İnsan Oğlu Nankördür

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Spectre1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

İnsan Oğlu Nankördür

Mesaj gönderen Spectre1 »

Forum'da Yönetim İstifa , Yöneticiler Uyumayın , Plus Paralarının Hakkını Verin Ve Daha Bir Çok Hakaret Edici Kırıcı Sözler Kullanıyorsunuz Yöneticilere Hiç Düşünmüyormusunuzki Herşey Kullanıcılar İçin Hangi Yönetici İster Kendi Oyununun Kötü Yorum Almasını Benim Görüşüm Elinden Geleni Yaptıkları Gören'de 2Günde Bir Böyle Sorunlarla Karşılaşıyorsunuz Sanar Bu Adamlar Günün 7/24 ü Online Kalma Gibi Bir Mecburiyeti'de Yok Sizin Gibi Okul'dan Gelip İKV Acıp Oynamıyor Yaşını İşini Evini Barkını Kurmuş Adamlar Ayrıca Kimse Size Plus Alın'da Yöneticiler Para Kazansın Demiyor Özgür Hür Bir İrade İçin'de Alıyorsunuz Diye Biliyorum Bu Tip Ufak Aksaklıklar'da Zaten Oyunu Bırakıyorsanız Siz Hiç İKV Onyamamış Birsinizdir. Neden Patladığıma'da Gelince Ne Zaman Oyunla İlgili Bişey Olsa Foruma Koşuyorsunuz Tabi Koşun Forum Bunun İçin Ama Benzeri Konuyu Defalarca Açıyorsunuz Başkaları Tarafından ve İnsanların Sizin Gibiler Tarafından Azar İşitmesi Hoş Değil. Benim Forum Pokelerine Son Sözüm Bu.

Bu Yazdıklarımı Gözünüze Uzun Gözüküp'de Okumamak Yerine Sadece 120 Saniyenizi Ayırıp Bilinçlenin.

Bu Yazdıklarımı'da Ne Kimseye Yalakalık Ne de Gösteriş Amaçlı Yazdım.

Sunucu:Meran
En son Spectre1 tarafından 13 Nis 2010 09:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
SAVASsanati
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İnsan Oğlu Nankördür

Mesaj gönderen SAVASsanati »

kardes cok haklısın ama cok...

yonetım ıyı bısı yapsa tsk etmesler ama en ufak sorunda onlarda hakaret ederler..

dedıgın gıbı cok nankorler..
SAVAŞsanatı
LODOS

RaKiBiNi ÇöZMeK SaVaŞı KaZaNMaK DeMeKTiR
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Dediklerine katılıyorum.Ama bu insanın doğasında vardır.Yapacak birşey yok.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Sifabasanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Sifabasanx »

SAVASsanati yazdı:kardes cok haklısın ama cok...

yonetım ıyı bısı yapsa tsk etmesler ama en ufak sorunda onlarda hakaret ederler..

dedıgın gıbı cok nankorler..

yönetimin yaptığı sorunsuz bşr güncelleme gosterirmisin
en basitinden senin savaşçın vardır 1 yıl kafa k. / balyozu yanlış manlış yedirdiler:)
ve onlarca cevapsız kalan konu. yazık ilgilenen yok kı arkdaşm ilgilenen varsada bilgisi yok bilgisi olmayan ne iş yapıyor orada
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Spectre1 yazdı:Forum'da Yönetim İstifa , Yöneticiler Uyumayın , Plus Paralarının Hakkını Verin Ve Daha Bir Çok Hakaret Edici Kırıcı Sözler Kullanıyorsunuz Yöneticilere Hiç Düşünmüyormusunuzki Herşey Kullanıcılar İçin Hangi Yönetici İster Kendi Oyununun Kötü Yorum Almasını Benim Görüşüm Elinden Geleni Yaptıkları Gören'de 2Günde Bir Böyle Sorunlarla Karşılaşıyorsunuz Sanar Bu Adamlar Günün 7/24 ü Online Kalma Gibi Bir Mecburiyeti'de Yok Sizin Gibi Okul'dan Gelip İKV Acıp Oynamıyor Yaşını İşini Evini Barkını Kurmuş Adamlar Ayrıca Kimse Size Plus Alın'da Yöneticiler Para Kazansın Demiyor Özgür Hür Bir İrade İçin'de Alıyorsunuz Diye Biliyorum Bu Tip Ufak Aksaklıklar'da Zaten Oyunu Bırakıyorsanız Siz Hiç İKV Onyamamış Birsinizdir. Neden Patladığıma'da Gelince Ne Zaman Oyunla İlgili Bişey Olsa Foruma Koşuyorsunuz Tabi Koşun Forum Bunun İçin Ama Benzeri Konuyu Defalarca Açıyorsunuz Başkaları Tarafından ve İnsanların Sizin Gibiler Tarafından Azar İşitmesi Hoş Değil. Benim Forum Pokelerine Son Sözüm Bu.

Bu Yazdıklarımı Gözünüze Uzun Gözüküp'de Okumamak Yerine Sadece 120 Saniyenizi Ayırıp Bilinçlenin.

Bu Yazdıklarımı'da Ne Kimseye Yalakalık Ne de Gösteriş Amaçlı Yazdım.

Sunucu:Meran
Sonuna kadar katılıyorum 12 TL veriyoruz diye ana sponsoru olmuyoruz.Bu imkanlarla yapılabileceklerin en iyisi daha iyisini yapıcak varsa yapsın orda oynayalım o zaman kelime değil icraat yapın ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Spectre1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Spectre1 »

Tabiki Öyle Bir Kere Bu Plusun Fiyatın'dan Anlaşılıyor 12TL Aylık Nedir Diğer Oyunlara Baktığınızda 20TL den Aşşağı Plus Premium vs.. Şey Alamassınız + Bunun Gold , Silver , Bronze Gibi Şeylerini Çıkarıyorlar yok Gold %50 exp diğerleri Daha Düşük Daha Ucuz Fiyat Felan Burda Tek Bir Paket Var Plus Onda'da Herkese Eşit Hak Yöneticiler KrediKartı , Havale Gibi Yöntemlerle Alamayanlar İçin En Basit Alım Yöneti Olan SMS Yolunu Açtılar Gören Sanıcak Oyunun Ortağı Milyarlarca Dolar Yatırdı Ufak Bir Araştırma Yapsalar Bu Oyunun Ne Kadar Kaliteli Ama Ne Kadar Zor Ve Büyük Bütce İle Yapıldığını Anlarlar.
Kullanıcı avatarı
Xintikamx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Xintikamx »

Dediklerinde çok haklısn
ve böyle insanlar yüzünden oyunumuz berbat oluyor
Böyle insanlar tam bir şerefsizdir...
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*

ANILİNTİKAM
:*:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam

>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
Kullanıcı avatarı
Kholpashalisesil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kholpashalisesil »

Elbet gelicek hafif bir kışkırtma belki umuduyla yapılmış sözler bunu ne bir gün nede 1 saat erkene aldırır bir karar vardır bu karar geçerlidir be asla kalkmaz teşekkürler
Sadece izliyorum .....

Resim
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

haklısın bilader.
ben şuana kadar plus paket alamadım.
bunun birçok sebebi var ama yazdıklarında haklısın
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen zodiak2009 »

Bakın biz Demiyoruz 7/24 Bize hizmet versin ama 3 ay önce gönderdiğim Maillere Cevap gelmesse ben derim Yönetim İşini yapmıyor en az 10 yakın Mail attım ama bana hiç bir şekilde Cevap gelmedi dedim acaba bendemi sorun viewtopic.php?f=52&t=18
Bu Adrese girip herşeyi okudum ama sorun bende Gözükmüyor Ama Halen Yönetim'den bana Cevap Gelecek Umudu İle beklemekteyim...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön