Gerçekten Konfücyüs mü ?
Gerçekten Konfücyüs mü ?
Arkadaşlar aslında konfücyüs çok iyi bir şifacı değil.İstesek hemen hemen hepimiz onun gibi hatta daha da güçlü olabiliriz.O neden çok güçlü sayılıyor? Geçmişte birçok savaşlarda namı duyuldu, bazı savaşçıları yendi ve oyunda geniş bir çevresi var.Bana bak konfücyüs aslında sen bir hiçsin...
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Gerçekten Konfücyüs mü ?
Tartısma cıkarmaya gerek yok . Her zaman söylerim. herkez kendine göre iyidir .
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
fatihfb88 yazdı:Arkadaşlar aslında konfücyüs çok iyi bir şifacı değil.İstesek hemen hemen hepimiz onun gibi hatta daha da güçlü olabiliriz.O neden çok güçlü sayılıyor? Geçmişte birçok savaşlarda namı duyuldu, bazı savaşçıları yendi ve oyunda geniş bir çevresi var.Bana bak konfücyüs aslında sen bir hiçsin...
Oyundaki şifacı nickini söyle nedenini açıklıyım sana ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
şifacı nickimi ?1EngiN1 yazdı:fatihfb88 yazdı:Arkadaşlar aslında konfücyüs çok iyi bir şifacı değil.İstesek hemen hemen hepimiz onun gibi hatta daha da güçlü olabiliriz.O neden çok güçlü sayılıyor? Geçmişte birçok savaşlarda namı duyuldu, bazı savaşçıları yendi ve oyunda geniş bir çevresi var.Bana bak konfücyüs aslında sen bir hiçsin...
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
fatihfb88 yazdı:şifacı nickimi ?1EngiN1 yazdı:fatihfb88 yazdı:Arkadaşlar aslında konfücyüs çok iyi bir şifacı değil.İstesek hemen hemen hepimiz onun gibi hatta daha da güçlü olabiliriz.O neden çok güçlü sayılıyor? Geçmişte birçok savaşlarda namı duyuldu, bazı savaşçıları yendi ve oyunda geniş bir çevresi var.Bana bak konfücyüs aslında sen bir hiçsin...
Şifacı karakterin yok mu arkadaşım senin ?
konfüçyüs'ün en iyi olduğunu da kim söyledi? :lol: Ama hatırı sayılır bir tecrübesi olduğuna herkes hemfikirdir. Sanırım...
Hiç kimse en iyi değildir. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır
Hiç kimse en iyi değildir. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.

- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
OveRCLocK yazdı:konfüçyüs'ün en iyi olduğunu da kim söyledi? :lol: Ama hatırı sayılır bir tecrübesi olduğuna herkes hemfikirdir. Sanırım...
Hiç kimse en iyi değildir. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır![]()
konfüçyüs konusunda birçok kişi hemfikir.Ayrıca da yorumuna baktığımda alaycı bir tavır görüyorum sanki 6 aydır oyun oynayan yeni şifacı birisini yazdık oraya .
baş işte bu yüzden konfüçyüs en iyi reklam yapıyorsunuz adam tanınıyor ve kendini göstermek için imkan tanınıyor oda yetenekli olduğu için kendini gösteriyor ve alın size sonuç siz bunu bile düşünemezsiniz en iyi olmanın sadece item dizmenin oldunu sanıyorsunuz adam itemsiz her şeyi yapar çünkü yeteneklerin ne işe yaradığını biliyor.

________________________________________________________________________________
Tavrım alaycılık değil samimiyetten ibaret. Konfüç beni gerçek hayatta tanımaz ama oyundaki adımı iyi bilir1EngiN1 yazdı: konfüçyüs konusunda birçok kişi hemfikir.Ayrıca da yorumuna baktığımda alaycı bir tavır görüyorum sanki 6 aydır oyun oynayan yeni şifacı birisini yazdık oraya .
Hidra gelmeden önce ---> :|