Eşya iade ve Mesajların cevapsız kalışı. (ANKA)
- vsuvari
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: <Emir>
Eşya iade ve Mesajların cevapsız kalışı. (ANKA)
Anka'sunucusu Eşya iade ve mesajlara geri dönüş yapılmayışındaki sebeb nedir ? 3 Gündür Eşya iade ile ilgili mesajıma dönüş alamadım.
--
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: Eşya iade ve Mesajların cevapsız kalışı. (ANKA)
Yönetici beklemene gerek yok kardeşim, verilecek olan yanıtı ben sana kopyala yapıştır yapayım boşuna bekleme.
AhiEvran
Merhaba vsuvari
İlgili birime başvurduysanız, incelemelerin ardından tarafınıza yanıt muhakkak verilecektir. Yoğunluğa bağlı olarak geri dönüş sürelerinde değişiklik görülebileceğini de hatırlatırız.
Ayrıca birden fazla bildirimde bulunmanız tarafınıza verilecek olan cevabı hızlandırmayacağı gibi birden fazla bildirim göndermek aksine işleminizi yavaşlatacaktır. Tarafınıza gönderilecek cevabı beklemenizi tavsiye ederim.
Bilginize.

- Sirayet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Eşya iade ve Mesajların cevapsız kalışı. (ANKA)
Bu iyiydiBunudaBanlayin yazdı: ↑06 Mar 2019 13:39Yönetici beklemene gerek yok kardeşim, verilecek olan yanıtı ben sana kopyala yapıştır yapayım boşuna bekleme.
AhiEvran
Merhaba vsuvari
İlgili birime başvurduysanız, incelemelerin ardından tarafınıza yanıt muhakkak verilecektir. Yoğunluğa bağlı olarak geri dönüş sürelerinde değişiklik görülebileceğini de hatırlatırız.
Ayrıca birden fazla bildirimde bulunmanız tarafınıza verilecek olan cevabı hızlandırmayacağı gibi birden fazla bildirim göndermek aksine işleminizi yavaşlatacaktır. Tarafınıza gönderilecek cevabı beklemenizi tavsiye ederim.
Bilginize.
Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir!