BuLLeT oyunu bırakıyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
aliatay123
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

BuLLeT oyunu bırakıyorum

Mesaj gönderen aliatay123 »

Oyunun eskilerinden olup birçok sunucuda oynamış bulunmaktayım. Beyazköşkde BuLLeT, Teşkilatta MELEZPRENS, Tılsımda LUCİFER, Kuklacıda KaYıNÇo ve son olarak sancakta ALESSO nickiyle oynadım. 2 hafta önce karakterim olan SEKSAN içinde 6 bin şan mareşal ve oğuz zırhı kılıcı bulunan savaşçım banlandı. Ve oyundan birden bire soğudum. Çünkü banlanma sebebi bile gelmedi. Birgün bir alışverişimde erbiumları tane 60m den sattım. Tabi çoğu oyuncu böyle bir fiyata birden atlar. Aldığım bono büyük ihtimal kopyaydı ama suç benim değildi. Bu nedenle banlandım. Günlük 16 saat girdiğim tüm aylar boyunca emek verdiğim herşey birden gözümde hiç değerine ulaştı. Şuan da kasamda yaklaşık 20 tlik maden bonom var ama oyuna girip bi tane boss kesesim bi tane adam kesesim yok. Çünkü bu sorumsuzca davranış, benim diğer günlerde bi alışverişim de başka bir çarımın da banlanabileceği gerçeğini aklıma getirip durmakta. Sizce verilen bu kadar emeğe en azından mailden şu nedenle ban yediniz karakteriniz incelemede v.s yazılması gerekmezmiydi. Anlamış olduğum kadarıyla bizim oyuna verdiğimiz değeri oyun bize vermiyor. Biz oyunu oynamak istedikçe oyun bizi bırak diyor. Bende şu bi kaç gün için de oyundaki tüm herşeyimi toparlayıp oyunu bırakıyorum. Herkese güzelce ve sağlıklı oyun oynamalarını diliyorum.
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

Re: BuLLeT oyunu bırakıyorum

Mesaj gönderen ismailaslan »

Yorumsuz..
Real Hayatında Başarılar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Definder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen Definder »

Yıllardır loncadaşım , dostum , arkadaşım , kardeşim gibi olan bir insanın bu duruma düşürülmesi beni gerçekten üzdü. Oyundan tanımış olduğum insanı kalkıp gidip kendi şehrinde görüp, reel hayatta da bu arkadaşlığımı onu görerek gerçek bir dostluğa dönüştürmüştüm.

Oyun yönetiminin başı her ne kadar yoğun olursa olsun, örneğin ; '' karakteriniz incelenmektedir '' diye bir mail ile dönüş yapılması bile iç ferahlatacaktı ama böyle bir dönüş olmadı. 2 hafta üzerinden geçmiş hiç bir şekilde mail veya geri dönüş yok. Gerçekten üzücü bir durum. Umarım başkasının da başına gelmez. Ve bu kopya olayına en kısa sürede geçici bir çözüm bulunur.

Yolun açık olsun kardeşim.
Yunus Emre Öğütcan
DeFeNDeR
BETA - 29 - 39 : DEFİNDER
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
WeYCeL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen WeYCeL »

Öncelikle geçmiş olsun. Bende seninle %100 aynı durumdayım. Denilmesi gereken şeyleri demişsin başka söze gerek yok. Reel hayatında başarılar dilerim.
ENFAL

ENFALII

TOXİC

GÖLGE HARAMİLERİ
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

aliatay123 yazdı: 01 Nis 2019 22:15 Oyunun eskilerinden olup birçok sunucuda oynamış bulunmaktayım. Beyazköşkde BuLLeT, Teşkilatta MELEZPRENS, Tılsımda LUCİFER, Kuklacıda KaYıNÇo ve son olarak sancakta ALESSO nickiyle oynadım. 2 hafta önce karakterim olan SEKSAN içinde 6 bin şan mareşal ve oğuz zırhı kılıcı bulunan savaşçım banlandı. Ve oyundan birden bire soğudum. Çünkü banlanma sebebi bile gelmedi. Birgün bir alışverişimde erbiumları tane 60m den sattım. Tabi çoğu oyuncu böyle bir fiyata birden atlar. Aldığım bono büyük ihtimal kopyaydı ama suç benim değildi. Bu nedenle banlandım. Günlük 16 saat girdiğim tüm aylar boyunca emek verdiğim herşey birden gözümde hiç değerine ulaştı. Şuan da kasamda yaklaşık 20 tlik maden bonom var ama oyuna girip bi tane boss kesesim bi tane adam kesesim yok. Çünkü bu sorumsuzca davranış, benim diğer günlerde bi alışverişim de başka bir çarımın da banlanabileceği gerçeğini aklıma getirip durmakta. Sizce verilen bu kadar emeğe en azından mailden şu nedenle ban yediniz karakteriniz incelemede v.s yazılması gerekmezmiydi. Anlamış olduğum kadarıyla bizim oyuna verdiğimiz değeri oyun bize vermiyor. Biz oyunu oynamak istedikçe oyun bizi bırak diyor. Bende şu bi kaç gün için de oyundaki tüm herşeyimi toparlayıp oyunu bırakıyorum. Herkese güzelce ve sağlıklı oyun oynamalarını diliyorum.
Kardeşim geçmiş olsun, keşke ceza itirazdan tam bir bilgi alarak neticelendirseydin.

Yinede real hayatında başarılar dilerim sana.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Herkesi gerçekten tanımak imkansızdır fakat görünen o ki insanlar haksız yere ban alıyorlar. Her ne kadar kimisi hak etmesine rağmen forumlarda haksız yere banlandığını savunsa da bunların dışında kesinlikle haklı olup itiraz edenlerin olduğunu kesinlikle biliyorum. Bir şekilde olaylar zincirleme gidiyor, umarım yönetim en az hata ile bu işten kurtulur yoksa oyuncuların sevgilerini kazanmaları epey zaman alacaktır.
Altı yedi ay önce tanıdığım birisi Eminönünde İpek ve Çip kasmaya gitmişti, Zırh ve Asa üretimini yaptıktan sonra karakterini tekrar BeyazKöşk'e aktaracağı gün karakterinin hiç bir sebep belirtmeden Üç yıl ban aldığını dile getirdi, destektende düzgün cevap alamayınca oyundan tamamen soğuyup bir daha girmemek üzere oyundan çıktı. İnsan herkese kefil elbette olamaz ama ters giden bir şeylerin olmadığını savunmak doğru olmazdı.

Bu arada Beyazköşkte Bullet diye bir nick hiç hatırlayamıyorum demek ki denk gelmemiş bana :)
Güzel günler görmeniz dileğiyle.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
Definder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen Definder »

LinkiNParkK yazdı: 02 Nis 2019 22:58 Bu arada Beyazköşkte Bullet diye bir nick hiç hatırlayamıyorum demek ki denk gelmemiş bana :)
Güzel günler görmeniz dileğiyle.
Yorumların ve düşüncen için ayrıca teşekkür ederiz, BuLLeT nicki ile Özgürler loncasının en eskilerindendir kendisi. Muhtemelen sizin aktif olmadığınız dönemde aktifliğini sürdürüyordu. Açıklama gereksinimi duydum :smirk:
Yunus Emre Öğütcan
DeFeNDeR
BETA - 29 - 39 : DEFİNDER
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
russiaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen russiaN »

Anlasılan O Ki Alışveriş Yapmayın Aceleye Etmenize Gerek Yok Banned Yemektense 3-5 Ay Dişinizi Sıkın Gecmis Olsun Bu Arada.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

russiaN yazdı: 04 Nis 2019 03:38 Anlasılan O Ki Alışveriş Yapmayın Aceleye Etmenize Gerek Yok Banned Yemektense 3-5 Ay Dişinizi Sıkın Gecmis Olsun Bu Arada.
3-5aya adam kalır mı sence? 1 nisanda 12.yıl dönümüydü oyunun var mı kutlayan? Bug kapanmadan hiçbir şey olmaz ha bono ha maden ha başka bir şey 10 yıldır yapılan birşey merak etme sen 10 yıl kapatılamadı bi 10 yıl daha devam eder.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
russiaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen russiaN »

KraToSs yazdı: 04 Nis 2019 11:11 3-5aya adam kalır mı sence? 1 nisanda 12.yıl dönümüydü oyunun var mı kutlayan? Bug kapanmadan hiçbir şey olmaz ha bono ha maden ha başka bir şey 10 yıldır yapılan birşey merak etme sen 10 yıl kapatılamadı bi 10 yıl daha devam eder.
İnsanlar Alışveris Kopya Materyallerden Dert Yakindığı İçin Söyledim Şahsen Ben Son 3 Yılda Toplasan 15 Saat Oyunda Durmadım Oyunun Kapanmasıda Umrumda Değil Açıkçası Aktif Olarak Oynayan Kisilere Tavsiye Öneri Olarak Söyledim Hacı :)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön