Arkadaşlar Ben Bu Oyunu 1 Sene Önce Bırakmıştım O Zamanlar Ram 1 GB DI ve Oyun Sorunsuz Çalışıyordu . . .
1 Sene Sonra Yani Bugünlerde Bilgisayarımın Ram'ı 2gb ve Vista .Tekrar Başlamaya Karar Verdim . Oyunu indirdim. Kesinlikle önceki versionla iligli en ufak bişi yoktur bilgisayarımda çünkü format atmıştım. Bu nedendir lütfen yardım edin.Ben bu oyunu çok seviorum karşıma hangi oyunu getirseler İSTANBUL KIYAMET VAKTİ derim . Lütfen yardım edin .
ekran kartı driveri güncelle 2 güzel bir vurus taraması yaptır 3 clenar gidi yardımcı programalr kullan ekran kartından çok yiyen oyunları kaldır bide düşük çözünürkte oyna
Bilgisayarım bu oyunun 3 katı özelliklere sahip düşük çözünürlükte oynamamın bir çözüm olucağını zannetmiyorum denemiştim.Bilgisayarımda virüste yok ve casus yazılımda yok bunlarıda daha önce denemiştim.Ama driver işi riskli iş diolar doğrumu acaba doğru değilse size ekran kartı driverimin ismini versem siz driveri bulsanız ve bana link gönderseniz olurmu acaba
princeofmelkk yazdı:Bilgisayarım bu oyunun 3 katı özelliklere sahip düşük çözünürlükte oynamamın bir çözüm olucağını zannetmiyorum denemiştim.Bilgisayarımda virüste yok ve casus yazılımda yok bunlarıda daha önce denemiştim.Ama driver işi riskli iş diolar doğrumu acaba doğru değilse size ekran kartı driverimin ismini versem siz driveri bulsanız ve bana link gönderseniz olurmu acaba
Link koymak yasak buraya bazı yasal driver sitelerinden bulabilirsin oyunu bide kaldırır ken bütün klasörle beraber kaldırmayı unutma
driver işi riskli bi iş değildir. sadece ne yaptığını bilmen lazım. zaten yanlış driverı indirirsen muhtemelen kurulmaz. başlat a bas. hemen alttaki arama çubuğuna "dxdiag" yaz. enter a bas. bi soru gelirse evet ya da hayır diyebilirsin çok önemli değil. açılan bölümden ekran yazan sekmeyi aç. bu sekmenin en başında ekran kartının model bilgileri var. onları not al. ikv nin anasayfasında da indir bölümünde driver indirebileceğin sitelerin linki var. model bilgilerini kullanarak bu sitelerden uygun driverı indir.
rica ederim. driverı güncellemen sorunu muhtemelen çözer. alternatif çözüm yolu aramadan önce driverını mutlaka kontrol etmelisin bence. bu sayede ileride yükleyeceğin oyunlarda da oluşabilecek problemlerin driverdan kaynaklanmadığına emin olmuş olursun.