ARKADAŞ BU OYUNA 02:02:2007 SAAT 16:34 DE BAŞLADIMoyuna ilk girdimde agah bey den görev aldıktan sonra jandarma ali git dedi eşyalarını al ordan 1 kişiye sordum bayrağın altındaki dedi baktım baktım bulamadım 2 kişiye sordum gel kardeşim gö--tür-üm dedi ve gö-tü-rdu bunu diyen (Bozkurtcux) abim di baktım bu oyun süper insanlar birbiriyle yardım laşıyor sonra biraz lvl atladım baktım hile yok yardımlaşma var sonra maden öğrendim ilk madenin bakırdı saf bakır çıktı oooo çok para diye ne sevinmiştim . Tohum la ilk madenimi sattım (Rainblack) sonra rain abiyle tanıştım onun sayesiyle az çok para yaptım 39 lvl oldumda üstümü dizdim Rainblack abiden biriktirdim parayla oyun 39 lvl kadar süperdi şimdi 49 lvl hırsızlıkmı fazla hırsızlık duymayım diye sabah girmiyom akşam 1-2 saat oynuyorum çarımı çaldı itemimi çaldı diyolar insanlar .KEŞKE 39 LVL OLSAKTA OYUN YİNE SÜPER OLSA YARDIMLAŞMA SEVGİ KARDEŞLİK...!
(HE ŞİMDİ PARAN VARMI DİYOSUN EET BAYA Bİ PARAM VAR AMA ESKİ ARKDAŞLIK DOSTLUK YOK)
Emoookardeşi
Erdi
Emoookardeşini işte bu
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Emoookardeşini işte bu
:!: :? :!:eerrddii24 yazdı:ARKADAŞ BU OYUNA 02:02:2007 SAAT 16:34 DE BAŞLADIMoyuna ilk girdimde agah bey den görev aldıktan sonra jandarma ali git dedi eşyalarını al ordan 1 kişiye sordum bayrağın altındaki dedi baktım baktım bulamadım 2 kişiye sordum gel kardeşim gö--tür-üm dedi ve gö-tü-rdu bunu diyen (Bozkurtcux) abim di baktım bu oyun süper insanlar birbiriyle yardım laşıyor sonra biraz lvl atladım baktım hile yok yardımlaşma var sonra maden öğrendim ilk madenin bakırdı saf bakır çıktı oooo çok para diye ne sevinmiştim . Tohum la ilk madenimi sattım (Rainblack) sonra rain abiyle tanıştım onun sayesiyle az çok para yaptım 39 lvl oldumda üstümü dizdim Rainblack abiden biriktirdim parayla oyun 39 lvl kadar süperdi şimdi 49 lvl hırsızlıkmı fazla hırsızlık duymayım diye sabah girmiyom akşam 1-2 saat oynuyorum çarımı çaldı itemimi çaldı diyolar insanlar .KEŞKE 39 LVL OLSAKTA OYUN YİNE SÜPER OLSA YARDIMLAŞMA SEVGİ KARDEŞLİK...!
(HE ŞİMDİ PARAN VARMI DİYOSUN EET BAYA Bİ PARAM VAR AMA ESKİ ARKDAŞLIK DOSTLUK YOK)
Emoookardeşi
Erdi
gerek yok bunu buraya taşımana
İnsanlık olmus ıse bu bır fayda etmez

- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı

Çok güzel sallamışsın tebrikler
02.02.2007 tarihini,Ozamanki lvl sınırını öğren bir zahmet.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

xIxFeNoMeNxIx yazdı:Çok güzel sallamışsın tebrikler02.02.2007 tarihini,Ozamanki lvl sınırını öğren bir zahmet.
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı

DoCToRXxX yazdı:xIxFeNoMeNxIx yazdı:Çok güzel sallamışsın tebrikler02.02.2007 tarihini,Ozamanki lvl sınırını öğren bir zahmet.
![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
O zmn 29 yeni çıkmıs 39 lvl az kişi wardı 20-30 kişi felan bu zaman dı

eerrddii24 yazdı:DoCToRXxX yazdı:xIxFeNoMeNxIx yazdı:Çok güzel sallamışsın tebrikler02.02.2007 tarihini,Ozamanki lvl sınırını öğren bir zahmet.
![]()
![]()
29 level yeni çıktı ise 39 level nasıl oluyor onu çok merak ettim?
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı

:lol: Snn yazdigin tarihte 29 lvller gelmismiydi kiDoCToRXxX yazdı:eerrddii24 yazdı:DoCToRXxX yazdı:xIxFeNoMeNxIx yazdı:Çok güzel sallamışsın tebrikler02.02.2007 tarihini,Ozamanki lvl sınırını öğren bir zahmet.
![]()
![]()
29 level yeni çıktı ise 39 level nasıl oluyor onu çok merak ettim?
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

-
smartenes
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
senin dediğin tarihte oyuna agah ın yanında başlamıyorduk
ve ayrıca 29 lvl sınırında nasıl 39 lvl lar oluyor ?
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
- İSTANBOLUTIBBİPENİSİLİN MEXİCOFugutive
emooooo lar yıne yaptı yapacagını :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim