GB'ler ilk geldiğinde item düşürmeye çalışılan günler..
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
GB'ler ilk geldiğinde item düşürmeye çalışılan günler..
Benim için oyundan en keyif aldığım zamanlardı.Bir zırh için önce 2 ay boyunca sabah akşam madem çekip ejder basmıştım.Ejder bastıktan sonra da 7/24 junon.3 ay sonunda zırhıma kavuşmuştum ve muhteşem bir histi çantayı açtığımda zırhı gördüğümde heyecandan titremekten zırhı alamamıştım.Herhalde başka hiçbir oyunda böyle hissetmedim.Neyse güzel günlerdi şimdi bakınca çok anlamsız bir şeymiş ama çocukluk işte 
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: GB'ler ilk geldiğinde item düşürmeye çalışılan günler..
Grup bölgeleri ilk geldiğinde süre bitiyor bizi dışarı atıyordu o günleri özledim. Yunanistan'ın milli düşman olduğu güzel yılları özledim ben.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Çok iyi hatırlıyorum transformatör zırh düşürmüştüm yol savaşçısından. O zamanlar yaşta küçüktü elim, ayağım birbirine girmişti. Oyunu kapattığım doğrudur onun üstüne.
kedi
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Migrata ilk girişimde Nucleus zırh, ikinci girişimde ise Alternatör zırh düşmüştü. Üçüncüye almadılar.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Good old days... Çok güzel günlerdi
Düşünmek için vakit kalmadı...
Eleştiren çok kişi olsada oyunun tadı tuzuydu.
Bykayserı
Aynısını bende yaşadım tıpatıp farkı yokBloodmage yazdı: ↑28 Ara 2018 12:57 Benim için oyundan en keyif aldığım zamanlardı.Bir zırh için önce 2 ay boyunca sabah akşam madem çekip ejder basmıştım.Ejder bastıktan sonra da 7/24 junon.3 ay sonunda zırhıma kavuşmuştum ve muhteşem bir histi çantayı açtığımda zırhı gördüğümde heyecandan titremekten zırhı alamamıştım.Herhalde başka hiçbir oyunda böyle hissetmedim.Neyse güzel günlerdi şimdi bakınca çok anlamsız bir şeymiş ama çocukluk işte![]()