Eşya iade ve Mesajların cevapsız kalışı. (ANKA)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
vsuvari
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: <Emir>

Eşya iade ve Mesajların cevapsız kalışı. (ANKA)

Mesaj gönderen vsuvari »

Anka'sunucusu Eşya iade ve mesajlara geri dönüş yapılmayışındaki sebeb nedir ? 3 Gündür Eşya iade ile ilgili mesajıma dönüş alamadım.
--
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Eşya iade ve Mesajların cevapsız kalışı. (ANKA)

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

vsuvari yazdı: 06 Mar 2019 12:20 Anka'sunucusu Eşya iade ve mesajlara geri dönüş yapılmayışındaki sebeb nedir ? 3 Gündür Eşya iade ile ilgili mesajıma dönüş alamadım.
Yönetici beklemene gerek yok kardeşim, verilecek olan yanıtı ben sana kopyala yapıştır yapayım boşuna bekleme.
AhiEvran

Merhaba vsuvari

İlgili birime başvurduysanız, incelemelerin ardından tarafınıza yanıt muhakkak verilecektir. Yoğunluğa bağlı olarak geri dönüş sürelerinde değişiklik görülebileceğini de hatırlatırız. 

Ayrıca birden fazla bildirimde bulunmanız tarafınıza verilecek olan cevabı hızlandırmayacağı gibi birden fazla bildirim göndermek aksine işleminizi yavaşlatacaktır. Tarafınıza gönderilecek cevabı beklemenizi tavsiye ederim.  

Bilginize.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sirayet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Eşya iade ve Mesajların cevapsız kalışı. (ANKA)

Mesaj gönderen Sirayet »

BunudaBanlayin yazdı: 06 Mar 2019 13:39
vsuvari yazdı: 06 Mar 2019 12:20 Anka'sunucusu Eşya iade ve mesajlara geri dönüş yapılmayışındaki sebeb nedir ? 3 Gündür Eşya iade ile ilgili mesajıma dönüş alamadım.
Yönetici beklemene gerek yok kardeşim, verilecek olan yanıtı ben sana kopyala yapıştır yapayım boşuna bekleme.
AhiEvran

Merhaba vsuvari

İlgili birime başvurduysanız, incelemelerin ardından tarafınıza yanıt muhakkak verilecektir. Yoğunluğa bağlı olarak geri dönüş sürelerinde değişiklik görülebileceğini de hatırlatırız. 

Ayrıca birden fazla bildirimde bulunmanız tarafınıza verilecek olan cevabı hızlandırmayacağı gibi birden fazla bildirim göndermek aksine işleminizi yavaşlatacaktır. Tarafınıza gönderilecek cevabı beklemenizi tavsiye ederim.  

Bilginize.
Bu iyiydi ':)
Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön