MECXJUZZKY
- MRxxjohny
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
MECXJUZZKY
kardeşim allah seni bildiği gibi etsin. bilmiyo olamazsın bunu menzil dışına çıkıp kaç kişinin görevini engelledin ve bizim görevlerimiz olmadı sonradan biliyomusn sn basip gittikten snra.... umarım bunun acısı sanada ulaşır çünkü bizim orada neler çektiğimizi biz biliyoruz... heerşeye rağmen saygılarımla !
Re: MECXJUZZKY
Herkes Oyunu çok iyi bılcek dıye bısey de yoktur kadımın orda yaklasık 30 40 kısı oluyor yazıyı gormemıs yada farketmemıs olabılır bıraz da bu mantıkda dusunmek lazım... :!:
Arzın Çocukları/Sancak/Lazovi/Mecxlazovi
- MRxxjohny
- İri Fare Avcısı
Elinde ecel olan birisi..!
Güzel bi loncada..!
Tanınmış ve güçlü biri..!
Ve tahminen en az 5 6 kere kadimi kesmiş..!
olabilecek birisi bu arkadaş yani menzil dışına çıkmaması gerektiğini bnden ii biliyodur
VE aqrepuurxkardeşi büyük harflerle menzil dışına çıkılmaması gerektiğini söyledi..!!!
Güzel bi loncada..!
Tanınmış ve güçlü biri..!
Ve tahminen en az 5 6 kere kadimi kesmiş..!
olabilecek birisi bu arkadaş yani menzil dışına çıkmaması gerektiğini bnden ii biliyodur
VE aqrepuurxkardeşi büyük harflerle menzil dışına çıkılmaması gerektiğini söyledi..!!!
- MRxxjohny
- İri Fare Avcısı
Kardeşim kusura bakma başkası yorum yaptığı için konuyu kapatamıyorum...
o anlık bi sinir yüzünden yaptığım bu hoşgörülmeyen iş için özür diliyorum...
. saygılarımla
o anlık bi sinir yüzünden yaptığım bu hoşgörülmeyen iş için özür diliyorum...
. saygılarımla
Selamlar
İnsanın her an ufak bir zaafı olabilir en iyi bildiği işte bile hata olabilir biz insanlar için hata.
Bunlar o kadar önemli değil neticede bir oyun. Ama ben o akşam orda kendi yaşadığmı ve
bazı iti kopuğu yazacağım bir oyun içn bile insanların ne kadar adileşe bildiğini çirkefleştiğini
zaten sunucunun mahluku gerçi herkes tanır ya.
Kadımın canı 88 di daldım bende ben daldım diye başta Snopyy mahluku İgvess denen
Alikolik kapatması galibaki buda özelime küfürler ettiler. Bende İgvess kancığınamı desem dönmesinemi
desem takılınca Alikolik mahluku özelime küfürler yağdırmaya tehditlere başladı her halde kapatması İgvesski
Çok üzür ben forumda olsun oyunda olsun asla üslubumu bozmadan efendi olmaya çalışıyorum ama böyle şerefsizler
ancak bu dilden anlıyor. Ben asla oyunda kimseye bir kelime bile küfür etmem etmedim her hangi bir olayın başlangıcı olmadım hiç bir zaman ama bana sataşılınca küfürler edilincede karşılıksız bırakmam. Buda aslında yanlış ama sinir tabi o anki. Neyse herkese adabınca oynamak şartı ile iyi eylenceler.
İnsanın her an ufak bir zaafı olabilir en iyi bildiği işte bile hata olabilir biz insanlar için hata.
Bunlar o kadar önemli değil neticede bir oyun. Ama ben o akşam orda kendi yaşadığmı ve
bazı iti kopuğu yazacağım bir oyun içn bile insanların ne kadar adileşe bildiğini çirkefleştiğini
zaten sunucunun mahluku gerçi herkes tanır ya.
Kadımın canı 88 di daldım bende ben daldım diye başta Snopyy mahluku İgvess denen
Alikolik kapatması galibaki buda özelime küfürler ettiler. Bende İgvess kancığınamı desem dönmesinemi
desem takılınca Alikolik mahluku özelime küfürler yağdırmaya tehditlere başladı her halde kapatması İgvesski
Çok üzür ben forumda olsun oyunda olsun asla üslubumu bozmadan efendi olmaya çalışıyorum ama böyle şerefsizler
ancak bu dilden anlıyor. Ben asla oyunda kimseye bir kelime bile küfür etmem etmedim her hangi bir olayın başlangıcı olmadım hiç bir zaman ama bana sataşılınca küfürler edilincede karşılıksız bırakmam. Buda aslında yanlış ama sinir tabi o anki. Neyse herkese adabınca oynamak şartı ile iyi eylenceler.
Selamlar
Güncel
Güncel