Eminönü sunucusunda bonolar kaldırılırdı ve sanırım yakın zamanda diğer sunucularda da bu aktif hale getirilecek.
Benim merak ettiğim şey diyelim ki elinizde 5T ya da 10T'lik bono var, bonolar kaldırıldığı zaman elimizdeki bonolar ne olacak? Sonuçta her karakter üzerinde 999M taşımak zorunda kalıyor.
Bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Bono Kaldırılacak mı?
- DygGvn
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Gök Tengri
Bono Kaldırılacak mı?
Şifacı -> Efuli
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Re: Bono Kaldırılacak mı?
Bono yokken nasıl alışveriş yapıp paramızı bir sürü çara koyduksak gene aynısı olacak. Belki bakarsın uçuk fiyatlar iner ve rahatça alışveriş yapılır.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Bonolar kalktıysa forumdan neden bilgilendirme geçilmiyor acaba, oyunu oynamıyorum fakat foruma bakıyorum ki bilgiler paylaşıldıkça oyunun durumuna bakabilelim
kedi
- Healing45
- Cin Avcısı

- Lonca: Old Brothers
-
SonunaKadar
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Sonuna Kadar
bonoların sadece agopdaki satısı kaldırılır elinizdeki bonolara bişey olmaz, sadece bozarsanız bida bono alamassınız okadar.
alısverıslerde herhangı bır sorun da yaratmaz sadece dedıgım gibi agopdan bida alamassınız o yani.
alısverıslerde herhangı bır sorun da yaratmaz sadece dedıgım gibi agopdan bida alamassınız o yani.
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
- Sirayet
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Bence bonolar kaldırılmadı eminönü sunucusunada yakın zamanda tekrar gelecektir.
Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir!
bonoların kaldırılması hiçbir işe yaramadı ki? adam çantasında 400 bin bono saklıyor diğeri 200 tane saklıyor hertürlü oyun geri sardığında katlayabilir bonosunu yani elinde bono varsa zenginsin. Kaldırılması sadece agoptan almayacağın anlamına geliyor sadece almamak bu kadar yine buga devam edebilir insanlar .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- DygGvn
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Gök Tengri
Beklediğim cevap verildi teşekkür ederim.
Ben bonoyu ilk defa karaköyde görenlerdenim, oyuna başladığımda bono yoktu. Şimdi bonolar kaldırılınca acaba dedim bonoları karakterlere 999M'yi aşmayacak şekilde dağıtmak mı olacak diye düşündüm ama tam aksine sadece agoptan satışı durduruluyormuş.
Elimizdeki paraya hiçbir sıkıntı gelmeyecekse sorun yok. Cevaplar için teşekkür ederim
Ben bonoyu ilk defa karaköyde görenlerdenim, oyuna başladığımda bono yoktu. Şimdi bonolar kaldırılınca acaba dedim bonoları karakterlere 999M'yi aşmayacak şekilde dağıtmak mı olacak diye düşündüm ama tam aksine sadece agoptan satışı durduruluyormuş.
Elimizdeki paraya hiçbir sıkıntı gelmeyecekse sorun yok. Cevaplar için teşekkür ederim
Şifacı -> Efuli
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Saygı Or Sevgi
Benimde merak ettiğim bir soruydu aslında.SonunaKadar yazdı: ↑04 Mar 2019 17:03 bonoların sadece agopdaki satısı kaldırılır elinizdeki bonolara bişey olmaz, sadece bozarsanız bida bono alamassınız okadar.
Teşekkürler