Öncelikle yazdıklarım niye siliniyor ? Eski bir oyuncu olarak düşüncelerimi paylaştıktan sonra niye yazdıklarım siliniyor. Silmeniz bir şeyi değiştirmez bana hak veren bir çok oyuncu var ayrıca paylaşıyorum görüş ve önerilerimi oyuncularınızın görüş ve önerileri değerli değilmi?
Oyuna girin şu an bakın bir çok oyuncu oyunu bırakmış durumda özellikle bazı kişiler bir anda tüm karaköy setlerini dizmiş durumdalar. Bu kadar ful seti dizmek yıllarınızı alır bir anda nasıl yapılabiliyor?
Oyun tamamen para olmuş durumda. İnsanlar işinden gücünden gelip bilgisayara bu oyuna girince stres atmak ister biz yıllardır çarlarımıza item dizemedik tılsımımız olmadı çt set dizemedik. Şimdide karaköyde olağnüstü itemler isteniyor reçeteler isteniyor. Gerçek parayla bunları alabilmek neredeyse imkansız.
Artık herkesin derdi olmasın herkes şu tılsımları deneyimleyebilsin. Herkesin her sınıftan çarı olsun yıllarca tek bir sınıf kullanabildik.
Bu oyun ablalı abili kızlı kardeşli amcalı oynanırdı artık oda yok o kadar zorki artık kimse ugrasmak istemiyor.
Selamlarımla saygılarımla
Oyunun gidişatı yazdıklarım niye siliniyor ?
- KuzgunXIII
- İskele Babası

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sons Of Anarchy
Re: Oyunun gidişatı yazdıklarım niye siliniyor ?
scorper yazdı: ↑26 May 2019 21:43 Öncelikle yazdıklarım niye siliniyor ? Eski bir oyuncu olarak düşüncelerimi paylaştıktan sonra niye yazdıklarım siliniyor. Silmeniz bir şeyi değiştirmez bana hak veren bir çok oyuncu var ayrıca paylaşıyorum görüş ve önerilerimi oyuncularınızın görüş ve önerileri değerli değilmi?
Oyuna girin şu an bakın bir çok oyuncu oyunu bırakmış durumda özellikle bazı kişiler bir anda tüm karaköy setlerini dizmiş durumdalar. Bu kadar ful seti dizmek yıllarınızı alır bir anda nasıl yapılabiliyor?
Oyun tamamen para olmuş durumda. İnsanlar işinden gücünden gelip bilgisayara bu oyuna girince stres atmak ister biz yıllardır çarlarımıza item dizemedik tılsımımız olmadı çt set dizemedik. Şimdide karaköyde olağnüstü itemler isteniyor reçeteler isteniyor. Gerçek parayla bunları alabilmek neredeyse imkansız.
Artık herkesin derdi olmasın herkes şu tılsımları deneyimleyebilsin. Herkesin her sınıftan çarı olsun yıllarca tek bir sınıf kullanabildik.
Bu oyun ablalı abili kızlı kardeşli amcalı oynanırdı artık oda yok o kadar zorki artık kimse ugrasmak istemiyor.
Selamlarımla saygılarımla
Öncelikle fikrini paylaştığın için kimse konunu silmez bunu bilmen gerekiyo forum kurallarına uymayan şekilde açmışsan silinir bu kuralların ihalaline örnek vericek olursam Din,siyaset gibi konular konunun silinmesine yol açar sen açtın diye belirtmedim bunu
Diğer konu ise herkes her karakteri oynasın herkes de tılsım olsun düşüncesi p2w olmayan bir oyun için aşırı saçma pVp server da değiliz emek vermen gerekiyo p2w değil dedim diye şimdi yüklenen olucaktır gerçek para karşılığı tabi ki oyun içerisinden bir ticaret dönüyo ama yönetimin onayladığı bir ticaret değil p2w değil dememden kastım bu bir anda dizilen karakterler üretilen reçeteler oğuzkağanlar halleyler bunlar yeni gündeme gelen konular değil kopyanın olduğunu tartıştık zaten burda zaman içerisinde de arındırılıyor bu insanlar bugün gördüğün full halleyli birini yarın göremeyebilirsin bir anda toplu ban atmak mümkün değil
Ruhlarımızın Tanrı Dağı'nda buluşacağı eminliği ile sevdiğimiz için,Dünyada vuslatı hesaba katmadık, Özlüyoruz vesselam.
- ScouT13Rcc
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
Re: Oyunun gidişatı yazdıklarım niye siliniyor ?
Oyuncu sayısı düştükçe tabiki oyuna yeni başlayanlar için teşvik olsun oyundan soğumasınlar sıkılmasınlar ve oyunu öğrenirken bir yandanda gelişsinler diye biraz daha kolaylaştırılmış olabilir ve öyleysede mantıklı bir karar olmuştur derim.
Ve insanların birbirine yardım etmeside aynı kapıya çıkıyor çünkü bütün oyunda her setin full ü çantada olsa bunu göstereceğin yada VS Teklif edemeyeceğin insanlar olmadıktan sonra ne keyif alırsın ki bu oyundan tabiki her itemi vermek doğru değil ama en azından gelişmekte olan azimle oynayan insanında birazcık elinden tutmak oyuncu kitlesini artıracağı görüşündeyim.
Ve insanların birbirine yardım etmeside aynı kapıya çıkıyor çünkü bütün oyunda her setin full ü çantada olsa bunu göstereceğin yada VS Teklif edemeyeceğin insanlar olmadıktan sonra ne keyif alırsın ki bu oyundan tabiki her itemi vermek doğru değil ama en azından gelişmekte olan azimle oynayan insanında birazcık elinden tutmak oyuncu kitlesini artıracağı görüşündeyim.
Hepimiz Agâh’da Doğmadık mı ?
Hancock{59} - Cortex{59} - Lieutenant{59}
Alparslantürkeş{44} - ABİK{49} - Osmanpamukoğlu{52}
Hancock{59} - Cortex{59} - Lieutenant{59}
Alparslantürkeş{44} - ABİK{49} - Osmanpamukoğlu{52}