FARK ETTİNİZ Mİ?
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
FARK ETTİNİZ Mİ?
YER ALTINDAKİ MUHAFIZLAR BAB-BALİ MUHAFIZLARI
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
-
- Cin Avcısı
Re: FARK ETTİNİZ Mİ?
-
- Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
görevli yokmu yaw atın sunu forumdan
En son Savascixhalill tarafından 13 Nis 2010 15:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük için savas
Savascixhalill yazdı:İleti: 556
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
görevli yokmu yaw atın sunu forumdan
-
- Cin Avcısı
' ' Ekinler baş vermeden kör buza topal lamaz' '
[Allah herkese Bol itemler Bol materyeller ve Bol paralar versin ]
Rüzgarimiz bizi efsunlardan korur
Amin
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
bana bak halil ben 1 milyon yorum yazsam sanane ileti kassam sanane senın iletin 750 800 idi.sana hesap vermek zorundada değilim bana bulaşma hastalık kaparsınSavascixhalill yazdı:))))
İYİ Forumlar
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
-
- Cin Avcısı
bana bak halil ben 1 milyon yorum yazsam sanane ileti kassam sanane senın iletin 750 800 idi.sana hesap vermek zorundada değilim bana bulaşma hastalık kaparsın
İYİ Forumlar
kim benmi 800 ileti yapmısım
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
Savascixhalill yazdı:bana bak halil ben 1 milyon yorum yazsam sanane ileti kassam sanane senın iletin 750 800 idi.sana hesap vermek zorundada değilim bana bulaşma hastalık kaparsın
İYİ Forumlar
kim benmi 800 ileti yapmısım
İKV nin hatası işte babbali muhafızlarını yer6na koymuslar Gereksiz konu ise sanane İKV forum yetkililri var onlar konuya kilit koyar gereksiz ise senın açtıgın konuların yanında benım açtıgım konu çok iyi neyse polemiğe girmiyelim
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
-
- Cin Avcısı
kim benmi 800 ileti yapmısım al sana bir gereksiz konu daha babalinin muhafızları yer altında geziosa sanane ?[/quot
İKV nin hatası işte babbali muhafızlarını yer6na koymuslar Gereksiz konu ise sanane İKV forum yetkililri var onlar konuya kilit koyar gereksiz ise senın açtıgın konuların yanında benım açtıgım konu çok iyi neyse polemiğe girmiyelim
Benim açtıgım konulara gereksizmi diyosun git allahını seversen ya oyuunu bıraktıgımız halde hala gelmis ugrasıosunuz ayp ayıp sweetintikam attırıodu saten kafamı bide senlemi ugrasim
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Konu tartışma yüzünden kilitlenmeden Bab-ı Ali muhafızlarının neden orada anladığını söyleyeyim.
39 oldugumuzda Mebrure Hanım'dan yeraltına inmek için gerekli görevi aldığımızda yazanları okuduysan neden orada olduklarını anlarsında ben yinede söyleyeyim
Yeraltı bölgesini Dış güçler(Teşkilat dışındaki insanlar)keşfetti.Bunlar Domuz ,Mebrure Hanım ve adamlarıdır.Domuz isimli şahıs buraya adamlarıyla (Bab-ı Ali muhafızları) birlikte inip yeraltındaki zenginlikleri ve para getirecek yolları aramaya başladı.Bunun için her tarafta Bab-ı Ali muhafızı var.Yani oyun hatası değil
İyi Forumlar. . .
Lordßrkca
39 oldugumuzda Mebrure Hanım'dan yeraltına inmek için gerekli görevi aldığımızda yazanları okuduysan neden orada olduklarını anlarsında ben yinede söyleyeyim
İyi Forumlar. . .
Lordßrkca
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun