Büyücülere Yapılan Hasızlık!!!!!!!!!!!!!!
- Strongxfighter
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Büyücülere Yapılan Hasızlık!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar dikkat ediyorumda miğrat ve sığınaklarda hep büyü hasarı buz ve büyü hasarı meteorite önem verirlmiş.E biz elekt. napcaz orda ben bir tane bile elekt. eşyaya rastlamadım.Benim üstüm full azat ben napıyım bütün setimi takas ma ediyim.Bu haksızlık değilmi.
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Re: Büyücülere Yapılan Hasızlık!!!!!!!!!!!!!!
Yorum yapmak bile içimden gelmiyor ama.Orda bunlar sadece BAZILARI diyor.Elektrik mutlaka var.Adam kalkıp sana efsunların hepsini yazcak değil.Azcık sabır, azcık...
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
Sheytanist yazdı:Yorum yapmak bile içimden gelmiyor ama.Orda bunlar sadece BAZILARI diyor.Elektrik mutlaka var.Adam kalkıp sana efsunların hepsini yazcak değil.Azcık sabır, azcık...
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Büyücülere haksızlık yapıldığını da nerden çıkardın. Orada örnek efsunlar verilmiş. Çift Hasarlı efsunlar , Hareket Hızlı efsunlar , Çift Saldırılı efsunlar. Örnek onlar.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Şu an için endişelenmek biraz erken sanırım...
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
İŞte ikv oyuncuları bu kadar aptalki böyle konular açabiliyorlarr
Arkadaşımm itemlerin bazıları diyor dikkat edersen..
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
Tartışmayı ya da neyin gerekli/gereksiz olduğunu neden bilmiyor ve ayırt edemiyoruz ?
Forumda kişilere hitab ederken "aptal, salak, gerizekalı" nedir bu ? Karşınızda ki insanın yaşını, eğitimini ne ile meşgul olduğunu ve hangi ruh haliyle konu açtığını/yorum yaptığını bilebilir misiniz ? Karşınızda ki insandan çok biraz kendinize saygınız olsun ki hitab ederken kişiliğinizi olması gerekene en yakın şekliyle sergileyin. Konu hatalı ya da yanlış bir noktadan hareketle açılmış olabilir. Hakaret etmek yerine, yorum yapmamaya özen gösterin.
Saygı hepimiz için gerekli.
İyi Eğlenceler.
Forumda kişilere hitab ederken "aptal, salak, gerizekalı" nedir bu ? Karşınızda ki insanın yaşını, eğitimini ne ile meşgul olduğunu ve hangi ruh haliyle konu açtığını/yorum yaptığını bilebilir misiniz ? Karşınızda ki insandan çok biraz kendinize saygınız olsun ki hitab ederken kişiliğinizi olması gerekene en yakın şekliyle sergileyin. Konu hatalı ya da yanlış bir noktadan hareketle açılmış olabilir. Hakaret etmek yerine, yorum yapmamaya özen gösterin.
Saygı hepimiz için gerekli.
İyi Eğlenceler.
HardStyle, Hardoctor, Gentle
Eminönü
Eminönü
- Kholpashalisesil
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
evet önümüzdeki sene migrat grup bölgesi açılıcana göre şimdiden dert etmen gerek bişey yok
Sadece izliyorum .....

- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Gülsem mi aglasam mı bilmiyorum .
Orda bazıları demiş farkındaysan. Bazıları demese bile elektrik degılde buz giyinebilirsin dimi ? Saçma konular açmayın.
Orda bazıları demiş farkındaysan. Bazıları demese bile elektrik degılde buz giyinebilirsin dimi ? Saçma konular açmayın.
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
Xintikamx yazdı:İŞte ikv oyuncuları bu kadar aptalki böyle konular açabiliyorlarr
Merhabalar,
Sevgili arkadaşım, Bu yorumu Yaptığın için Kınıyorum Sağdice seni... Başkada bir diyecek söz edersem Saten, Senden farkım olmaz.
Ve Konuyu açan arkadaşım, Ortada bir haksızlık yok gibi görüyorum ben. Diyeceksin neden.
Orada yazılanlar..ve Gösterim' e girenler. Sadice ve sadice yüzde 1'i denilebilinir. Kıymetli eşyalar ( Sarı itemli olanlar. ) Tanıtım'a girdi ve Dikkatini çekerim Sarı olan eşyalarda ( NAdidelerde ) Büyü hasarı buz, fiziksel ve Artı olarak Senin gibi Yanlış Anlaşılma yapan arkadaşların telaşesini gidermek içinde Büyü hasarı Hepsi... var.
ve Diğer Eşyalarda anlatılmak istenen Oradan Düşürülen Eşyalar'ın Özelliklerini anlatıyor bizlere Örn; Etkisi daha güçlü, Örneğin Krtik yüzdesi daha fazla. Sığnak ve Migrattan düşecek olan eşyalar Daha Güçlü... Yönetim bunu vurgulamak istedi Diye düşünüyorum ben, Ki benim yazdığımı yanlış anlama ve benim yazılarımda Özellikle son yazılımlarda bir düşüncedir.
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan