştiğimizde yada modemi kapatıp açtığımızda farklı bir IP adres atanmış olur.

Statik IP Adresi Nedir ?

Statik IP servis sağlayıcı tarafından verilen ve hiç değişmeyen bir adrestir. Sosyal medya, haber siteleri ve bir çok kurumsal siteler, e-ticaret siteleri ve sunucular atanmış statik IP kullanmaktadırlar. Güvenilirlik ve güvenlik açısından statik o hatta özel IP kullanımı her zaman tavsiye edilir. Ayrıca SSL Sertifikası için statik atanmış IP gereklidir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön