arkadaşlar lodosların gücünü göstermek ve yardımlaşmaya birebir örnek olmak üzere yeni lonca kurulumuna girmiş bulunmaktayız. bunun için gereken altyapı oluşmuş kurulum aşaması başlamıştır . alnımızın akıyla ikv oyununu daha ileri daha oynanabilir hale getirmek için cabalayacağız.
KURUCULAR /color]Brawe, Ispratalısavaşçı, Çeribaa
gerekli kurallar
* lodos klanında bulunmak * gerekli görevlerde görev dağılımına uymak ve loncayı benimsemek amacıyla 18 yaş ve üzeri olmak * üyeler her ne kadar haklı olsalar da karşıdaki kişiyle sözlü münakaşa girmeyecek ve gerekli merciilere başvuracak * genel üye toplantılarına katılım gerçekleşecek 3 kez üst üste gelmeyenler ceza alacaktır * bir üye başka bir üyeden yardım istediğinde acil bir durum olmadıkca yardım edilecek ( tek başına yapılamayan görevlerde) kesinlikle gidilecektir * loncanın amacı yardımlaşma olduğundan gerektiği zaman item ve para yardımlaşması yapılacak ancak kendi haklarından taviz vermeden * üyeler belirlenen tarihte belirlenen görevlerde tüm oturumlara katılacaktır. * üye alımları lonca üyelerinin oy birliğiyle yapılacaktır
katılımlar ve destekler için şimdiden teşekkür ederiz
Lonca isminizi değiştirmeniz gerekebilir. Benzerlik teşkil ediyor çünkü. Raiders Of Anatolia (Anadolu Akıncıları). http://www.anadoluakincilari.com/ buradan takip edebilirsiniz.
Arkadaşlık ve dostlukların pekiştirilmesi, oynumuzun renklendirilip yaşanılası bir İKV için atılan bu adımı en içten dileklerimle tebrik ediyor sizleri canı gönülden destekliyorum.
İsminiz gibi cesur atik gözüpek ama bir o kadarda şefkatli kucaklayıcı bir Lonca olmanız dileğiyle.