Birgün Hepsi Yok Olacak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Birgün Hepsi Yok Olacak

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Günün birinde eğer İKV sunucuları kapatılırsa bu kadar emekle hazırlanmış tüm bölgeler, forumda yazılmış tüm yazılar, siteye eklenmiş tüm içerikler sonsuza dek yok olacaklar.

Bu yüzden daha önümüzde zaman varken bu içerikleri bir yere toplayıp eğer resmi foruma ulaşamazsak nostalji yapabilelim istiyorum. En azından birgün aklınıza geldiğinde diğer Forumlara eklenmiş iki üç fotoğraf youtube'daki dört beş video dışında bir şeyle karşılaşabilelim.

Bunu henüz ortada böyle bir şey yokken yazdım çünkü bu ihtimal konuşulmaya başlandığı an çok geç olabilir.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Birgün Hepsi Yok Olacak

Mesaj gönderen BayTerapi »

Böyle ölmedim, bir de füze at Arda.
kedi
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi

BayTerapi yazdı: 30 Ara 2018 10:50 Böyle ölmedim, bir de füze at Arda.
Ben bu konuda kendi sitemde bir galeri hazırlayacağım. Tüm bölgelerin her yerini ss olarak kaydedip yükleyeceğim. Yorum bölümü de açık olacak ve herkesin oyunla ilgili hatıralarını yazabileceği bir alan olacak. Bunun yanı sıra aynı başlığı pek kapanma ihtimali olmayan donanımhaber gibi bir yerde de açarak İKV'nin asla yok olmamasını sağlayacağım. Tabi bu ileriye dönük bir fikir. Şuan İKV'nin kapanma ihtimali yok.
h4ngman
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen h4ngman »

Seviyorsunuz anlıyorum ama sanki abartmıyor musunuz beyler
Kullanıcı avatarı
Newbie
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Newbie »

TOLGARDA yazdı: 30 Ara 2018 09:02 Günün birinde eğer İKV sunucuları kapatılırsa bu kadar emekle hazırlanmış tüm bölgeler, forumda yazılmış tüm yazılar, siteye eklenmiş tüm içerikler sonsuza dek yok olacaklar.

Bu yüzden daha önümüzde zaman varken bu içerikleri bir yere toplayıp eğer resmi foruma ulaşamazsak nostalji yapabilelim istiyorum. En azından birgün aklınıza geldiğinde diğer Forumlara eklenmiş iki üç fotoğraf youtube'daki dört beş video dışında bir şeyle karşılaşabilelim.

Bunu henüz ortada böyle bir şey yokken yazdım çünkü bu ihtimal konuşulmaya başlandığı an çok geç olabilir.
Benimde uzun zamandır biriktirdiğim bir İKV galerim var en güzel anılarımı orada saklarım. Günü gelir oradan bakarım eski günleri yad ederim ancak böylesi biraz fazla abartı gibi olur açıkcası.
Düşünmek için vakit kalmadı...
Kullanıcı avatarı
bass1666
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen bass1666 »

h4ngman yazdı: 30 Ara 2018 13:55 Seviyorsunuz anlıyorum ama sanki abartmıyor musunuz beyler
Kardeş 11 senedir oynasan sende bu yapılanları veya yapılacakları az bile bulursun. Çocukluğumun en fazla yer kaplayan ögesiydi bu oyun son birkaç senedir artık ünili olduğumuzdan zaman ayıramasakta...
Bykayserı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi

Newbie yazdı: 30 Ara 2018 14:46
TOLGARDA yazdı: 30 Ara 2018 09:02 Günün birinde eğer İKV sunucuları kapatılırsa bu kadar emekle hazırlanmış tüm bölgeler, forumda yazılmış tüm yazılar, siteye eklenmiş tüm içerikler sonsuza dek yok olacaklar.

Benimde uzun zamandır biriktirdiğim bir İKV galerim var en güzel anılarımı orada saklarım. Günü gelir oradan bakarım eski günleri yad ederim ancak böylesi biraz fazla abartı gibi olur açıkcası.
Şimdi şöyle düşün, böyle bir şeye ihtiyaç duymuşsun ki yapmışsın. Başkaları da buna ihtiyaç duyabilir ancak zamanında çektiği fotoğraflar kaybolmuştur, fotoğraf yedeklememiştir, böyle olacağını düşünmemiştir. Bir tane de herkese açık galeri bulunması neden abartı olsun ki.
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Ikv'nin bedeni yok olsa bile Ruh baki kalır bu kokuşmuş eninde sonunda toprakla buluşacak olsa bile
şu site linkinde torunlarınızla IKV'nin yalansız , menfaatsiz en mert en temiz zamanındaki o ruhu yaşayabilirsiniz :blush:
https://web.archive.org/web/20091207034 ... uloyun.com
pislige bulaşmak isteyenler site içinde üstteki kaydırma çubugunu dozuna göre kullanabilir. :blush:
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi

CIZIK yazdı: 31 Ara 2018 23:40 Ikv'nin bedeni yok olsa bile Ruh baki kalır bu kokuşmuş eninde sonunda toprakla buluşacak olsa bile
şu site linkinde torunlarınızla IKV'nin yalansız , menfaatsiz en mert en temiz zamanındaki o ruhu yaşayabilirsiniz :blush:
https://web.archive.org/web/20091207034 ... uloyun.com
pislige bulaşmak isteyenler site içinde üstteki kaydırma çubugunu dozuna göre kullanabilir. :blush:
Archive'dan tüm sayfaları ss almıştım

viewtopic.php?t=140899

“Genel Etkileşim” sayfasına dön