Karıma Dedim ki...[Güldürü]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Karıma Dedim ki...[Güldürü]

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Kahkaha atmasanız bile eminim ki bir gıdım bile olsa gülümsersiniz. :D

Karıma dedim ki "Doqum gününde nereye gitmemizi istersin ?"
Yüzünden keyiften eridiğini görmek beni ihya etti..
"Uzun zamandır gitmediğimiz bi yer olsun!" dedi.
O zaman önerdim "Mutfağa ne dersin ?"...
İşte kavga böyle başladı...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cumartesi sabahı sakin sakin giyindim, kahvaltımı ettim, köpeği kapıp sessizce garaja geçtim..
Kayığı arabanın üzerine atıp şelaleye doqru yola cıktıdydım ki baktım fırtına cıkacak, garaja döndüm radyoyu actım hava durumu,havanın gün boyu böyle gideceğini söyliyor.Eve geri döndüm,yavaşca soyunup yatağa süzüldüm.
Uyumakta olan karımın vücuduna arkadan sarılıp,arzu dolu kulaqına fısıldadım "Dışarıda hava berbat"...
10 yıllık karım mırıldandı "Salak kocam bu havada balığa gitti inananbılıyor musun ?"
Ve kavga böyle başladı...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kadın çıplak yatak odasındaki aynadan kendine baktı.
Görüntüsünden pek memnun kalmamıştı kı kocasına dönüp "Korkun görünüyorum yaşlı şişman ve çirkinim" dedi ve devam etti "Hadi bana bir iltifat yap buna ihtiyacım var."
Kocanın cevabı "Gözlerin iyi görüyormuş!"
Ve kavga başladı...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mezunlar yemeğinde karımla masadayız,
Yandaki masada sarhoş elindeki kadehi cevirip duran kadına bakakalmışım.
Karım sordu "Onu tanıyor musun ?"
"Evet" dedim,"Eski flörtüm.Duydum kı yıllar önce ayrıldıqımızda içmeye başlamış ve o zamandan beri kendisini ayık gören yokmuş."
"Hadi canım" dedi karım, "amma uzun kutlamış".
Ve kavga böyle başladı...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oturmuş TV de kanallar arası gezerken yanıma oturan karım sordu "Ne varmış bakiiim TV de ?"
"Toz" dedim.
Ve kavga böyle başladı....
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Karıma Dedim ki...[Güldürü]

Mesaj gönderen complex »

-Ne varmış bugün TV'de?
-Toz.

:lol:
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________

“Genel Etkileşim” sayfasına dön