İkv yi neden sevdiniz?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Buyukxuzlasma
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

İkv yi neden sevdiniz?

Mesaj gönderen Buyukxuzlasma »

Öncelikle Mrb arkadaslar sizce İKV ye bıkmadan devam etmenizin nedenleri neler olabilir ltfn paylasın guncel tutalım oyunun gelısırılmesıne yardımı dokunabılır...

Benim oyunu senlerdir oynamamın sebebi kitabe ve arzuhalci arzuhalcinin gizemi bende emrak uyandırır.
Kitabe ise cok heycanlı gecer lvlı yukske onden arkadan dusuk bırı depar mıllet peısnden hurra bu destek ve heyacan benı oyunda tutan 2 . şeydir sizde paylasın ltfn... :arrow:
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: İkv yi neden sevdiniz?

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

İkv tam benim sevdıgım tarzdadır ben oyle metın 2 , knght onlıne gıbı oyunları sevmıyorum nedenı ıse o tur oyunlarda sevıye çok fazla son sevıyeye ulaşmak zor harıtaları devasa oyuncu sayısı cok ve ben bu tur oyunları sevmıyorum.Ama ıkv cok farklı harıtaları benı buyuklukte oyuncu sayısı anormal degıl orta duzeyde sevıye sınırı orta duzeyde.Yanı tam benım istedıgım oyun tarzı bu ben herşeyın ortasını severım
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Buyukxuzlasma
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Buyukxuzlasma »

Sana cok katılıyorum..

Ben oyuna baslamıcaktım tekrardan calınmıstı + lvl sınırı yuksektı bır ekre kayıp olunca ıstek arzu kayboluyor ama ıkv de gıne 49 lvl oldugu ıcın dayanamadım basladım...
Kullanıcı avatarı
Xsweetxintikammm
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Xsweetxintikammm »

Akrabalarım oynuyordu ben ilk başlarda hiç sevmezdim öhhhh yine bu oyun mu ya derdim sonra bende başlayımbelki beğenirim dedim bir gün betada da vardım :)
Ama en guzelıde betaydı :S
Açık Pembe Ametist'Le tüm üzerini dizerdin.
Çarşı Pala alamk için neler çektm miletten 5 bin alarak almıştım :)
jANDARMA aLinin orada taşkanat vardı :)
Amplifakör elmasını görevi vardı Istıhbarat subayı verirdi bir tepegöze 30 kişi dalardık :)
Metın 2 kngiht gibi oynlardan hç hoşlanmıyorum ;)
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER ;)
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

İkv yi sevmemin bir çok nedeni var bunlardan bir kaçını anlatayım.

İkv olay örgüsü yönünden olsun , Türk yapımı olsun , Görsellik açısından görevleri ve ilgi çekici mekanları olması yönüyle klan savaşları er meydanı sayesinde benim ilgimi çekiyor. Bir başka nedeni ise burada kurulan dostluklar diğer oyunlardan ziyade ikv de daha rahat ve samimi dostlar elde edebiliyorsun. Bu yönleriyle İkv çok güzel. Fakat bazı yönleri ise bazen çileden çıkarıyor bizi oyundaki hatalar bazı oyuncuların davranışları falan ama ne demişler gülü seven dikenine katlanır :)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
DeMoNs
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DeMoNs »

birkere büyük usta Mevlüt Dinç'in ve ekibinin oyunu yapması.
Türk oyunu olması istanbulda geçmesi diğer mmo lara göre gerçekçi olması (çizgifilm gibi değil) süper macera olması yardımlaşma ortamı süper er meydanı ve murat abimin eski admın olduğu zamanlarda daha çok bağlanmıştım ayrıca ahmet abim vardı onların sayesinde oyunda kaldım oyuna insanlar kazandırdım.
Resim
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen complex »

Okuldaki başkanlık seçimlerinde okul başkanı bana eğer ona oy verirsem bana İKV 33 seviye vereceğini söylemişti.

Ben de başladım ama almadım ondan 33 seviyeyi kendim kastım. :)
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

İlk ikv reklamini gördüğümde hiç bakmadan geçmiştim tarih 2007 di ozaman ama farkli sitelerde karşima çıkınca indireyim dedim oyuna girdim öle duz ovada kasmaktan ibaret oldugunu düşünüyordum ama oda ne inanilmaz ve kendine içine çeken bir senaryo ve kurgu hiç bir online oyunda görmediğim kadar etkileyici atmosfer istanbulun yıkık dökük harabelerinde ilerlerken soğuk bir rüzgar kulağinizi tırmalar oyun hakkinda inanilmaz şeyler yazabilirim bakin ikv kötüleyenler siz metinde köpek öldürmekten ne zevk aliyorsunuz inanilmaz saçma gir 20 tane öldür git şunu öldür şeker veririm tuhaf tuhaf bir oyun boş arazida köpek öldür yazik
Kullanıcı avatarı
Korkusuzzxsifa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Korkusuzzxsifa »

Bir arkadaşım İkv nin ilk gününden beri oynuyordu.İkv den öyle hevesle sevgiyle büyüterek bahsediyorduki başlamamak içten değildi. 1 ocak 2007 de yılbası tatılınde İkvyi indirdim.Birde öğrendimki oyun beta sürüme geçeli daha 6 gün olmuş.Çook az oyuncu vardı.Eminönü sunucusu vardı birtek.Sonra arkadas cevremide ben oyuna alıstırdım.Oyunda toplam aynı anda 40-50 kısı onlıne oluyordu bunların 15 ini biz olusturuyorduk :) Sonra oyun yavas yavas oyuncu kıtlesı gelıstı oyuncu sayısı arttı.Bizler hep övündük ilk bizler wardık diye :) Teker teker sunucular eklendi.3 defa hesabım calındı :S hepsinde oyunu bırakmıstım 2 hafta sonra tekrar baslamıstım :) Sonra 39 seviye geldi.Adamlar Alman ok setler komet merlın setler yansı9tırlardı :) Hepsine özenirdim bende :) İtemlerim hep görevdi.:) Sonra oyunda fazla online olmaya basladım.Oyunda ne kadar çok bulunursam tecrübelerim o kadar artıyordu.En büyük hayalim gözlük alabilmekti :) Örümceklerde günde 7-8 saat item para kasardım .Sonunda gözlük almıstım :) Büyücüden başka karakter kullanmayı bılmıyordum.Sonra savasçı kastım .Şifacı kastım.Şifacıma Nefes merlın -Nefes +zırh karısık set dızdım.Savasşçıma alman dıs set ,gul conk set dızdım.Büüycüme komet merlın-buz merlın karısık set dızdım.Hepsinde itemıne gore gozlukler aldım.Klan kavramını öğrendim.Savscımı tek yıldız kahverengı buyucumu tek yıldız kahverengı sıfacımı 2 yıldız yesıl yaptım.Sonra hesaplar calındı :) Sunucu değiştidrim.Eski gücüme döndüm. 49 leveller geldi.Şimdiki varlığıma ben bile inanamıyorum.O 39 lardaki eziq nerdee Şimdi sunucusnda Kendinden büyüklere söz gecirten 12 tane 49 charı olan hepsinde Hasar saldırı-Max hasar saldırı-Büyü hasar kritik 3 tane şaheseri olan beeen nerdee ? :S
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

ben karakterlerımı buyumekte olan bı bebek gıbı goruyorum 49 oluncada evrımını tamamlıyolar sonra yenı bır bebek acıyorum onu dızıyorum bu yuzden cok sevıyororum oyunu hele madenveya ıtem dusunce cok daha fazla sarılıyorum oyuna gecen yerde ayrıca benım ılgımı cekıyor 8-)
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez

“Genel Etkileşim” sayfasına dön