İKV YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞME ŞANSIMIZ VAR MI ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EmircanVR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

İKV YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞME ŞANSIMIZ VAR MI ?

Mesaj gönderen EmircanVR »

Arkadaşlar ikv kurucuları ve ya oyunla ilgilenen bazı yetkili abi ve ya kardeşlerimiz varsa bunlara ulaşmanın bir yolu var mıdır ve ya gidip oturup konuşabileceğimiz her hangi yer mekanları var mı ? Bilmediğim için soruyorum bilen kişiler yardımcı olabilir mi ?
Kullanıcı avatarı
NeWTRoBLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞME ŞANSIMIZ VAR MI ?

Mesaj gönderen NeWTRoBLe »

Maslak ta Türk Telekom var oraya git üst katta sobe studios var
Orada Nihat abiyi görürsen görürsün yoksa yoktur
Anti hetero
Kullanıcı avatarı
EmircanVR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

NeWTRoBLe yazdı: 25 Kas 2018 22:57 Maslak ta Türk Telekom var oraya git üst katta sobe studios var
Orada Nihat abiyi görürsen görürsün yoksa yoktur
Peki gitmeden önce orayı arar ona göre hareket ederim o zaman artık yardım ettiğin teşekkür ederim :)
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Mesaj gönderen Karkaroff »

Ronaldo’nun eşgali biliniyor mu yoksa elimizde sadece Nerull reyiz mi var reel yansıma olarak
K A R K A R O F F
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Karkaroff yazdı: 25 Kas 2018 23:29 Ronaldo’nun eşgali biliniyor mu yoksa elimizde sadece Nerull reyiz mi var reel yansıma olarak
Var da ayrıldı, orada olmaz artık o
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Nihat beye direkt Facebook üzerinden ulaş bence :)
kedi
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

Mesaj gönderen ismailaslan »

Görüşünce ne konuşmayı düşünüyorsun ?
Resim
Kullanıcı avatarı
EmircanVR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ismailaslan yazdı: 26 Kas 2018 04:00 Görüşünce ne konuşmayı düşünüyorsun ?

Günaydın öncelikle.

Görüşünce elbette elimde ki biraz kanıt biraz da oyunun eski hallerinden kesitler var mesela ben 49 lvl den sonra benim oturduğum yer ve o çevredeki insanların 39 lvl olan özlemi ne güzelliklerini anlatan ufak kesitli bir video var ikv oynayan insanlar 39 gelse dönerim dediği şeyler ve benim gibi böyle ikv gibi ufak formlarda en az 500 ve ya 1000 kişinin 39 gelse döneriz dediği yazılı kanıtlar var yani demek istediğim oturur derim abi bak 1 k yakın insan 39 lvl özleminde ve geriye kalan insanların bundan haberi yok. Gel iyice bir düşün senden hemen 39 lvl bir sunucu açmanı istemiyoruz talep et bir anket yap reklam kısmını bize yani oyunu oynayan oyunculara ver gerekirse ben twitch kanalım dan her gün yayın yapıp 20 kişide olsa yeni insanlar kazandırırım yani bu ikv en yeni hali ile biz getiririz. Zamanında Knıght Online ilk 62 lvldi sonra 65 - 70 - sonra 80 ve 83 çektiler ama emin ol çoğu insan hala pvp sunucularda oynuyor 65 lvl knıght bizde diyoruz ki şuan ki 59 lvl kalsın. Biz 39 lvl oluşan bir sunucu açmanızı istiyoruz reklam kısmı bizde eminim ki etrafımız daki insanlar betaya koşacaktır. İtem sınırlandırmasını onlar bizden daha iyi bilirler alman itemler gelir 39 lvl itemler sabitlenir hemde çok basit bir şekilde belki onlar uğraşmak istemiyorsa da derim bize datayı verin bu işten anlayan insanlar yapar bu işi yani elimizden gelen her şeyi yapar genede o 39 lvl sunucusu için elimden geleni yaparım ben bu zamana kadar emek veren 59 lvl kadar kasan arkadaşlarıma ve ya abilerim var her gün girip item kasan zorla da olsa char dizen var. 59 lvl sunucuları kalksın demiyorum dursun oynamak isteyen 59 oynasın ama şuna adım kadar eminim ki 39 lvl gelirse o eskiye dönemem diyen insanlar ilk başta dönecektir. Şubat 15 askerim Allahın izni ile ben gitmeden önce bir uğrayıp oturup bu konuyu konuşmak için musait zamanı bekliyorum ocak 1 de işten çıkınca 1.5 ay boş zamanım var gerekirse her gün gider bu konuda ciddi olduğumuzu anlatırım form da bana destek çıkan kişiler var elbet görmek hoş bir şey bazı kardeşlerim ve ya abilerimde bunun aski yönünde ne olursa olsun gerekirse bunun bir sözünü almak istiyorum ben oyun yetkililerinden mesela seneye ve ya 2 sene sonra bir zaman sözü almak istiyorum zaten söz gelirse bu oyun için 39 lvl o zaman ikv efsanesi küllerinden geri doğar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön