gaffar kalkım süresi
- AndyWARHOL
- İri Fare Avcısı
gaffar kalkım süresi
bu gaffar kaç dakikada kalkıyor açık bölgede yoldaki slotlar kaç dakikada kalkıyor ve stu kaç dakikada kalkıyor öncelikle gaffar kalkım süresi ne kadar
- Definder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Re: gaffar kalkım süresi
30 dakika diye hatırlıyorum.
- AndyWARHOL
- İri Fare Avcısı
PEKİ EMİNMİSİN KARDEŞ BİLGİNİN KAYNAGI NEDİR
- Sirayet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Gaffar kalkma süresi diğer bosslarla aynı 10 dk da bir. Yoldaki slotlarda diğer açık bölgedeki slotlarla aynı sürede kalkıyor.
Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir!
senin gibi birine yardım edilmez ama merak eden diğer insanlar için'de faydası olsun diye yazayım nede olsa izimden gelen birisin ayrıca.
slotlar 10-15 dkde bir kalkar.
erg'ler 30 yol savascısı 30 dakika'da kalkar.
stu semiha hanım 30 dakika'da kalkar.
dısarıda'ki semihayı kesmeden stuyu kesmek zorunda'sın stuyu kestikten sonra dışarıdaki semihayı kesmek için 30 dakikan var.
içeri girince içerideki semihayı kestin diyelim bu sefer'de gaffarı kesmek için 30 dakikan var.
aynı şeyler erg'ler ve yol savascısı için'de geçerli 30 dakika içersinde can bastıgı big boss'u kesemez isen başa sararsın.
gaffar bey 1 saat'te bir kalkıyor (kestikten sonra uzun süre kalkmamıştı süre tutmadım ortalama bu süre)
slot keserek oraya ulaşmayı unut gaffarı kesiceksen imkansızı oynayacaksın benim gibi tek kesebileceğine ihtimal dahi vermiyorum.
zaten 6 kişi ile öteki taraf'tan git yüzde 36 daha az can ve basit'ce kes.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.